Πώς μπορώ να συνδράμω το NOESI.gr;

Εικόνα NOESI.gr

Αξιοποιούμε τη συνεισφορά για να παρέχουμε κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν σε άτομα και οικογένειες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως, επίσης, και Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία και Συλλόγους Γονέων / ΑμεΑ, βάσει καταστατικού. Βλέπετε θετικά τη συμβολή του NOESI.gr; Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια με τη διάθεση ενός χρηματικού ποσού, γραμματοσήμων, χρόνου ομιλίας. Διαβάστε πώς παρακάτω.

ANANOESI ® ANANEOSI

[1] Δωρίστε χρόνο ομιλίας.

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και προσθέστε χρόνο ανανέωσης ομιλίας 5€, 10€ κ.ο.κ. στα νούμερα:

  1. WIND F2G  6907643701 & 6948986898 & 6907643658
  2. COSMOTE  6984751366 & 6944987319

[2] Στείλετε γραμματόσημα.

Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα των ΕΛΤΑ μικρής αξίας π.χ. 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. ΨΥΧΙΚΟ 154 51

[3] Στείλτε χρήματα online ή μέσω τράπεζας.

Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" παρακάτω για να κάνετε τη δωρεά σας. Θα την αξιοποιήσουμε σε ...συνεννόηση μαζί σας.

(*)

  • Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας για τη δωρεά, ακολουθήσετε αυτόν τον σύνδεσμο(1) για να αποστείλετε το ποσό που επιθυμείτε — στη νέα ιστοσελίδα, πατήστε στην ένδειξη "Δωρεά με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα". 

(*) https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=2FZ5FURRJ79ZL

  • Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.paypal.me/noesigr. Η μεταφορά μεταξύ λογαριασμών PayPal είναι δωρεάν.

  • Επίσης, μπορείτε να καταθέσετε τη δωρεά σας μέσω τράπεζας Alpha Bank. Επικοινωνήστε με το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact για τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού μας, αποδοχή της δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Ευχαριστίες!

Giochi Preziosi‬ HellasΕυχαριστούμε θερμά τη ‪‎Giochi Preziosi‬ Hellas για τη δωρεά της με ένα σωρό παιχνίδια, ώστε και το 2017-18 να φροντίσουμε οι μικροί θησαυροί της να πιάσουν τόπο ...εννοείται στα χέρια των μεγάλων θησαυρών του www.noesi.gr όοοοοολα τα παιδιά!

Οι δωρεές που αφορούν την ανάπτυξη της πλατφόρμας διατίθονται προκειμένου να παράγεται και να εμπλουτίζεται το υλικό που αφορά το επιστημονικό μέρος του www.noesi.gr/book με τον διακριτικό τίτλο "Οδηγοί". Εκεί βρίσκονται πληροφορίες για τις διαταραχές και τα σύνδρομα, τις μεθόδους παρέμβασης, τους δικαιούχους των παροχών, τις διαθέσιμες υπηρεσίες ανά δομή, που αφορούν μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο άρθρο με τίτλο "Όλοι οι επιστημονικοί Οδηγοί του noesi.gr στα χέρια των συνεργατικών ομάδων".

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.