Οι "Δράσεις" φιλοξενούν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που οργανώνονται από τα μέλη της κοινότητας, άτομα και οργανώσεις.

Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο Σχολικής Ψυχολογίας με δωρεάν φοίτηση

Αγαπητά μέλη των συνεργατικών ομάδων (www.noesi.gr/coworking), το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση οργανώνει Σεμινάριο Σχολικής Ψυχολογίας (3 μήνες / 200 ώρες). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Αποφοίτους ΑΕΙ, ΤΕΙ και Φοιτητές, Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και Στελέχη εκπαίδευσης, Απόφοιτους  ΙΕΚ, Ειδικούς  Παιδαγωγούς,  Επαγγελματίες Υγείας, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Κοινωνικούς λειτουργούς, Φοιτητές Ψυχολογίας / Παιδαγωγικών σχολών. Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν (καταβάλλονται χρήματα μόνο για τις Εξετάσεις). 

Βέλος που δείχνει το link. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

5 δράσεις πλησιάζουν :)

Συνάντηση Γονέων «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©» (παιδιών ηλικίας 5-12 ετών) για τη μελέτη αναγκών οικογενειών

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" Χάρτα Υπηρεσιών προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
Τετ, 12/09/2018 - 19:00

Αγαπητέ γονέα, θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε στη συνάντηση γονέων, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στις 19:00 το απόγευμα την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018.

Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©» (διαβάζεται "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ") και απευθύνεται σε γονείς παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατοικούν στην Αττική. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Συνάντηση Γονέων «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©» (παιδιών ηλικίας 12-18 ετών) για τη μελέτη αναγκών οικογενειών

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" Χάρτα Υπηρεσιών προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
Δευ, 24/09/2018 - 19:00

Αγαπητέ γονέα, θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε στη συνάντηση γονέων, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στις 19:00 το απόγευμα την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©» (διαβάζεται "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ") και απευθύνεται σε γονείς παιδιών ηλικίας 12 έως 18 ετών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατοικούν στην Αττική. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μετεκπαίδευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Ενηλίκων

4ετές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ψυχοθεραπείας από το ΔΙΚΕΨΥ
Δευ, 01/10/2018 - 10:00

Το Πρόγραμμα Μετεκπαίδευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Ενηλίκων είναι ένα εντατικό τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης  για την εξάσκηση στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία. 

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου ψυχικής υγείας που επιθυμούν να ειδικευτούν στη θεμελίωση της κλινικής πρακτικής σύμφωνα με όλες τις μεταφροϋδικές ψυχοδυναμικές θεωρίες (όπως είναι η θεωρία των αντικειμενότροπων σχέσεων, η θεωρία του συναισθηματικού δεσμού κ.α). 

Ετήσιο πρόγραμμα εξειδίκευσης στη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος: Αξιολόγηση και Αποκατάσταση παιδιών και εφήβων

Σεμινάριο από το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. | Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ. 1)
Σάβ, 06/10/2018 - 09:00

Το ετήσιο πρόγραμμα κατάρτισης στη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος είναι ένα πρόγραμμα εξειδίκευσης στην αξιολόγηση και αποκατάσταση παιδιών και εφήβων με αυτισμό. Στο πρόγραμμα οι σπουδαστές θα κατανοήσουν την Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος και θα εξοικειωθούν με προγράμματα και μεθοδολογίες παρέμβασης που στοχεύουν στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής των παιδιών με ΔΑΦ.

Μετεκπαίδευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Ενηλίκων 4ετές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ψυχοθεραπείας

Σεμινάριο από το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. | Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ. 1)
Σάβ, 06/10/2018 - 10:00

Το Πρόγραμμα Μετεκπαίδευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Ενηλίκων είναι ένα εντατικό τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης για την εξάσκηση στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία. Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου ψυχικής υγείας που επιθυμούν να ειδικευτούν στη θεμελίωση της κλινικής πρακτικής σύμφωνα με όλες τις μεταφροϋδικές ψυχοδυναμικές θεωρίες (όπως είναι η θεωρία των αντικειμενότροπων σχέσεων, η θεωρία του συναισθηματικού δεσμού κ.α). 

