Πώς μπορώ να συνδράμω το NOESI.gr;

Εικόνα NOESI.gr

Αξιοποιούμε τη συνεισφορά για να αναπτύξουμε το μη εμπορικό κοινωνικό έργο του NOESI.gr, παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν σε άτομα και οικογένειες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως επίσης σε Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία και Συλλόγους Γονέων ΑμεΑ, βάσει καταστατικού. Βλέπετε θετικά τη συμβολή του NOESI.gr; Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια με τη διάθεση ενός χρηματικού ποσού, γραμματοσήμων, χρόνου ομιλίας. Διαβάστε πώς παρακάτω.

ANANOESI ®

[1] Δωρίστε χρόνο ομιλίας.

Για να στηρίξετε την επικοινωνία του noesi.gr με όλους ...εννοείται, επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και προσθέστε χρόνο ανανέωσης ομιλίας 5€, 10€ κ.ο.κ. στα νούμερα:

 1. WIND F2G   6907643701 & 6948986898 & 6907643658
 2. COSMOTE  6984751366 & 6944987319

[2] Στείλετε γραμματόσημα.

Αγοράσετε γραμματόσημα αξίας 5€, 10€ κ.ο.κ. ή προπληρωμένους φακέλους αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε νέο φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr, Μιστράλ 4, Τ.Κ. 154 51, Ν. Ψυχικό Αττικής.

[3] Στείλτε χρήματα online ή μέσω τράπεζας.

Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" παρακάτω για να κάνετε τη δωρεά σας. Θα την αξιοποιήσουμε σε ...συνεννόηση μαζί σας.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal. (*) Η μεταφορά μεταξύ λογαριασμών PayPal είναι δωρεάν. Η μεταφορά από χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό έχει προμήθεια 3,4% επί του ποσού της δωρεάς και 0,35€ ως πάγια χρέωση των τραπεζών. Επίσης, δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω ALPHA BANK. Επικοινωνήσετε με το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή της δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Ευχαριστίες!

Ευχαριστούμε θερμά τη ‪‎GiochiPreziosi‬ Hellas για τη δωρεά της με ένα σωρό ...κουτιά, ώστε και το 2016 να φροντίσουμε οι μικροί θησαυροί της να πιάσουν τόπο ...εννοείται στα χέρια των μεγάλων θησαυρών του www.noesi.gr όοοοοολα τα παιδιά!

 • Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη μέσω PayPal τους εξής:   Elini Christodoulou (20€)3  Dimitris Stenos (20€)3  Ioanis Nikolaidis (50€)2  Stefano Siopka (50€)1  Eleni Tsangouri (150€)1.
  1(04/2015) 2(11/2015) 3(12/2015)
 • Ευχαριστούμε θερμά τον Σταύρο Τερζάκη από τον Παπάγο, για τη δωρεά 200€, με αφορμή τις πληροφορίες που βρήκε στους Οδηγούς του NOESI.gr. Είναι στα άμεσα σχέδιά μας, να οργανώσουμε σε ειδικές ηλεκτρονικές και έντυπες εκδόσεις του Οδηγούς, όπως η αναλυτική έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών, ώστε να φτάνουν σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, δωρεάν για όσους τους χρειάζονται.
  (02/2015)
 • Ευχαριστούμε θερμά το μέλος μας Ε.Δ. (θα παραμείνει ανώνυμο) για τη δωρεά 300€. Αλλάξατε τον τρόπο που κυκλοφορεί ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr!
  (09/2014)
 • Ευχαριστούμε θερμά το μέλος μας Δ.Κ. (θα παραμείνει ανώνυμο) για τη δωρεά 250€. Η δωρεά αξιοποιήθηκε στους παιδότοπους "Παιδιά, κουμπιά!".
  (07/2014)
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές". Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν σε ηλεκτρονική έκδοση ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;