Η υπόσχεση κρατήθηκε...

Εικόνα Grace Under Pressure
Τωρα μας μενει μονο η βαφη... Λογότυπο. Λογότυπο. Παρακαλώ προσποιηθείτε ότι δεν είδατε την σκόνη στον εκτυπωτή μου...γκουχ γκουχ...

Σχόλια

Ρομποτάκι σπέσιαλ!

Εικόνα Ρήνα
Καλα ε, καποτε ειχες πει οτι εχεις καποια ταλεντα αναξιοποιητα... Εσυ παιδι μου εισαι καταπληκτικη, ουτε στη παραγωγη του Μουστακα να δουλευες......θα τους εκανες σκονη. Γεια στα χερια σου!!!!!
like0

Τα ρομποτο-συγχαρητήριά μου !

Εικόνα Kyriaki Fili
ΑΠΙΘΑΝΟ !!! Από τη σύλληψη, την εκτέλεση, μέχρι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Για ένα να είσαι σίγουρη μανούλα: τα παιδιά σου θα θυμούνται ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ αυτήν σου την αγάπη και την ενασχόλησή σου μαζί τους. Προχώρα! Είσαι δυνατή και μπράβο σου!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.