Πώς μπορώ να συνδράμω το NOESI.gr;

Εικόνα NOESI.gr

Αξιοποιούμε τη συνεισφορά για να αναπτύξουμε το μη εμπορικό κοινωνικό έργο του NOESI.gr, παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν σε άτομα και οικογένειες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως επίσης σε Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία και Συλλόγους Γονέων / ΑμεΑ, βάσει καταστατικού. Βλέπετε θετικά τη συμβολή του NOESI.gr; Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια με τη διάθεση ενός χρηματικού ποσού, γραμματοσήμων, χρόνου ομιλίας. Διαβάστε πώς παρακάτω.

ANANOESI ® ANANEOSI

[1] Δωρίστε χρόνο ομιλίας.

Για να στηρίξετε την επικοινωνία του noesi.gr με όλους ...εννοείται, επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και προσθέστε χρόνο ανανέωσης ομιλίας 5€, 10€ κ.ο.κ. στα νούμερα:

  1. WIND F2G  6907643701 & 6948986898 & 6907643658
  2. COSMOTE  6984751366 & 6944987319

[2] Στείλετε γραμματόσημα.

Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα των ΕΛΤΑ μικρής αξίας π.χ. 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. ΨΥΧΙΚΟ 154 51

[3] Στείλτε χρήματα online ή μέσω τράπεζας.

Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" παρακάτω για να κάνετε τη δωρεά σας. Θα την αξιοποιήσουμε σε ...συνεννόηση μαζί σας.

(*) Η μεταφορά μεταξύ λογαριασμών PayPal είναι δωρεάν. Η μεταφορά από χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό έχει προμήθεια 3,4% επί του ποσού της δωρεάς και 0,35€ ως πάγια χρέωση των τραπεζών. Επίσης, δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω ALPHA BANK. Επικοινωνήσετε με το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή της δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Ευχαριστίες!

Giochi Preziosi‬ HellasΕυχαριστούμε θερμά τη ‪‎Giochi Preziosi‬ Hellas για τη δωρεά της με ένα σωρό παιχνίδια, ώστε και το 2017-18 να φροντίσουμε οι μικροί θησαυροί της να πιάσουν τόπο ...εννοείται στα χέρια των μεγάλων θησαυρών του www.noesi.gr όοοοοολα τα παιδιά!

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών δωρεάν

Κυκλοφόρησε η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.