Τελικά ο Σάββας το είπε το ποίημα....

Εικόνα Ιουλία Σαββα
...και δακρύσαμε όλοι. Σηκώθηκε μαζί με μια συμμαθήτρια του στο μικρόφωνο - πρότεινε η δασκάλα να το πουν μαζί για να διευκολυνθεί στην επαφή του με τον κόσμο - και το είπε κανονικά και πολύ κατανοητά! Αφού ακόμα δυσκολευομαι να το πιστέψω! Και φανταστειτε οτι μεχρι περσι, δεν μιλουσε ουτε στους συμμαθητές του. Έχουμε δρόμο ακόμα αλλά νομίζω πια οτι μπορώ να κοιμάμαι τα βράδυα!! Με εκτίμηση

Σχόλια

Μπραβο!!. Πολλα μπραβο!!

Εικόνα vaso1
Ευχομαι καθε χρονο να τα πηγαινετε και καλυτερα. Μια χαρα τον βρισκω τον Σαββα!!. Προχωρα αγορι μου!! και γω μαζι σου!! Ενα φιλι απο μενα.
like0

Το πιο ωραίο "καλημέρα"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Καλή συνέχεια με όμορφες μέρες σαν αυτή ...ποίημα! Σε όλη την παρέα :)
like1

Δάκρυσα!

Εικόνα Alex Pazi
Τι δάκρυσα, νααα το κλάμα! Μπράβο στον Σάββα! Μπράβο και σε σένα! Σου εύχομαι αμέτρητες στιγμές ευτυχίας! Ο γιος μου (που γιορτάζει σήμερα) έχει down και εγώ όταν το έμαθα σκέφτηκα όπως εσύ "γιατί έτυχε αυτό;". Από τότε που υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα παλέψω το down να το κάνω up, κάθε νίκη του Δημήτρη μου είναι μια απίστευτη χαρά και ευτυχία για μένα. Και η αλήθεια είναι πως χαίρομαι για πράγματα που οι άλλοι γονείς θεωρούν δεδομένα. Για πράγματα απλά! Νομίζω πως τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούμε να τους δώσουμε είναι η πίστη (να πιστεύουμε στα παιδιά μας και στις ικανότητές τους) και η αγάπη μας. Να περνάτε καλά! Alex
like1

Μπράβο σας!!!

Εικόνα korina
Τέτοια νέα δίνουν κουράγιο και ελπίδα σε όλους μας!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το αστεράκι σας και κάθε μέρα να σημειώνει τέτοιες προόδους!! Πολλά συγχαρητήρια!!
like3

Συγχαρητηρια

Εικόνα Ρήνα
σε ολους πρωτα πρωτα στο Σαββα σε σας και στη δασκαλα του,το οτι μπορεσε να σταθει μπροστα σε ολους και να μη δειλιασει απο τα χειροκροτηματα και τη φασαρια δειχνει οτι εχει εξοικειωθει με το σχολικο πλαισιο και αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο.Μια και ειναι ημερες εορτων θελω να μοιραστω κατι μαζι σας,εχθες το μεσημερι που γυρισε η Ρηνουλα από το παιδικο σταθμο εκει που επαιζε την ακουσα να μουρμουριζει ενα γνωστο σκοπο,πηγα κοντα και αρχισα να τραγουδω τη πρωτη λεξη...κοροιδο και η Ρην συνεχισε..Μουσολινι και ετσι συνεχισαμε εγω τη πρωτη λεξη και κεινη τον υπολοιπο στιχο.Μετα το βαλαμε και το ακουσαμε από το pc και το εμπεδωσαμε για τα καλα.Μετα παρελασαμε τραγουδωντας στο σαλονι,παντως γενικα το αυτι της ειναι μουσικα εξασκημενο και ολα τα τραγουδια που μαθαινει τα τραγουδαει με σωστο τονο.
like2

Ακόμα ένα φιλί στο Σάββα

Εικόνα Λένα Γκαντιά
και ζήτω,ζήτω,ζήτω!Το χειροκρότημα το δικό μας ήτα δυνατό,τσούξαν τα χέρια μου,εύχομαι να έφτασε μέχρι εκεί... Λένα
like3

Λένα...

Εικόνα Ιουλία Σαββα
..εφτασε το χειροκρότημα σου μέχρι το Σάββα, αλλά εφτασε και στην ψυχή μου, που επιτέλους μετά από πολύ καιρό αρχίζει και ηρεμεί.. Με εκτίμηση
like3

Έτσι Σάββα...δυνατά με

Εικόνα Ιωάννα
Έτσι Σάββα...δυνατά με τσαμπουκά!!! Μπράβο ρε μάνα κ σε σένα...οι κόποι σου αμοιβονται...πάντα τέτοια !!
like3

Μπράβο!!

Εικόνα Arntin
Μπράβο Σάββα! Μπράβο μαμά του Σάββα! Μπράβο δασκάλα του Σάββα! Ήταν να μην πάρει φόρα ο μικρός...Τώρα ετοιμάσου μανούλα και για τις επόμενες χαρές που θα σου δώσει ο Σάββας σου. Δώστου ένα φιλάκι από εμένα.
like1

Για τη μαμά του Σάββα

Εικόνα Λίνα Παπαδόδημα
Πόσο δύναμη και κουράγιο μας δίνουν τα γραφόμενά σου. Μπράβο στο Σαββάκο σου, μπράβο και σε σένα, μανούλα του Σάββα και σε όσους είστε κοντά του και τον ενθαρρύνετε, με λόγια και έργα. Θα σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου πάντοτε τέτοια ωραία "νέα" να σας επιφυλάσσει ο χρόνος που θα έρθει! Δύναμη και πίστη είναι το όπλο μας! Τα φιλιά μας!!!
like0

Μπράβο!

Εικόνα evianag
Ένα μεγάλο μπράβο στο Σάββα και στη μαμά του! Μπράβο και στη Ρηνούλα! Κι εμένα, Αλεξάνδρα, η μικρή μου έχει Down και είπε το τετράστιχο ποίημά της στο νηπιαγωγείο καθαρά και με άνεση. Να είσαι πάντα περήφανη για τα επιτεύγματα του Δημήτρη σου, που, όπως σωστά είπες, κατακτιούνται με κόπο και δεν είναι αυτονόητα, όπως στα άλλα παιδάκια.
like4

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.