Πρόταση!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Αγαπητοί γονείς και όχι μόνο!! Προτείνω το εξής: Να δημιουργηθεί μια μέα σελίδα στο "Νόηση" που θα φιλοξενεί φωτογραφίες, σχόλια, και νέα ΜOΝΟ των παιδιων. Δηλ. μία φωτο του παιδιού μόνο του ή με αγαπημένο πρόσωπο, μια ζωγραφιά του, αν μπορει να γράψει ένα σχόλιο του, έτσι ώστε και να γνωριστούμε αλλα και να δώσουμε βήμα στα παιδιά μας!!! Όχι όλο και μόνο οι μεγάλοι, αλλά κυρίως τα παιδιά μας Λοιπόν, τι λέτε; Περιμένω σχόλιο, πρώτα από το κ. 'Αγγελο αλλά και από τους αγαπητούς γονείς και κηδεμόνες. Με εκτίμηση, Μαίρη Βελλή

Σχόλια

Προτάσεις δεκτές! Είπαμε ποτέ όχι;

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Καλά ...εννοείται ότι η πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Τις "Νοογραφίες" όμως που βασίζονται στο ίδιο σκεπτικό τις παραμελήσαμε! Ούτε μία ζωγραφιά δε λάβαμε! :( Για να δούμε, μήπως τώρα, με έναν σμπάρο δύο τρυγώνια. - agkou of noesi.gr :)
like0

Φωτογραφίες, σχόλια

Εικόνα Agrianitis
Πολύ καλά το σκέφτηκες φτάνει να μπορούν εύκολα να ανέβουν οι φωτογραφίες. Προτείνεται, για να κερδίσετε χώρο στον server, να γίνονται μικρότερες με το Outlook Express που τις μικραίνει χωρίς να χαλά την αίσθηση και την ποιότητα.
like0

Καταπληκτική ιδέα

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
Μαίρη μου, είναι τέλεια η ιδέα σου. Χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα το Δημητράκη και θα χαρώ να δω και τους υπολοίπους αγγέλους μας.
like0

Διευκρινήσεις

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
κ.Αγγελε καλημέρα σας, επειδή θελω να υποστηρίξω την σελίδα Album με φωτογραφίες. Πείτε μας μέσω κοινοποίησης σ΄όλους, αν θέλετε, πως θα "κατεβάσουμε" φωτό - μία ή περισσότερες και ακόμα να προσθέσουμε ζωγραφιές (πιθανά να θέλει scanner!). Αλλά και κάποια σχόλια για το παιδάκι μας προς τα υπόλοιπα παιδάκια!! Δηλ. θα είναι μία ξεχωριστή σελίδα σαν τα βιολόγια; και το chat; Αναμένουμε απάντησή σας. Με εκτίμηση Μαίρη Βελλή
like1

Φωτογραφίες των παιδιών

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Η υπολοποίηση του 'Αλμπουμ θα είναι λίγο διαφορετική από τα "βιολόγια" όπου κυριαρχούν τα λόγια. Θα είναι κάπως έτσι: Δοκιμαστική σελίδα άλμπουμ. Θα μου πάρει μερικό χρόνο για να το στήσω. Θα λείψω στο εξωτερικό την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε θα πρέπει να περιμένουν λίγο... οι μικροί φίλοι μας! :) Στο μεταξύ μπορείτε να στείλετε με e-mail κείμενα και φώτο, ή να τις προσθέσετε μόνοι σας, στα βιολόγιά σας. Όταν ετοιμαστεί το 'Αλμπουμ, θα περάσουμε όλες τις φώτο και τις λεζάντες τους εκεί. - agkou of noesi.gr :)
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.