Σήμερα πήγαμε στον οφθαλμίατρο..!!

Εικόνα Έ. Πεσιριδου
Μολις επιστρέψαμε από τον οφθαλμίατρο!!! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Η Ραφαέλλα από ότι μας είπε ο οφθαλμίατρος έχει ξεκινήσει να βλέπει κάτι, ακριβώς τί και πόσο θα το μάθουμε την επόμενη εβδομάδα που θα κάνουμε την VEQ ..δεν μπορειτε να φανταστείτε πόσο ευτυχισμένη νιώθω!!!
Αγαπάμε τέτοια νέα!
Όταν δε, είπα στο γιατρό για την θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα στην Κίνα (αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ) σηκώθηκε όρθιος μου έπιασε το χέρι και μου είπε: - Κυρία μου, τα συγχαρητήρια μου και μπράβο σας για την επιλογή που κάνατε!!! Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω την αντίδραση του γιατρού και το γεγονός οτι η Ραφαέλλα μου με την βοήθεια κάποιων φακών θα μπορεί να δει!!! Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλους αυτούς που μας βοήθησαν να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι αλλά πιο πολύ αυτούς που μας στάθηκαν εμπόδιο γιατί η άρνησή τους ήταν κίνητρο για μας να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το ταξίδι.. από το σκοτάδι στο φως!!!!

Σχόλια

Elli...

Εικόνα Ιωάννα
Μπράβο...όλα καλα απο δω και πέρα...μόνο χαρές...εύχομαι όλα να είναι...φωτεινά για την μικρη σου και γι ολους σας που τολμισατε....αλλα κυρίως στην μαμα ένα μπράβο που είναι φάρος για την κόρη της αλλα και για όλη την οικογένεια.....!!! Ιωάννα
like0

Να 'σαι καλά Ιωάννα μου

Εικόνα Έ. Πεσιριδου
Να σαι καλά Ιωάννα μου σ ευχαριστώ και ξέρω ότι με καταλαβαινεις απόλυτα!Εύχομαι και στην κορούλα σου ότι καλύτερο μέσα απο την καρδιά μου και όλα μα όλα τα παιδάκια του κόσμου να ειναι γερά και χαμογελαστά !!!
like1

Μακάρι την επόμενη φορά στο γιατρό να είναι ακόμη καλύτερα

Εικόνα mariapent
μπράβο σας.Μακάρι την επόμενη φορά που θα πάτε στο γιατρό να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα από ότι θα θέλετε για την μικρή Ραφαέλλα σας.Θα ήθελα να μάθω σχετικά με τα βλαστοκύτταρα.Με τι άλλες παθήσεις μπορούν να έχουν κάποιο αποτέλεσμα?Αν γνωρίζετε κάτι από την εμπειρία σας ή αν γίνετε να μάθουμε κάτι απο το κέντρο που πήγατε την μικρή σας.Σας ζητάω τις πληροφορίες για τον γιό μου σας ευχαριστώ και περιμένω νέα σας.συγνώμη αν σας κούρασα
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.