Το πρώτο ταξίδι χωρίς εμένα

Εικόνα Soula
Με εκνευριζει απιστευτα καποια πραγματα να με βρισκουν απροετοιμαστη. Ετσι λοιπον απροετοιμαστη ημουν την Πεμπτη που μας περασε, οταν αργα το βραδυ που πηγα να παρω τον Γιαννη απο τους γονεις μου, μου ανακοινωσε περιχαρης οτι θα φυγει για δυο μερες για την Παρο. Απο την μια ενιωθα χαρα, το παιδακι μου μεγαλωσε, απο την αλλη αγωνια, φοβο, μοναξια, κενο. Ο αντρας μου ηταν σπιτι και ηταν μια πολυ καλη ευκαιρια να μεινουμε λιγο μονοι αλλα... ενιωθα κενο. Καποτε κοροιδευα την μανα μου για αυτο και να που τωρα επεσα εγω σε αυτο το τρυπακι. Αγωνια για το ταξιδι, φοβος για την συμπεριφορα του, φοβος και μοναξια γιατι ασχολιομουν συνεχεια με κεινον και τωρα... μοναξια;; Οπως και να εχει το πραγμα αυτο το ταξιδι σιγουρα εκανε καλο και στους τρεις μας. Το μαμουνι μου αυτες τις ωρες που γραφω ταξιδευει και σε λιγο θα ξαναειναι κοντα μας... Ω Θεε μου τι συναισθημα και αυτο. Να ειστε ολοι καλα. Με εκτιμηση, Σουλα

Σχόλια

Μεγάλωσε και αυτός

Εικόνα Angela Papastavrou
Α βρε Σούλα το παιδάκι σου μεγάλωσε και έγινε άντρας με άποψη!!! Αλλωστε γιαυτό δεν κάνουμε τον αγωνα μας, για να ανεξαρτοποιηθούν σαν τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους, σαν τα φυσιολογικά, να εσείς ήδη τα καταφέρατε! Κοιτα να το συνηθήσεις γιατί θα σου το ξαναπεί... και να θυμάσε τα απρόσμενα έχουν και αυτά την χάρη τους! Να τώρα στο άξαφνο μείνατε σαν ζευγάρι και λίγο μόνοι σας!!!
like6

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.