Ο Σάββας μου συνεχιζει...

Εικόνα Ιουλία Σαββα
...ακαθεκτος. Μολις τελειωσε η Χριστουγεννιατικη γιορτη στο νηπιαγωγειο του Σαββουλη. Και δεν εχω σταματησει να κλαιω. Απο χαρα βεβαια. Ο Σάββας ειπε και σημερα ποιημα, και αυτη τη φορα 10 γραμμες, εκανε σκετς και το βασικοτερο απο ολα - που δεν το ηξερα κιολας- ηταν στη χορωδια της ταξης και ειπε τραγουδια! Και να σκεφτει κανεις οτι ο Σαββας πριν 2 χρονια ισα ισα που αρθρωνε συλλαβες! Δεν πιστευα στα ματια μου. Και ελεγε κανονικα τα τραγουδια. Οταν στο τελος πηγα να ευχαριστησω τη δασκαλα που εχει βοηθησει ετσι απιστευτα το Σαββα, μου ειπε οτι δεν εκανε τιποτα ιδιαιτερο, γιατι ο Σαββας μπορει να τα κανει ολα. Εχουμε δρομο βεβαια μπροστα μας αλλα τουλαχιστον εχουμε κανει πολυ καλη αρχη, λιγο πριν το δημοτικο. Ευχομαι καλη χρονια σε ολους, με υγεια!!!

Σχόλια

Μπραβο στο Σαββα

Εικόνα Ρήνα
και παλι μπραβο,αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω....
like9

Φιλιά πολλά στο Σάββα

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Μπράβο,μπράβο,μπράβο!!!Καλές γιορτές,με υγεία και πάντα τέτοια! Λένα
like5

Αχ...

Εικόνα Ιωάννα
Αχ αυτο το κλάμα χαράς.....μόνο για χαρα να τρέχουν δάκρυα ...μόνο για χαρα...ευχή μου για το νέο έτος σε όλα τα παιδια που κάνουν τόσο πολυ αγώνα και σε όλες τις μαμάδες και ...γιαγιάδες...που κοπιαζουν ακόμα και μέσα στον ύπνο τους για τα καμαρια τους!!! Φιλια σε όλες σας!!!
like2

Σάββα είσαι αστέρι!!!

Εικόνα Arntin
Ξανά μπράβο σας. Σε σένα ,στο γιό σου , στη δασκάλα του. Σίγουρα ο Σάββας μπορεί να τα κάνει όλα όπως είπε και η δασκάλα του, όμως πιστεύω πως χωρίς τη δική σας συμπαράσταση ίσως να τα έκανε με πιο αργά βήματα. Γιαυτό λοιπόν θεωρώ πως το "μπράβο" πρέπει να απευθύνεται σε όλους σας.
like6

Ευχές στον Σάββα

Εικόνα vilbel
Ας τον καμαρώσουμε σαν να ήταν δικό μας παιδάκι. Είδατε που δεν πρέπει να προκαταλαμβάνουμε τις δυνατότητες κανενός; Σάββα μου πάντα τέτοια!
like3

Μπραβο στους μικρούς μας ήρωες της ζωής

Εικόνα Angela Papastavrou
Μπράβο στους μικρούς μας ήρωες της ζωής. Μπράβο στον Σάββα, μπράβο στον Νεκτάριο, ... που πήρανε μπρός και δεν σταματάνε ... χίλια μπράβο !!!
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.