Πληροφορίες για την καινούργια ομάδα μπάσκετ για παιδιά με ΔΑΦ

Εικόνα Βίκυ Τσα.

Καλημέρα! Που μπορούμε να ρωτησουμε, για πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ομαδας μπάσκετ για τα παιδιά που είναι στο φάσμα;

Δημιουργία τμήματος μπάσκετ για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού (χωρίς οικονομική επιβάρυνση)

Δημιουργία τμήματος μπάσκετ για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού (χωρίς οικονομική επιβάρυνση).Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρωτοβουλία για τη δημιουργία τμήματος μπάσκετ για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση.

«Είναι κάτι που αξίζει να του δώσουμε σημασία, είναι κάτι πρωτοποριακό και καινούριο. Θεωρούμε πως είναι μια σημαντική προσφορά του Παναθηναϊκού στην κοινωνία. Σήμερα, 2 Απριλίου 2019 Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, θα ανακοινωθεί η δημιουργία ενός τμήματος ASD (Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος — Autistic Spectrum Disorders), που απευθύνεται στους ανθρώπους που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.»

Αναλυτικά η είδηση από το NOESI.gr εδώ: 
https://www.noesi.gr/pronoise/basket/pao-autism-team

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.