Τι είναι η ...Νοοτοπία για τα μέλη του www.noesi.gr;

Παιδιά, κουμπιά !!!

Έρχεται στο NOESI.gr :)

​Για όοοοοολα τα παιδιά ...εννοείται. 
Δείτε τη σελίδα μας www.noesi.gr/paidia-koumpia


Τι είναι οι δράσεις αυτές ...αλά Νοοτοπία!; Δείτε πώς προέκυψαν...

Αρχική ανάρτηση: 23/09/2006:

Δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσαμε να οργανώσουμε συναντήσεις για τα μέλη του NOESI.gr. Αλλά μας το ζητούν τα μέλη μας συνεχώς, σε προσωπική επικοινωνία με το NOESI.gr. Βεβαίως, βρίσκω εξαιρετική την ιδέα! Πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε θεσμό, άρα πρέπει να βρεθεί και μία ονομασία ...αλά νόηση (ξέρετε αυτό με τα λογοπαίγνια που κάνουμε με τα ονόματα των υπηρεσιών σε αυτόν τον ιστοτόπο).

Να το λέγαμε "Νοοτοπία" :)


Δείτε παρακάτω τις ...Νοοτοπίες που οργανώσαμε έως σήμερα!

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.