Βλαστοκύτταρα: Δρ. Kολιάκος

Εικόνα mama2
Είμαι από Κύπρο και κάποιος γιατρός εδώ μας ανάφερε τον Δρ. Κολιάκο και ότι μέσω μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων μπορεί να βοηθηθεί η κόρη μου που διαγνώστηκε με ισχαιμική υποξαιμική εγκεφαλοπάθεια. Γνωρίζετε κάτι γιαυτό το θέμα; Το έχετε δοκιμάσει εσείς;

Σχόλια

Βλαστοκύτταρα: Δρ. Kολιάκος

Εικόνα Katerina Ch.
Καλησπέρα!Ο Δρ.Κολιάκος είναι στην Biohellenika απ'ό,τι γνωρίζω η οποία είναι ιδιωτική εταιρεία βλαστοκυττάρων.Εκεί έχουμε κρατήσει τα βλαστοκύτταρα της μικρής μου.Μπες στο site της εταιρείας και θα διαβάσεις πολλά πράγματα και μπορείς να επικοινωνήσεις και μαζί τους,είναι πολύ εξυπηρετικοί όλοι.Επίσης έχω το τηλ της κυρίας Κολιάκου αν θέλεις γιατί είχα μιλήσει μαζί της όταν έκανε βρεφικούς σπασμούς η κόρη μου και μου είχε πει όταν θα έχω διάγνωση να την πάρω τηλ για να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι.Βέβαια δεν έχω διάγνωση ακόμη οπότε δεν την ξαναπήρα.
like0

Mama2

Εικόνα Ιωάννα
Στείλε μου mail σε παρακαλώ. Καλη χρόνια με εκτίμηση, Ιωάννα
like1

Εδώ ...Pappa1 αντί για Mama2

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Για επικοινωνία με Mama2 (και κάθε άλλο μέλος), κλικ στο όνομα του μέλους, επιλογή "καρτέλας" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και αποστολή προσωπικού E-mail προς άλλο μέλος. Σημείωση: Δεν βλέπετε το E-mail του άλλου μέλους, για λόγους δεοντολογίας (άμα σας απαντήσει το βλέπετε). Αυτά, αφού μπείτε στο λογαριασμό σας στο NOESI.gr ...εννοείται! :)
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.