Οι "Δράσεις" φιλοξενούν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που οργανώνονται από τα μέλη της κοινότητας, άτομα και οργανώσεις.
3 δράσεις πλησιάζουν :)

Summer Camp για παιδιά, εφήβους & νέους μέσω Δραματοθεραπείας

Summer Camp για παιδιά με θέμα «Παίζω, μαθαίνω, δημιουργώ, σχετίζομαι…» από τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ
Δευ, 25/06/2018 - 08:30

Η ψυχική υγεία του ατόμου συνδέεται άμεσα με την ανάπτυξη της δημιουργικότητας του ατόμου. Για αυτό το Summer Camp του κέντρου «Μετάβαση» αξιοποιεί ως βασικό μέσο παρέμβασης τη Δραματοθεραπεία. Η Δραματοθεραπεία είναι μια μέθοδος που επικεντρώνεται στα υγιή και δυνατά σημεία του και του ατόμου και το βοηθά, μέσα από τα σύμβολα και τον παιγνιώδη χαρακτήρα της, να αποκτήσει αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση, να αποδεχτεί τον εαυτό του και να μετουσιώσει αρνητικές πλευρές του με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο.

Πρόσκληση συμμετοχής στο πρόγραμμα του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Μοσχάτου

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ
Τρί, 03/07/2018 - 08:00

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, στο πλαίσιο εφαρμογής προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής και, με σκοπό την, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερη κάλυψη των αναγκών των γονέων παιδιών με αναπηρία, προσκαλεί τους γονείς να υποβάλλουν αίτηση για εγγραφή στο Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α. Μοσχάτου (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες), το οποίο, τη νέα εκπαιδευτική περίοδο 2018-2019, θα λειτουργήσει σε δύο βάρδιες: Α’ βάρδια 08.00-16.00, Β’ βάρδια 16.00-20.00.

Το Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α. βρίσκεται Πίνδου & Αγίου Κωνσταντίνου 31, στην περιοχή του Μοσχάτου και λειτουργεί αποκλειστικά μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. και της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής έτους 2018-2019». Η κάθε βάρδια μπορεί να καλύψει έως και 15 θέσεις.

Πέτρινο κτήριο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

Summer Camp για εφήβους και νέους με θέμα «Επικοινωνώ, εκφράζομαι, αξιοποιώ δημιουργικά το χρόνο μου…»

Summer Camp από τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ
Τρί, 03/07/2018 - 18:00

Η δραματοθεραπεία είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας που χρησιμοποιεί τις τεχνικές του θεάτρου με στόχο την αλλαγή και την βελτίωση του ατόμου. Συγκεκριμένα επικεντρώνεται στα υγιή κομμάτια της προσωπικότητας του και αυτά επιδιώκει να ενδυναμώσει.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζει δραματοθεραπευτικές τεχνικές και εξωτερικό πρόγραμμα κοινωνικοποίησης και δίνει την ευκαιρία σε εφήβους και νέους να περάσουν δημιουργικά το καλοκαίρι στην πόλη με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών τους δεξιοτήτων και της αυτοεκτίμησής τους.

Σεμινάρια - Συνέδρια - Ημερίδες on the Cloud. Μία υπηρεσία των συνεργατικών ομάδων noesi.gr :)Μάθετε περισσότερα εδώ.

Προβολή ΗΜΕΡΙΔΕΣ on the Cloud σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους.

Είσοδος μέλους (log in) για να δημοσιεύσετε.

Αναζητάτε κάτι, κάπως έτσι ξεκινούν όλοι στο NOESI.gr!Βρίσκετε άρθρα για αυτό που σας ενδιαφέρει και αρχίζετε να διαβάζετε στο NOESI.gr.Συμβουλές από γονείς και ειδικούς, στα μοναδικά ''βιολόγια'' του NOESI.gr!Ανακαλύπτετε σιγά - σιγά ότι πίσω από τις ιστοσελίδες βρίσκονται άνθρωποι στο NOESI.gr.Και στο NOESI.gr ελπίζουμε ότι θα σας γνωρίσουμε από κοντά μια μέρα, εδώ θα βρείτε έναν συνοδοιπόρο!

ετυμ.: νόηση | ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο!

Tι είναι η νόηση στο διαδίκτυο;
Μία κοινότητα ανθρώπων γεμάτη συνοδοιπόρους και οδηγούς, που καθημερινά επικοινωνούν, δικτυώνονται, με έναν κοινό σκοπό. Βρείτε τον, είναι κοινός :)
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!