Αγγελία για κηπουρό (προσωπικό) στην Εστία Άγιος Νικολάος

Εικόνα ΕΣΤΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ψάχνουμε  μέλος στην κοινότητα  να καλύπτει θέση υπευθύνου κήπου. Το άτομο επιθυμούμε να συμμετέχει στην κοινότητα μακροπρόθεσμα και να αποτελεί μέρος του οράματός μας:

Αγγελία για κηπουρό (προσωπικό) στην Εστία Άγιος Νικολάος.

Η Εστία Άγιος Νικόλαος φιλοδοξεί να είναι μια ζωντανή, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητα που καλωσορίζει και αγκαλιάζει κάθε ένα από τα διαφορετικά μέλη της για μια ζωή, με ένα τρόπο αμοιβαίου εμπλουτισμού.

Ζητούνται τα παρακάτω:

  • Να έχει εμπειρία σε διάφορες πτυχές της γεωργίας ή της κηπουρικής.
  • Να επιθυμεί να υποστηρίξει άτομα με ειδικές ανάγκες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, αλλά ταυτόχρονα να αναπτυχθεί ο ίδιος μέσω της κοινότητας.
  •  Να είναι επικοινωνιακός, με ομαδικό πνεύμα και να μιλάει άπταιστα αγγλικά.

Η Εστία Άγιος Νικόλαος είναι η μοναδική κοινότητα στην Ελλάδα όπου άτομα από όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα ζουν, εργάζονται και απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με ενήλικες με ειδικές ανάγκες σε μια σχέση αμοιβαίου εμπλουτισμού. Η Εστία βρίσκεται στο Γαλαξίδι, Φωκίδας.

Η κοινότητα στηρίζεται στην αυτοδιαχείριση, με τις περισσότερες αποφάσεις να λαμβάνονται από κοινού. Το εργαστήριο του κήπου βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινής ζωής και περιλαμβάνει καλλιέργεια οπωροκηπευτικών, φροντίδα των δέντρων κ.α.

Προσφέρονται: Η ευκαιρία να γίνετε μέλος μιας ομάδας και να συμμετάσχετε στην κοινοτική ζωή βασισμένη στις αξίες μας – Αγάπη, Ενσυναίσθηση, Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Ανεκτικότητα.

Δωρεάν στέγαση και σίτιση, μισθό και ασφάλιση, πενθήμερη εργασία, καθοδήγηση και υποστήριξη για τους πρώτους 6 μήνες, φιλικά υποστηρικτική ατμόσφαιρα, δυνατότητα δημιουργίας νέων εργαστηρίων ή δραστηριοτήτων.

Άτομα ή ζευγάρια οποιασδήποτε ηλικίας, εθνικότητας ή πίστης, τα οποία πληρούν τα παραπάνω κριτήρια είναι ευπρόσδεκτα να υποβάλουν αίτηση.

Βρείτε περισσότερα:

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε.

Η ομάδα της Εστίας Άγιος Νικόλαος

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.