Τα σέβη μου

Εικόνα starenia
Είναι καιρός τώρα που διαβάζω τα βιολόγιά σας, την ανοιχτή και ανοιχτόκαρδη επικοινωνία μεταξύ σας και νιώθω για όλους εσάς τους γονείς δέος, θαυμασμό και απεριόριστη ενσυναίσθηση. Δεν θέλω να γίνω υπερβολική ούτε κόλακας - τι λόγο έχω εξάλλου - αλλά ο δρόμος που βαδίζετε όσο πιο δύσβατος είναι τόσο πιο πολύ φωτίζει το νόημα της ζωής, τόσο πιο πολύ δείχνει τι σημαίνει να ζεις, να είσαι γονέας, να είσαι Άνθρωπος. Ως μια νέα μητέρα σας στέλνω όλη την αγάπη μου και την έγνοια μου.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.