Τα site μου στο Pathfinder και το Blogger

Καλησπέρα, θα μου άρεσε να αφήσω εδώ ξανά το site που έχω στο Pathfinder για να δούμε τι μπορεί να γίνει και να αλλάξει τίποτα από τη νοοτροπία τη λάθος. Κάποια κείμενα μπορεί να θεωρηθούν πράγματι σα να μη φαίνεται ότι γράφει ενήλικας αλλά είναι κάτω από ίσως συναισθηματική φόρτισης της στιγμής. Αφήστε μου και την άποψή σας γιατί νομίζω ότι δεν έχω καταφέρει τίποτα σπουδαίο ως σήμερα. http://likavgh74pblogs.gr http://likavgh@blogger.com Ευχαριστώ πολύ

Σχόλια

Likavgh τα site σου

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Από ό,τι βλέπω τα links αυτά που έβαλες δεν φαίνονται σωστά. Δεν εμφανίζονται οι σελίδες με τα site σου. 'Αγγελος
like0

Το σωστό είναι

Εικόνα Κυριάκος Καραμπατζιάκης

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.