ΚΕΔΔΥ και γνωμάτευση

Εικόνα Sofia

Γεια σας, oνομάζομαι Σοφία και είμαι θεία αλλά και πνευματική μητέρα της ανιψιάς μου που έχει αυτισμό όχι βαριάς μορφής και λεκτική δυσπραξία. Είναι εξίμιση χρονών και ακολουθεί για δεύτερη φορά το νηπιαγωγείο. Στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο είναι με παράλληλη στήριξη. Κάνει μαθήματα λογοθεραπείας αλλά ο λόγος της είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ, έχει δασκάλα ειδικής αγωγής στην οποία πηγαίνει δύο φορές την εβδομάδα  με την οποία προοδεύει, γράφει εκτελεί εντολές της, τα έχουμε δει σε βίντεο και εντυπωσιαστήκαμε για την αντίληψη της, και θεραπευτική ιππασία η οποία την έχει βοηθήσει πολύ και στο αισθητηριακό κομμάτι. Πήραμε την απόφαση του Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. / Κ.Ε.Σ.Υ. ή όπως αλλιώς λέγεται, μορφή ούτως ή άλλως  δεν έχει αλλάξει επί της ουσίας , η οποία για μένα γνωμάτευση με τον τρόπο τον οποίο γίνεται είναι εντeλώς γνωμάτευση του ΠΟΔΑΡΙΟΥ εάν με καταλαβαίνετε, και η οποία αναφέρει ότι το παιδί πρέπει να πάει σε ειδικό σχολείο κάτι το οποίο οι γονείς δεν υπογράψανε.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.