Πρώιμη ήβη

Εικόνα Φωτεινή Ειρήνη

Θα ήθελα να ρωτήσω για την πρώιμη ήβη. Η κόρη μου 8,5 ετών παρουσίασε πρώιμη ήβη. Η ενδοκρινολόγος συνέστησε αναστολή περιόδου γιατί είναι αρκετά μικρή ακόμα αλλά αυτό που με απασχολεί είναι μήπως η αναστολή ή όχι της περιόδου έχει αντίκτυπο στην όλη εξέλιξη του παιδιού. Μήπως, δηλαδή, αυτό μπλοκάρει κατα καποιο τρόπο την εξέλιξή της τώρα που κάνει μεγάλα βήματα στην ομιλία. Μήπως πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν ή όχι?

Αν μπορει κάποιος ειδικός να μου απαντήσει θα το εκτιμούσα. 

Σχόλια

Λάβαμε το παρακάτω σχόλιο που σας αφορά

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Γειά σας :) Λάβαμε το παρακάτω σχόλιο που ίσως σας ενδιαφέρει:

Ο καθηγητής Ιατρικής Γεώργιος Χρούσος που εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους θέματα είναι ο πιο κατάλληλος να σας απαντήσει!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.