Τα Χριστούγεννα έρχονται

Εικόνα Soula
Ειμαι μικρο και χνουδωτο, γλυκουλη και ομορφουλη. Οποια οικογενεια θελει να με παρει και να με υιοθετησει στις γιορτες θα ξετρελαθει μαζι μου. Σας παρακαλω ομως μην με κανετε δωρο στις γιορτες στα παιδακια σας και μετα με πεταξετε στο δρομο. Θελω και εγω αγαπη και σεβασμο. Θελω ανθρωπους που νοιαζονται πραγματικα για μενα και να με θελουν κοντα τους για παντα. Δεν νομιζω να αντεξω αν θα με παρατησουν μετα στον δρομο, οπως βλεπω καποια ξαδελφακια μου. Ανοιξτε μου την καρδια σας και θα χετε την δικη μου για παντα. Και αν δειτε κανενα ξαδελφακι μου στο δρομο και πεταχτει μπροστα σας μην διστασετε να πατησετε το φρενο. Με αγαπη μια μικρη ψυχη που μιλα μονο με τα ματια.

Σχόλια

Σχέσεις ζωής!

Εικόνα Angela Papastavrou
Όπως πολύ σωστά αναφέρει η φίλη μας Σούλα τα ζώα είναι μεγάλη χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη. Είναι μια σχέση ζωής και κρατάει εφόρου ζωής! Πριν 11μιση χρόνια και εγώ μάζεψα μια φουντωτή άσπρη μπαλίτσα από το δρόμο και σήμερα είναι μια τεράστια καμαρωτή γατούλα μεσήλικη πλέον και καταλαβαίνει τα πάντα σαν να ήταν άνθρωπος και κάτι παραπάνω, για μας είναι το πρώτο μας παιδί! Η Κούτση όπως την λένε είναι η καλύτερη φίλη του μικρού Νεκτάριου και αν και τσαμπουκαλού με μας, με κείνον είναι μια αγαθή και καλόβολη γατούλα, κι ας της πήρε ο Νεκτάριος το δωμάτιό της μετά την γέννησή του και ας κοιμάτε τώρα εκείνη στο γκαράζ δεν την νοιάζει, το μόνο που θέλει είναι τα άγαρμπα ακόμη χάδια του Νεκταρούλη της!Τον κοιτάει στα μάτια και λιώνει από ευτυχία! Να μην αναφέρω την 5χρονη σκυλίτσα μας την Βίλμα, που και αυτή μικρό κουτάβι την μάζεψα από τον δρόμο και την έσωσα από βέβαιο θάνατο γιατί ο δρόμος που γύρναγε ήταν κεντρικός και κακοφωτισμένος! Εκείνη πάλι είναι η βασίλισσα της γειτονιάς, ο άγρυπνος μας φύλακας, και ο προστάτης των αδυνάτων γατιών που κατα καιρούς πετάνε οι "φιλόζωοι" γιατί νομίζουν ότι τα ζώα δεν έχουν καρδιά και ότι είναι ένα άψυχο παιχνίδι για τα παιδιά τους που όταν εκείνα το βαρεθούν τα παρατάνε σε κάτι έρημες εξοχές όπως είναι και η περιοχή που μένω. Να μην αναφερθώ στις καλοκαιρινές διακοπές που το ζωάκι καταντάει εμπόδιο και μπελάς και τα παρατάνε όπου βρουν γιατί δεν είχανε σκεφτεί σε αυτή τη περίπτωση τι θα τα κάνουν ! Σαν καλή θετή μανούλα που φυλετικές διακρίσεις δεν κοιτά, μαζεύει στην αγκαλιά της όλα τα ορφανά γατιά και ας είναι ένας μεγάλος σκύλος και ας μην έγινε η ίδια ποτέ μαμά! Πραγματικό Γατόσκυλο! Όταν αναγκάζομαι να τα δώσω για υιοθεσία τότε εκείνη κλαίει και σπαράζει η καρδιά μας ... αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Γιατί και τα ζώα έχουν τα δικά τους έξοδα που άμα δεν έχεις, δεν αναλαμβάνεις τέτοιες ευθύνες και δεν είναι μόνο το φαί! Γιαυτό καλά είναι τα ζώα αλλά αμα κάποιος δεν μπορεί να δεσμευτεί μαζί τους για την υπόλοιπη ζωή τους καλύτερα να αρκεστεί στο να τα θαυμάζει από την βιτρίνα ενός Pet Shop!
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.