Το τσίρκο: Το βασινιστήριο των ζώων

Εικόνα Soula
Καλη χρονια σε ολους, γενικα τετοιες μερες ερχονται σε διαφορες πολεις της Ελλαδας διαφοροι διασκεδαστες με σοου ζωων, το γνωστο σε ολους μας τσιρκο. Πριν αποφασισετε να πατε τα παιδακια σας να απολαυσουν το θεαμα σκεφτειτε οτι πληρωνετε βασανιστες ζωων. Σε καθε ταξιδι που κανουν τα ζωα κλεισμενα στα ασφυκτικα κλουβια τους χωρις φαι, χωρις βολτες εξω, απλα υπαρχουν. Για να κανουν ολα αυτα τα κολπα τρωνε ξυλο,βασανιζονται.{ ο ελεφαντας λογω του σκληρου του δερματος βασανιζεται με σουβλια} Οι εκπαιδευτες- βασανιστες εγγυωνται οτι μπορουμε να πλησιαζουμε τα ζωα για να τα θαυμασουμε απο κοντα διοτι δεν εχουμε κινδυνο. Για σκεφτειτε οταν το λιονταρι δεν εχει βγει απο το κλουβι του ,δεν εχει φαει, εχει βασανιστει, ποσο ηρεμο μπορει να ειναι;; Υπαρχουν σιγουρα καλυτεροι τροποι να θαυμασουμε τα αγρια ζωα σε αξιες συνθηκες διαβιωσης οπως το Αττικο Ζωολογικο Παρκο στα Σπατα. Σας παρακαλω σκεφτειτε το και ενημερωστε και τους αλλους. ευχαριστω σουλα

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.