Θα μας βοηθήσετε να φτιάξουμε το καλύτερο "Βιβλίο της πρόνοιας";

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Εξώφυλλο για το Βιβλίο της πρόνοιας του NOESI.grΕάν είστε γονέας παιδιού με κάποια αναπτυξιακή διαταραχή και το παιδί σας φοιτά σε κάποιο πρόγραμμα ή φορέα ή ένα εργάζεστε ως "ειδικός" σε κάποιον φορέα για άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, θέλουμε να μας στείλετε με E-mail πληροφορίες για τον φορέα ή το πρόγραμμα. Φυσικά, χρειαζόμαστε στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο κ.α.) για κάθε φορέα.
  • Eάν είστε γονέας: θέλουμε και την άποψή σας για το πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις υπηρεσίες του φορέα.
  • Εάν είστε "ειδικός" και εργάζεστε σε κάποιο φορέα: θέλουμε την περιγραφή όλων των υπηρεσιών ή προγραμμάτων του φορέα σας

Δείτε εδώ το βιβλίο της πρόνοιας του NOESI.gr: noesi.gr/book/welfare
Στείλτε μας τις πληροφορίες σας: επικοινωνόντας με το NOESI.gr

Τo NOESI.gr βάζει στο προσκήνιο το "Βιβλίο της πρόνοιας", ώστε να καταγράψουμε όλους τους φορείς και τα προγράμματα που λειτουργούν στην Ελλάδα για άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Θα βοηθήσει όλους μας όταν θέλουμε να μάθουμε τι υπάρχει για κάποιο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει... Βοηθήστε μας εάν μπορείτε ή στείλτε μας τους προβληματισμούς σας εάν πιστεύετε, ότι κάνουμε κάτι λάθος σε αυτό το εγχείρημα.

Σχόλια

Έκκληση βοήθειας στην ενημέρωση

Εικόνα Angela Papastavrou
ΠΡΕΠΕΙ να φτιάξουμε ένα καλύτερο βιβλίο Πρόνοιας μιας και ίσως είναι ο μόνος τρόπος ενημέρωσης για τους γονείς!!! Δυστυχώς η πολιτεία τις γνώσεις της και τις παροχές της τις κρύβει και δεν τις μοιράζεται με τους γονείς!!! Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω να σας παραπέμψω στα βιολόγια μας που το αποδεικνύουν, αλλά και σε ένα απλό παράδειγμα, πρόσφατα γνώρισα τους γονείς ενός παιδιού με ΨΚΚ εκ γεννητής με ελλατωματικό κάποιο χρωμόσωμα που μετά από 5μισυ ολόκληρα χρόνια έμαθαν από μένα για την ύπαρξη του επιδόματος από την πρόνοια και για την ύπαρξη των ΚΔΑΥ!!! Κάνω έκκληση βοήθειας στην ενημέρωσή μας με κάθε τρόπο και από όποιοδήποτε έχει την εμπειρία της γνώσης αυτής! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Αγγελική
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.