Πνοή δημιουργίας!

Εικόνα ΠΕΚ ΑΜΕΑ
Στη μικρή μας πόλη, τα Καμίνια του Πειραιά, που σε πείσμα των καιρών παραμένει ζεστή και ανθρώπινη, υπάρχει ένα εργαστήριο προστατευόμενης εργασίας για ΑμεΑ στο "Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες" (ΠΕΚ/ΑμεΑ). Εκεί δημιουργούμε φυσικά υπέροχα αρωματικά χειροποίητα σαπούνια, παραδοσιακές χειροποίητες κολόνιες που παραπέμπουν στα χρόνια της αθωότητας, συνθέσεις βιτρώ με κεριά. Είμαστε μια ανοιχτή αγκαλιά για όσους Νέους και Νέες το επιθυμούν να μοιραστούν μαζί μας αυτή τη θαυμάσια εμπειρία, πρωινές ή απογευματινές ώρες. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-4223033.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.