Οδηγός χρήσης του www.noesi.gr

Εικόνα NOESI.gr

Βρίσκεστε στην κεντρική σελίδα του εγχειριδίου χρήσης του www.noesi.gr για να βγαίνει... νόημα! Η σελίδα αυτή είναι ένας πίνακας περιεχομένων με βασικές πληροφορίες για το τι είναι και τι κάνει ο ιστότοπος αυτός και τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που τον πλαισιώνουν. Πατήστε σε κάποιον από τους παρακάτω τίτλους για να διαβάσετε περισσότερα και μετά έχετε κατά ...νου το μενού "Περιεχόμενα" για περισσότερα άρθρα με οδηγίες χρήσης.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.