Βικτώρια

Εικόνα Little Victoria
Φώτο της Βικτώριας.Η Βικτώρια ειναι ένα υπέροχο κοριτσάκι που είχαμε την ευτυχια να μπει στη ζωη μας το καλοκαίρι του 2004. Φαίνεται βιαζόταν να μας γνωρίσει και ετσι γεννήθηκε στους 7 μήνες. Αν και γεννήθηκε μόλις 1 κιλό τα κατάφερε και έφτασε σήμερα να είναι 4 χρόνων. Ακόμη δεν θελησε να μας μιλήσει ομως. Προτιμά να μας αγκαλιάζει, να μας φιλάει και με τους τρόπους της να μας λέει τι θελει. Η Βικτωρια μας χρειαζεται βοηθεια και εδω περα στο Λονδινο που μενουμε δε βρηκαμε τιποτα. Γυριζουμε στη Ελλαδα οπου βρηκαμε καλους θεραπευτες και πανω απο ολα την αγαπη της οικογενειας μας. Αισθανομαι πολυ τυχερος που βρηκα αυτο το site και θα ηθελα να συζητησω με αλλους γονεις που εχουν ισως μια παρομοια ιστορια με εμας.

Σχόλια

Καλως ηλθες

Εικόνα Enlogo
Καλως ήλθες στην παρέα μας LittleVictoria. Μας κατέκτησες με την πρώτη ματιά. :)
like5

Καλώς ήρθατε

Εικόνα Ιωάννα
Εδω μεσα θα γνωρισετε ανθρωπους με δυναμη, κουραγιο , μαχητες της ζωης κ πανω απο ολα ανθρωπους με ψυχη που νιωθουν στο πετσι τους πως νιωθουμε ολοι εδω μεσα λιγο πολυ...ο ενας μαθαινει απο τον αλλο απο το τι εχει περασει απο τις καλες κ κακες εμπειριες του οποτε κατευθυνουμε ο ενας τον αλλο...ελπιζω να βρουμε την ακρη ολοι μας για το καλυτερο μελλον των παιδιων μας...εδω μεσα θα γνωρισεις ανθρωπους που ξερουν να δινουν χωρις να παιρνουν...καλως ηρθες κ παλι λοιπον...να ξερεις οτι τα δικα μας παιδια ειναι μαχητες της ζωης γιατι εμαθαν πολυ νωρις τι ειναι να παλευεις για την επιβιωση!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!! ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΩΑΝΝΑ
like7

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.