Οδηγίες χρήσης του www.noesi.gr

Εικόνα NOESI.gr

Βρίσκεστε στην κεντρική σελίδα του εγχειριδίου χρήσης του www.noesi.gr για να βγαίνει... νόημα! Η σελίδα αυτή είναι ένας πίνακας περιεχομένων με βασικές πληροφορίες για το τι είναι και τι κάνει ο ιστότοπος αυτός και τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που τον πλαισιώνουν. Πατήστε σε κάποιον από τους παρακάτω τίτλους για να διαβάσετε περισσότερα και μετά έχετε κατά ...νου το μενού "Περιεχόμενα" για περισσότερα άρθρα με οδηγίες χρήσης.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές". Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν σε ηλεκτρονική έκδοση ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;