Σας ευχαριστώ

Εικόνα Θεοδοσία Αντωνίου
Πραγματικά με χαρά μου είδα την ανταπόκριση σας στην έκκληση μας για βοήθεια. Ωστόσο δεν χρειάζεται να υπάρχουν διαφωνίες μια και ό,τι και να μου προταθεί είναι καλοπροαίρετο και πραγματικά είμαι σε θέση να μπορέσω να φιλτράρω τις όποιες πληροφορίες μου δοθούν. Εξάλλου ούτε οι γιατροί είναι αυθεντίες και δεν μπορούν να τα γνωρίζουν όλα. Σίγουρα δεν ζήτησα εσείς να υποκαταστήσετε τους γιατρούς του Άγγελου ωστόσο μια πληροφορία από εσάς θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύτιμη, γιατί η περίπτωση του Άγγελου είναι πολύ περίεργη, γιατί χωρίς να παρουσιάζει κανενός είδους νοητική υστέρηση ωστόσο εμφανίζει μια αρκετά μεγάλη σειρά σοβαρών προβλημάτων υγείας τα οποία χωρίς να είναι χαρακτηριστικά κάποιου συγκεκριμένου συνδρόμου, ωστόσο παραπέμπουν σε σύνδρομο. Οπότε σίγουρα οι όποιες πληροφορίες σας θα αναφερθούν στους γιατρούς του και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε. Η ανάγκη μου να βρώ τι ακριβώς έχει το παιδί μου με σπρώχνει να προχωρήσω και στην προσωπική μου έρευνα που πιστεύω ότι μόνο θετικά αποτελέσματα θα μπορούσε να δώσει γιατί μέχρι τώρα η παρατηρητικότητα μου και η διαίσθηση μου με οδήγησαν να ανακαλύψω τα προβλήματα του Άγγελου έγκαιρα και να τα αντιμετωπίσω ανάλογα. Αυτό που με τρομάζει είναι το μέλλον γιατί τα σκελετικά σύνδρομα εξελίσσονται και δεν γνωρίζω ποια θα είναι αυτή η εξέλιξη. Πρίν από ένα ακριβώς μήνα ο Άγγελος μου πάλευε για την ζωή του στην εντατική μονάδα του "Παίδων" από μία ίωση η οποία εξελίχθηκε σε βαριά πνευμονία μέσα σε τρείς μόνο ημέρες ώσπου χρειάσθηκε να διασωληνωθεί και να συνδεθεί στον υψίσυχνο αναπνευστήρα γιατί οι πνεύμονες του σταμάτησαν να λειτουργούν. Μέσα στο πρώτο 24ωρο της ίωσης οι σπασμοί που έκανε διήρκεσαν 45 λεπτά παρά τα 2 stesolid που του χορήγησα. Την ίδια ίωση τα 2 αδέλφια του την πέρασαν στο σπίτι χωρίς κανένα επιπλέον πρόβλημα. Εκείνο το βράδυ που οι γιατροί μου είχαν δώσει 80% πιθανότητες να πεθάνει και εγώ προσευχόμουν στο ισόγειο του νοσοκομείου συνειδητοποίησα ότι ΠΡΕΠΕΙ να βρω τί συμβαίνει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να τον προστατεύσω όσο περισσότερο μπορώ. Κλείνοντας, θα ήθελα για μια ακόμη φορά, να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την πολύτιμη ανταπόκρισή σας στο αίτημά μου.

Σχόλια

Προτάσεις

Εικόνα Μαργαρίτα
Θεοδοσία, διαβάζοντας το προηγούμενο βιολόγιο σου, και τη διαφωνία της Γωγώς και της kari δύο πραγματικά αξιόλογων μελών του ΝΟΕΣΙ και χωρίς να θέλω να λάβω θέση στη διαφωνία αυτή, θα ήθελα να σου δώσω κάποιες πληροφορίες. Το ινστιτούτο που βρίσκεται στη Ιταλία απευθύνεται σε παιδιά που ανήκουν σε δύο βασικές κατηγορίες: • Παιδιά με σοβαρή νευρολογική αποδιοργάνωση και γενετικά σύνδρομα που διαταράσσουν τις νευρολογικές τους ικανότητες όπως εγκεφαλική παράλυση, σύνδρομο Down, αυτισμός, κ.λ.π. • Παιδιά σε σχολική ηλικία με προβλήματα μάθησης που έχουν καθυστέρηση στη νευρολογική τους ανάπτυξη και τους έγινε διάγνωση για δυσλεξία, σύνδρομο υπερκινητικότητας/ διάσπαση προσοχής, δυσλαλία, δυσκινησία, δυσπραγία, κ.λ.π. Δεν γνωρίζω εάν το ινστιτούτο θα μπορούσε να σε βοηθήσει (προσωπικά θεωρώ ότι δεν μπορεί) αλλά μια ερώτηση στο συγκεκριμένο κέντρο θα σε διαφωτίσει καλύτερα και ίσως μπορούν να σου προτείνουν κάποιο άλλο κέντρο. Πρόκειται να επισκεφτώ το συγκεκριμένο ινστιτούτο στις αρχές Ιουλίου οπότε θα μπορούσα να μεσολαβήσω. Επίσης, πιο ενημερωμένη (όπως ανέφερε και η kari) για το εξειδικευμένο αυτό κέντρο είναι η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία πραγματικά θέλει να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί και πιστεύω ότι θα χαρεί εάν επικοινωνήσεις μαζί της. Επιπλέον, μπορεί να σου συστήσει (όπως και εγώ) τη γιατρό της ολιστικής ιατρικής για ένα γενικότερο έλεγχο του οργανισμού του γιου σου. Εύχομαι για το καλύτερο. Με εκτίμηση, Μαργαρίτα
like0

www.actionnemesis.com

Εικόνα Ginka
ΘΕΟΔΩΣΙΑ , μπες στο www.actionnemesis.com , στις ιατρικές ανακαλύψεις. Απο μια ματιά που έριξα στα αρθρα....μόνο μια σκέψη πέρασε απο το μυαλό μου : "Πού ζούμε".
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.