Τι είναι και σε τι χρησιμεύει το Δίκτυο διαπιστευμένων υπηρεσιών;

Εικόνα NOESI.gr

Το δίκτυο ''Προνόησε'' του NOESI.gr οργανώνει με πρότυπο τρόπο τους φορείς υπηρεσιών σε εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια.To Δίκτυο διαπιστευμένων υπηρεσιών με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ", είναι ένα κανάλι επικοινωνίας στο www.noesi.gr με επίκεντρο το τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια. Η βάση του Δικτύου είναι ο Οδηγός υπηρεσιών για Ελλάδα και Κύπρο. Το Δίκτυο σκοπεύει να μεταφέρει έγκυρες πληροφορίες και ειδήσεις για υπηρεσίες από νομικά και φυσικά πρόσωπα, ώστε οι παρουσιάσεις να γίνονται ...ξενάγηση!

Η παρουσίαση στο Δίκτυο είναι συνδρομητική υπό προϋποθέσεις, η πρόσβαση στις σελίδες του Δικτύου είναι δωρεάν για όλους.

» Τι προσφέρει το Δίκτυο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" δωρεάν στο ευρύ κοινό;

  • Ενημέρωση για τις νέες υπηρεσίες, προγράμματα και δράσεις.
  • Αναζήτηση και εύρεση κατάλληλου πλαισίου για γονείς ή επαγγελματίες.
  • Μία σταθερή σελίδα με επίκαιρα νέα των υπηρεσιών.

» Τι προσφέρει το Δίκτυο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" στους συνδρομητές;

Με 10€1 ανά μήνα έχετε ένα πλήρες ετήσιο πακέτο υπηρεσιών για την προβολή σας, καταχωρήσεις για τις ανακοινώσεις σας σας, νέες δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζετε, ακόμη και ανάρτηση / διακίνηση των αγγελιών σας όταν αναζητάτε προσωπικό. Η ένταξη στο Δίκτυο κοστίζει εφάπαξ 80€2 για την ανάπτυξη της σελίδας σας και όποιων μελλοντικών υποσελίδων αναρτηθούν για τις ειδήσεις της εταιρείας ή του οργανισμού σας. Οι συνδρομητές του Δικτύου καταχωρούνται δωρεάν αυτόματα στον μεγάλο Χάρτη του Οδηγού υπηρεσιών (ΠΡΟΝΟΗΣΕ, 2017).

» Εταιρεία ή ιδιώτης; Έχετε επιλογές, στα Δίκτυα του noesi.gr.

 Επισκεφτείτε την κεντρική σελίδα του Δικτύου υπηρεσιών.
 Εάν είστε ιδιώτης επαγγελματίας, σας ταιριάζει το Δίκτυο επαγγελματιών.

» Για να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε από τη σελίδα επικοινωνίας.

(1) Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ (24%). Διατίθενται επίσης τρίμηνες και εξάμηνες συνδρομές. Οι ετήσιες ενημερώσεις της σελίδας είναι δωρεάν. Ζητήστε πληροφορίες.

(2) Για υπηρεσίες σε απομονωμένες περιοχές της Ελλάδας ή για δυσεύρετα προγράμματα, το κόστος αρχικής καταχώρησης δεν υφίσταται κατόπιν εισήγησης του διαχειριστή των Δικτύου. Ζητήστε πληροφορίες.

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.