Ποια άτομα περιλαμβάνει το δίκτυο επαγγελματιών SPECIALS του NOESI.gr;
2 εκδηλώσεις

Καλοκαιρινό πρόγραμμα: Ολυμπία σε Ουράνιο Τόξο / Olympia on the Rainbow (Summer Camp)

Εικόνα NOESI.gr
Για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών στο φάσμα του αυτισμού ή / και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες μαζί με τις οικογένειές τους
Δευ, 21/08/2017 - 08:00

Στο Olympia on the Rainbow δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες διακοπών σχεδιασμένες για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών στο φάσμα του αυτισμού ή / και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες μαζί με τις οικογένειές τους.

Καλοκαιρινό πρόγραμμα Ολυμπία σε Ουράνιο Τόξο / Summer Camp Olympia on the Rainbow.Φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Οδυσσέας σε μια έκταση 2,5 περίπου στρεμμάτων στο Κατάκολο Ηλείας, το Summer Camp «Olympia on the Rainbow», το οποίο απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους στο φάσμα του αυτισμού, σύνδρομο Asperger, ΔΕΠ-Υ και μαθησιακές δυσκολίες, αξιοποιώντας τεχνικές βασικών θεραπειών μέσω δραστηριοτήτων που προάγουν την δημιουργία και την επικοινωνία μεταξύ των μελών της.

Φωτογραφία από το Καλοκαιρινό πρόγραμμα: Ολυμπία σε Ουράνιο Τόξο / Olympia on the Rainbow (Summer Camp).Φωτογραφία από το Καλοκαιρινό πρόγραμμα: Ολυμπία σε Ουράνιο Τόξο / Olympia on the Rainbow (Summer Camp).Φωτογραφία από το Καλοκαιρινό πρόγραμμα: Ολυμπία σε Ουράνιο Τόξο / Olympia on the Rainbow (Summer Camp).

21-30 Αυγούστου 2017 -- Κατάκολο Ηλείας

Πρωινό Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης

Από το Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιού "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ" στη Ν. Σμύρνη
Παρ, 01/09/2017 - 09:00

Το Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιού "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ" στη Ν. Σμύρνη, για 2η συνεχή χρονιά, λειτουργεί πρωινό πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά από 2 έως 5 ετών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά με δυσκολίες στην επικοινωνία, το λόγο και άλλα εξελικτικά ορόσημα. Βασικό στόχο αποτελεί η ομαλή ένταξή τους στο σχολικό περιβάλλον.Η θεραπευτική παρέμβαση πραγματοποιείται κυρίως στο χώρο του "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ". Υπάρχουν εξωτερικά προγράμματα. Παρέχεται συνεχή υποστήριξη στους γονείς.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!