Επιληψία

Εικόνα Siber
Έχω έναν γιο με φαρμακοανθεκτική επιληψία και τετραπληγία. Οι κρίσεις που κάνει ειναι πολλές και διαφορετικές, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι επικίνδυνη και πια όχι. Άλλοτε απλά κάνει τινάγματα στα άκρα, άλλοτε σκύβει με τον κορμό μπροστά σαν να κάνει κοιλιακούς και άλλοτε πάλι σφίγγει τα χείλη και σχεδόν σταματάει να αναπνέει και κοκκαλώνει. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία ??? Παίρνουμε Zonegran, Sabril, Depakine.

Επιδόματα

Εικόνα Siber
Καλησπερα σας! Παιρνει καποιος επιδομα απο την προνοια; Καθε ποτε πληρωνουν; Εμεις περιμενουμε για πρωτη φορα το επιδομα τετραπληγιας (καταθεσαμε την αιτηση τον σεπτεμβριο).

Τετραπληγία!

Εικόνα Siber
Γεια σας και παλι! Εμεις παμε απο το κακο στο χειροτερο... Χθες καναμε αιτηση στην προνοια για το επιδομα τετραπληγιας...

Επιδοματα και αδειες

Εικόνα Siber
Καλησπερα και παλι! Μηπως ξερει κανεις να μου πει ποτε ενα παιδι χαρακτηριζεται ΑΜΕΑ; Το δικο μου ειναι 6 μηνων εχει υποπλασια παρεκγεφαλιτιδας, και γεφυρας, καρδιοπαθεια και υποπλασια οπτικων νευρων και στα 2 ματια και εχει και γαστροστομια γιατι εχει αδυναμια σιτισης. Έχω γνωματευσεις γιατρων που που δινουν βαρεια ψυχοκινητικη καθυστρερυση με επιλιπτικες κρισεις που συνεχως χειροτερευουν.

Επιδόματα για πολλαπλές αναπηρίες

Εικόνα Siber

Γεια σας! Σημερα εγινα μελος. Εχω ενα γιο 5 μηνων με τεραστια και πολυπλοκα προβληματα! Εχει συγγενη καρδιοπαθεια, (προσφατα χειρουργ.), υποπλασια οπτικων νευρων και στα 2 ματια, κολοβωμα στο 1, κανει κρισεις επιληψιας (που σημαινει νοητικη υστερηση), εχει υποπλασια παρεκγεφαλιδας (που σημαινει κινητικη υστερηση), ατρησια ακουστικου πορου, εκτοπος νεφρος με 5ου βαθμου παλλινδρομηση, βουβουνοκηλη, ομφαλοκηλη και προβληματα υποθυροειδισμου.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.