Το παιδί του Ουρανού το εκλεκτό!

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
Έγινε μια συνάντηση αρκετά μακριά από τη γη. Είναι η ώρα για μια ακόμα γέννηση. Είπαν οι άγγελοι γύρω από τον Κύριο:
    «Αυτό το εξαιρετικό παιδί θα χρειαστεί πολλή αγάπη. Η ανάπτυξη του πιθανόν θα είναι πολύ αργή. Μπορεί να μην δείξει τις χάρες του. Θα έχει επίσης ανάγκη από επιπλέον φροντίδα από τα άτομα που θα συναντήσει εκεί κάτω. Μπορεί ποτέ να μην τρέξει ή να γελάσει ή να παίξει. Η σκέψη του μπορεί να δείχνει πως είναι πολύ μακριά. Με πολλούς τρόπους δεν θα ανταποκρίνεται και θα είναι γνωστό σαν... Παιδί με Ειδικές Ανάγκες.»
    «Γι’αυτό ας προσέξουμε Κύριε που θα το στείλουμε. Θέλουμε η ζωή του να είναι ευτυχισμένη. Σε παρακαλούμε Κύριε, βρες αυτούς που θα κάνουν αυτή την εξαιρετική δουλεία για σένα. Μπορεί να μην αναγνωρίσουν από την αρχή το ιερό διακόνημα που τους ανατέθηκε αλλά με αυτό το παιδί που τους στάλθηκε από Ψηλά θα γίνει η πίστη τους δυνατότερη και η αγάπη τους πλουσιότερη και πολύ σύντομα θα ξέρουν το προνόμιο που τους δόθηκε... Το εξαιρετικό παιδί τους είναι, Του Ουρανού Το Εκλεκτό Παιδί.»
.

Σχόλια

ΕΜΕΙΣ είμαστε οι εκλεκτοί

Εικόνα stefanie
Όταν ο γιος μου ήταν μικρός με ρωτούσε τι έχει η αδελφούλα του. Τότε σκαρφίστηκα ένα παραμύθι. Η Ανίτα ήταν ένα αγγελάκι εκεί ψηλά στον ουρανό και δεν μπορούσε να πετάξει. Ο Θεός που ήταν τόσο πολύ απασχολημένος με τα προβλήματα της ανθρωπότητας δεν είχε τον χρόνο να την φροντίσει. Έπρεπε λοιπόν να της βρει μια καλή οικογένεια. Έψαχνε πολύ καιρό σε όλη τη Γη να βρει την πιο αγαπημένη οικογένεια, και τον πιο γλυκό αδελφούλη. Και διάλεξε εμάς,ανάμεσα από τόσους ανθρώπους επέλεξε εμάς, γιατί ήξερε ότι αυτο το αγγελάκι στην ψυχή και στην όψη, μόνο εμείς θα την αγαπήσουμε με τον τρόπο που της αξίζει. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!
like0

I agree with you!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Φίλη Όλγα, καλησπέρα και φιλάκια στα παιδάκια σου και πιο πολύ στον Αντρέα. Δεν μου απάντησες στο e-mail σχετικά με τους γενετιστές, το έλαβες; Έχεις απορίες; Θα χαρώ να τα πούμε! Σχετικά με το ποίημα σου. Τι ωραίο νόημα, τι ωραία λόγια!! Έτσι ακριβώς, Όλγα μου, το έχω πει και εγώ πολλές φορές. Πρόκειται για αγγέλους εξ ουρανού που επιλέγονται για οικογένειες που μπορούν να ανταπεξέρθουν στην αποστολή! Για λίγους, αλλά εκλεκτούς. Γι' αυτό θέλει υπομονή και αισιοδοξία. Για να φέρει κάποιος σε πέρας το φορτίο. Θα τα πούμε πάλι. *** Σχετικά με την Μάκατον θά 'θελα να μιλήσουμε κάποια στιγμή, όπως μου χες πει. Μαίρη Βελλή.
like1

Αγαπητή φίλη Όλγα

Εικόνα Kari
Αγαπητή φίλη Όλγα, καλως ορισες, δεν προλαβα να γραψω νωριτερα γιατι ειχα πολλα τρεξιματα με το σχολειο του παιδιου μου. Το βιολογιο σου ειναι γραμμενο αγγελικα για το μονακριβο αγγελουδι σου!!! Ειναι τυχερο που εχει μια οικογενεια σαν και τη δικια σας!!!
like0

Love and care

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
Kari, γεια σου. Άργησα λίγο να σου απαντήσω, γιατί τρέχω με το μικράκι μου. Σήμερα μας ακύρωσαν το μάθημα της λογοθεραπείας και βρήκα λίγο χρόνο να κοιτάξω τα μηνύματα που μoυ στείλατε. Είναι γελοίο αλλά θα το πω. Εδώ νοιώθω ότι ανήκω κάπου, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που νοιώθω σαν το σκύλο που κυνηγά την ουρά του. Μακάρι να βρω τρόπο να μπω στο chat.
like0

Chat

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Ολγίτσα δες το e-mail σου σημερα 16/10. Σου εξηγώ για το chat! Φιλάκια Μαίρη Βελλή
like1

Τρεις φορές

Εικόνα ανώνυμο
Τρεις φορές προσπάθησα να διαβάσω αυτό το ποίημα που για μένα ήταν άγγιγμα ψυχής και δεν τα καταφερα,έκλαιγα με λυγμούς .... έχω και εγώ κάτι ανάλογο ....ίσως κάποια στιγμή βρω το κουράγιο ...και μοιραστώ μαζί σας την δικιά μου ιστορία .Κουράγιο ο θεός είναι μεγάλος Κάπου διάβαζα ότι ο σταυρός που μας δίνει ..είναι όσο μπορούμε να αντέξουμε Με συμπαράσταση μανούλα με τρία παιδάκια( σεμένα το δεύτερο έχει πρόβλημα)
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.