Πάσχω από σύνδρομο Άσπεργκερ και έχω περάσει δύο φορές επιτροπή

Εικόνα Δημήτριος Αγγελόπουλος

Καλησπέρα σας πάσχω από το σύνδρομο Άσπεγκερ και έχω περάσει δύο φορές επιτροπή και μου βγάζουν ποσοστό 50 τοις εκατό λαμβάνοντας υπόψη την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που είναι ένα από τα συμπτώματα που έχω εκδηλώσει. Πηγαίνω στο κέντρο ψυχικής υγείας του δήμου, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να καταθέσω ξανά εισηγητικό φάκελο, ποιος μπορεί να τον καταθέσει, και τι δικαιολογητικά χρειάζονται.

Σχόλια

Μέσω ΟΠΕΚΑ

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Μέσω ΟΠΕΚΑ θα κάνεις αίτηση.

Πας σε ένα κέντρο κοινότητας με ΑΦΜ ΑΜΚΑ ΔΕΗ ταυτότητα εκκαθαριστικό ίσως και εκεί κάνουν αίτηση. Μετά σε οποιοδήποτε αρμόδιο γιατρό, ακόμα κ ιδιώτη. Καλύτερα από δημόσιο νοσοκομείο ώστε να το θεωρήσουν όσο περισσότερο αντικειμενικό. Το κάνει κι αυτός ο γιατρός ηλεκτρονικά κ περιμένεις mail και τηλέφωνο πότε θα περάσεις επιτροπη

like1

Διαγνωση ενηλίκων

Εικόνα Δέσποινα Γουμενου

Μπορείτε να με βοηθήσετε; 

Θέλω να βρω έναν εξειδικευμένο επαγγελματία που να μπορεί να διαγνώσει Asperger ενηλίκων στην Αθήνα.

Εσείς διαγνώστηκε ως ενήλικος; 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.