Πρώτη μέρα Group Therapy

Εικόνα Grace Under Pressure
Σημερα ηταν μια πολυ ομορφη μερα!! Μας πηραν απο το Kεντρο το πρωι να παμε σημερα στις 11 για να κανουν τα παιδια θεραπεια ολα μαζι. Ηταν αυτο που περιμενα! Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την γενικη προοδο του Γιαννη αλλα υστερουσαμε και αγχωνομουν για το οτι δεν μπορει να λειτουργησει με τα αλλα παιδια ή μεσα σε περιβαλλον ταξης. Ομως, σημερα τα πηγαμε παρα πολυ καλα για πρωτη φορα. Οι κοπελες οργανωσαν πολυ καλα το μαθημα. Τα παιδια καθησανε σε τραπεζακι, φαγανε, κανανε δραστηριοτητες, περιμενανε την σειρα τους και γενικα για μια ωρα κανανε ο,τι θα κανανε και σε μια τυπικη αιθουσα προνηπιου. Μαζι με τα δικα μου ηταν ο Γ. (αυτισμος) και ο Σ. (ακομα αδιαγνωστος) και τα πηγανε πολυ καλα. Εχουμε γινει φιλες με τις μαμαδες τους... τι τραβανε αυτα τα παιδια αλλα τι τραβαμε και εμεις οι γονεις, ε; Τεσπα... καλα ηταν, την Δευτερα ο Γιαννης εχει φυσιοθεραπεια και ο Κωστης λογοθεραπεια.. και εγω ψυχολογο (που με βοηθαει πιο πολυ για τα προβληματα γαμου που εχω). Θα δουμε τι θα κανουν την Παρασκευη. Ο Γιαννης εχει εργοθεραπεια και ο Κωστης μαλλον λογοθεραπεια αν και πιστευω οτι εχει βελτιωθει παααρα πολυ. Εχουμε ακομα το προβλημα της αρθρωσης αλλα το τι λεει το στομα του ειναι φοβερο. Μου εκανε ολοκληρη αναλυση στο αυτοκινητο προχθες που ηρθαν να με παρουν απο το αεροδρομιο, πως πηγα στην Αγγλια, και τι εκανα, και οτι μπηκα στο αεροπλανο αλλα τωρα γυρισα κτλ κτλ. Πολυ χαιρομαι που θα τους παρω μαζι μου στο επομενο ταξιδι μου τον Ιουνιο. Θα περασουν τελεια!! Τους υποσχεθηκα να τους παω να δουν τον αληθινο Τομας το Τρενακι (στην πολη που διδασκω εχει ολοκληρο παρκο αφιερωμενο) και πως θα γνωρισουν αλλα παιδακια κτλ. Πριν το ξεχασω, ο Κωστης το πηρε καλα οτι εφυγα, ο Γιαννης παλι δεν ειπε τιποτα αλλα δεν εφαγε σχεδον τιποτα τις 5 μερες που ελειπα :( Ετσι δεν του δινανε και την αντιβιωση του και ειναι ακομα αρρωστος (αλλα καλυτερα). Εχασε παλι βαρος και στεναχωρηθηκα γιατι ειχαμε κανει πολλη προσπαθεια για αυτα τα 4 κιλα απο τον Φλεβαρη... μου ειπαν οτι ζουσε ουσιαστικα με το συμπληρωμα (ειδικο θερμιδικο πολυβιταμινουχο που του δινουμε το βραδυ). Αλλα εχθες, εφαγε του σκασμου... 9 μανταρινια, Κιντερ γαλακτοφετες 2 παρακαλω (ναι του δινω γλυκα καμια φορα), μου ζητησε ρυζι με λουκανικακια και ηπιε και 2 μπουκαλια γαλα συν το μεσημεριανο αρακα με καροτα, ψωμακι και ενα μπιφτεκι! :) Μαλλον χαρηκε που με ειδε... παω να τον ζυγισω να δω ποσο εχασε και φτου και απο την αρχη να αρχισουμε να παιρνουμε παλι βαρος... Παντως ειναι καλυτερα σημερα απο διαθεση/ενεργεια και ειναι ολο χαμογελα.. Κατι του ειπα "α βρε χαζουλη" και μου απαντησε "Οχι μαμα, ειμαι εψυνος! (εξυπνος!) δεν ειμαι χαζος!!" Φυσικα και δεν εισαι παιδακι μου :) Φιλια σε ολα τα παιδακια, Τινα, Γιαννης και Κωστης.

Σχόλια

Δυστυχως δεν μπορω να δω το

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Δυστυχως δεν μπορω να δω το προφιλ σου .Δεν ξερω γιατι.Τι διδασκεις εκτος απο μαθηματα θαρρους;
like0

Ειμαι...

Εικόνα Grace Under Pressure
Ειμαι πρωην δασκαλα προσχολικης αγωγης αλλα ειχα ενα ατυχημα στο ποδι το 2004 και εχασα την σχολικη χρονια.. τον Μαρτιο του '05 εμεινα εγκυος και γεννησα Νοεμβρη οποτε παει και αυτη και απο τοτε φτιαχνω κουκλες και γραφω για ενα ξενο περιοδικο για κουκλες. Διδασκω γλυπτικη (κουκλας) και ταξιδευω 2-3 φορες τον χρονο για μαθηματα και εκθεσεις. Σ'ευχαριστω που λες οτι διδασκω μαθηματα θαρρους. Δεν το βλεπω προσωπικα.. ειμαι παρα πολυ τρομαγμενη :( αλλα πρεπει να συνεχισω για αυτα τα δυο το ψυχουλακια μου... αυτα μου δανειζουν λιγο απο το δικο τους θαρρος :) Φιλια Τινα
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.