Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά...

Εικόνα Soula
Απο που να αρχισω: Καλη χρονια, με υγεια και κουραγιο. Μεσα στο απιστευτα τρελλο προγραμμα μου (κυνηγητο μικρης 28 μηνων τωρα, μετα διαβασμα, μετα εργοθεραπειες αγγλικα,ξανα τρεξιμο κτλ). Να 'μαι και παλι, σπανια γραφω τωρα πια και σπανια παρακολουθω το Νόηση. Παρολαυτα ελπιζω ολοι παλιοι, καινουργιοι να ειστε καλα. Ο τιτλος ειναι σημαδιακος διοτι απο το νηπιαγωγειο το... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ εχει μπει για τα καλα μες στο πετσι μου. Τοτε ηταν οι δασκαλοι οι διευθυνταδες.. τωρα που μεγαλωσαμε οι γονεις . Τα συγχαρητηρια μου στη μαμα συμμαθητριας του γιου μου οπου εθεσε ορθα κοφτα {η το παιδι μου θα φυγει η αυτος απο αυτο το σχολειο} διοτι το παιδι μου εκανε φασαρια την ωρα διαγωνισματος και ειπε οτι οι ασκησεις ηταν δυσκολες. Το < αυτος > βεβαια αντιστοιχει στον γιο μου που για αυτην μπορει να ειναι το καθυστερημενο, ο αυτιστικος, το ηλιθιο, το βλαμμενο κτλ. Αυτος λοιπον αγαπητη κυρια ειναι Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ που αγωνιζεται μαζι με αλλα παιδια σαν και κεινον να ειναι αρεστα στον τελεια φτιαγμενο κοσμο σας. Ναι ειναι ΑΥΤΟΣ που πεφτει στα σκατα απο την υπεροπτικη συμπεριφορα παιδιων σαν το δικο σας και εχει το χερι μου για να ξανασηκωθει. Ελπιζω να του βαλω λιγο πονηρια και δυναμη μες στο μυαλο του να μαθει να φτυνει ανθρωπους σαν και σας!!! Ελπιζω οταν εγω θα κανω παρεα στους αγγελους να ειναι δυνατος και να μπορεσει να τα καταφερει να ξεφυγει απο τα κλισε που φτιαχνεται στον τελειο κοσμο σσς. Τι με ρωτησατε φιλοι γονεις : τι δουλεια κανει η κυρια:: δουλευει σε ενα πολυ γνωστο τομεα που θα μπορουσα να παω και εγω μετα απο αυτο για να βρω το δικιο μου!!!!! Για αλλη μια φορα το πετσι ρυτιδιασε, η καρδια μου πονεσε, το μυαλο μου τρελλαθηκε αλλα ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΑΚΟΜΑ. Καλη συνεχεια και μην μασατε το παραμυθι ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ. φιλια σε ολους με σκτιμηση σουλα

Σχόλια

Σε όλους αυτούς που απορρίπτουν τη διαφορετικότητα

Εικόνα Anonymous
Σε όλους αυτούς που απορρίπτουν την διαφορετικότητα , που βάζουν ταμπέλες και που θέση για αυτούς στον κόσμο έχουν μόνο οι "τέλειοι" άνθρωποι έχουμε να απαντήσουμε εμείς ότι θα τα καταφέρουμε και ας σας βλέπουμε να κουνάτε το κεφάλι σας με οίκτο και ας γυρίζετε το βλέμα σας αλλού όταν δεν ανταποκρινόμαστε με την συμπεριφορά μας ή τις δυνατότητές μας στα ιδεώδη της άριας φυλής που εσείς αντιπροσωπεύετε . Εμεις λοιπόν θα τα καταφέρουμε να αλλάξουμε αυτήν την κοινωνία που εσείς φτιάξατε στα μέτρα σας ωστε να έχουμε και εμείς μία θέση σε αυτήν, όπως μας αρμόζει με αξιοπρέπεια και ατομική ελευθερία
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.