Δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών NOESI.gr (SPECIALS)

Εικόνα NOESI.gr

Το δίκτυο ''SPECIALS'' του NOESI.gr οργανώνει με πρότυπο τρόπο τους επαγγελματίες σε εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια.Tο Δίκτυο με τον διακριτικό τίτλο SPECIALS ® αποτελείται από διαπιστευμένα μέλη τεξειδικευμένα σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση και αποκατάσταση, υποστήριξη και συμβουλευτική, στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγείας και της πρόνοιας. Μπορείτε να αναζητήσετε βάσει περιοχής (χάρτες - Google Maps), ειδικότητας / υπηρεσιών (μενού - στήλη) ή ονομαστικά (λίστα - παρακάτω).

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Θα διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας στο Δίκτυο SPECIALS; Μάθετε περισσότερα εδώ.

Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου: Προσφέρουμε μία σελίδα για το επαγγελματικό προσφίλ σας στο Δίκτυο SPECIALS μαζί με όλα τα υπόλοιπα επίπεδα διαπίστευσης, με την καλύτερη τιμή συνδυαστικά, με 124€ για 12 μήνες! Ισχύουν προϋποθέσεις. Μάθετε περισσότερα.

Ψάχνετε ειδικό; Τι είναι και σε τι χρησιμεύει το Δίκτυο επαγγελματιών NOESI.gr; Μάθετε εδώ.

Προβολή SPECIALS ® Δίκτυο επαγγελματιών NOESI.gr σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους.

Tip!

Πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος πάνω αριστερά για να δείτε τους επαγγελματίες και τις πληροφορίες που τους αφορούν. Πατήστε στo εικονίδιο με τις τέσσερις γωνίες πάνω δεξιά για να δείτε τον χάρτη σε πλήρη οθόνη (Map).

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.