Προς Nia

Εικόνα Ιωάννα
Διαβαζω οτι εισαι γιατρος. Τι ειδικοτητας, αν επιτρεπεται γιατι δεν το αναφερεις. 'Ισως να μου εδινες απαντησεις σε αποριες μου.

Σχόλια

Η ειδικότητά μου

Εικόνα ανώνυμο
Η ειδικότητά μου είναι ουσιαστικά άσχετη με το πρόβλημα σου. Τις απορίες σου είναι πιο σωστό να τις λυνουν οι θεράποντες ιατροί, λαμβάνοντας υπόψιν και την σοβαρότητα της κατάστασης. Εαν παλι θέλεις ρώτησε με και αν ξέρω θα σου απαντήσω.
like1

Προς Νia

Εικόνα Ιωάννα
Σας ευχαριστω για την συμβουλη.. Απλα υπεθεσα οτι η ειδικοτητα σας εχει να κανει με τα οσα εδω μεσα καποιοι γονεις η θεραπευτες συζητουν. Φυσικα και εχω μιλησει με ειδικοτητες που απτονται της καταστασης της μικρης μου... Δεν περιμενω εδω μεσα να λυσω βασικα μου ερωτηματα που τα εχω λυσει εδω κ πολυ καιρο... Αλλα ξερεις... Εδω μεσα δεν μιλαμε μονο ως γονεις προς ιατρους και το αντιστροφο αλλα και ως ανθρωποι κατι που εξω δεν ειναι και ευκολο να το βρεις... Πιστεψε με... Και δεν το λεω προσβλητικα για εσας... 'Η το επαγγελμα σας... Απλα συμβαινει και απλα για εμας τους γονεις με αυτα τα πλασματα αγκαλια μας ποναει πιο πολυ απο καποιον που απλα κατανοει αλλα δεν μπορει να νιωσει!!! Αλλα και αυτο ανθρωπινο ειναι παλι... Μονο αν ζησεις μπορεις να το κατανοησεις.. Ευχη μου να μη το ζησει κανεις μεσα απο την ψυχη μου... Δεν ποναει απλα... Δεν υπαρχει εκφραση να το πω με λογια!!! Σας ευχαριστω πολυ και παλι Νια. Ιωαννα
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.