Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε ΣΜΕΑ 2009-2010

Εικόνα D.Mariliza
Στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ στην κατηγορία "Νέα" έχει πλέον προστεθεί ονομαστικός πίνακας για τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε ΣΜΕΑ (ειδικά σχολεία, ΤΕ κλπ) για το σχολικό έτος που διανύουμε! Γονείς τέρμα τα βάσανα και οι ανησυχίες!

Σχόλια

ΣΜΕΑΕ

Εικόνα -Aναστασία
Καλησπέρα!Καλή σχολική χρονιά σε όλους!Δεν τελειώνουν τόσο γρήγορα και απλά τα βάσανά μας...δυστυχώς!Όταν η ειδική αγωγή έχει τεράστια εκπαιδευτικά κενά και προσλαμβάνουν μόλις 100 νηπιαγωγούς ειδικής και 630 δασκάλους για όλη την Ελλάδα,τότε είναι που αρχίζουν τα βάσανα... Επίσης όποιος θέλει άμεση ενημέρωση για όλα τα εκπαιδευτικά θέματα,πριν καν αναρτηθούν στη σελίδα του υπουργείου,ας κοιτάξει στο Alfavita.gr Προχθές λοιπόν βγήκαν οι πίνακες στις 17:45 το απόγευμα.Περιμέναμε και εμείς να δούμε τι θα γίνει τελικά με τη λειτουργία του ειδικού νηπιαγωγείου στην πόλη μας,αφού ηδη το παιδί 2 χρονιές έμεινε σπίτι.Από τα 100 ονόματα μόνο 1 κοπέλα έρχεται στο νομό μας(αιτωλοακαρνανία).Δε πίστευα στα μάτια μου!!Πού να πρωτοπάει αυτή η μία?Πολλές οι ανάγκες...Ήδη γνώριζα πως όλος ο νομός χρειαζόταν 4.Τελικά καταφέραμε το ακατόρθωτο!Έρχεται στη Ναύπακτο!!!Οι κόποι και η προσπάθειες 2 ετών απέδωσαν!Τώρα πρέπει να αγωνιστούμε για τις ειδικότητες ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ.Αφού καταφέραμε να λειτουργήσει,ενώ στα χαρτιά φαίνεται από το 2002,πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!Ευχομαι σε όλους καλά αποτελέσματα και δικαίωση των προσπαθειών σας!!! Φιλικά Αναστασία
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.