Σεμινάρια - Συνέδρια - Ημερίδες - Σπουδές on the Cloud. Μία υπηρεσία των συνεργατικών ομάδων. Μάθετε περισσότερα.

Προβολή ΗΜΕΡΙΔΕΣ on the Cloud σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους.

Είσοδος μέλους (log in) για να δημοσιεύσετε.

Αναζητάτε κάτι, κάπως έτσι ξεκινούν όλοι στο NOESI.gr!Βρίσκετε άρθρα για αυτό που σας ενδιαφέρει και αρχίζετε να διαβάζετε στο NOESI.gr.Συμβουλές από γονείς και ειδικούς, στα μοναδικά ''βιολόγια'' του NOESI.gr!Ανακαλύπτετε σιγά - σιγά ότι πίσω από τις ιστοσελίδες βρίσκονται άνθρωποι στο NOESI.gr.Και στο NOESI.gr ελπίζουμε ότι θα σας γνωρίσουμε από κοντά μια μέρα, εδώ θα βρείτε έναν συνοδοιπόρο!

ετυμ.: νόηση | ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο!

Tι είναι η νόηση στο διαδίκτυο;
Μία κοινότητα ανθρώπων γεμάτη συνοδοιπόρους και οδηγούς, που καθημερινά επικοινωνούν, δικτυώνονται, με έναν κοινό σκοπό. Βρείτε τον, είναι κοινός :)
Οι εξής νέες ανακοινώσεις έχουν αναρτηθεί την τρέχουσα εβδομάδα στο αρχείο των συνεργατικών ομάδων
 
 Επαγγελματική κατάρτιση!
 

 ΠΑΝΤΕΙΟ: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Κοινωνική Ψυχολογία των Συγκρούσεων" (2018-2019) με δωρεάν φοίτηση (μόνο για μέλη συνεργατικών ομάδων)

 ΕΚΠΑ: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων" (2018-2019) & Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο "Ειδική Αγωγή – Μαθησιακές Δυσκολίες" (2018-2019) με 10% έκπτωση για φοιτητές και ανέργους (μόνο για μέλη συνεργατικών ομάδων)

 Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο Σχολικής Ψυχολογίας με δωρεάν φοίτηση (3μηνης διάρκειας, μόνο για μέλη συνεργατικών ομάδων)

 Πανελλαδικό Συνέδριο Καλλιτεχνικής Παιδείας (Αθήνα, 04-08/09/2018)

 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης (Καβάλα, 20-22/09/2018)

 4o Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης (Λάρισα, 12-14/10/2018)

 Νέες προκηρύξεις!
 

ΝΕΟ! Το ΚΜΟΠ αναζητά εξειδικευμένα στελέχη στη Βόρεια Ελλάδα, για υλοποίηση ατομικών και ομαδικών συνεδριών στις πόλεις Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Βέροια, Κιλκίς, Έδεσσα, Κατερίνη, Σέρρες, Πολύγυρο, με άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που αντιμετωπίζουν οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά ή προσωπικά προβλήματα και άτομα που απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό. Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ.

 ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ► Θέση Ψυχολόγου στη Λέσβο

 ΣΥΝΘΕΣΗ ► Θέση Ψυχολόγου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (πλήρους απασχόλησης)

 ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ► Κειμενογράφοι για τα γραφεία του ΙΣΝ στην Αθήνα και στη Νέα Υόρκη

 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ► Εργοθεραπευτής, Βοηθός Εργοθεραπευτή, Φυσικοθεραπευτής

 ΑΜΕΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ► Δύο θέσεις για Ειδικούς Θεατρικού Παιχνιδιού και μία θέση για Ειδικό Εικαστικών

 ΑΜΕΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ► Θέση Εργοθεραπευτή

 Πτυχιακές Εργασίες στις συνεργατικές ομάδες!
 
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!