Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει φορείς στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε τον Οδηγό στη σελ. noesi.gr/book/welfare

Τι είναι και σε τι χρησιμεύει το Δίκτυο υπηρεσιών;

Εικόνα NOESI.gr

Το δίκτυο ''Προνόησε'' του NOESI.gr οργανώνει με πρότυπο τρόπο τους φορείς υπηρεσιών σε εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια.To Δίκτυο υπηρεσιών με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ", είναι ένα κανάλι επικοινωνίας στο www.noesi.gr με επίκεντρο το τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια. Η βάση του Δικτύου είναι ο Οδηγός υπηρεσιών για Ελλάδα και Κύπρο. Το Δίκτυο σκοπεύει να μεταφέρει έγκυρες πληροφορίες και ειδήσεις για υπηρεσίες από νομικά και φυσικά πρόσωπα, ώστε οι παρουσιάσεις να γίνονται ...ξενάγηση!

Η παρουσίαση στο Δίκτυο είναι συνδρομητική υπό προϋποθέσεις, η πρόσβαση στις σελίδες του Δικτύου είναι δωρεάν για όλους.

» Τι προσφέρει το Δίκτυο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" δωρεάν στο ευρύ κοινό;

  • Ενημέρωση για τις νέες υπηρεσίες, προγράμματα και δράσεις.
  • Αναζήτηση και εύρεση κατάλληλου πλαισίου για γονείς ή επαγγελματίες.
  • Μία σταθερή σελίδα με επίκαιρα νέα των υπηρεσιών.

» Τι προσφέρει το Δίκτυο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" στους συνδρομητές;

Η συνδρομή στο Δίκτυο για εταιρείες ή ΜΚΟ κοστίζει από 120,00 €1 ανά έτος. Η ένταξη στο Δίκτυο έχει εφάπαξ κόστος 80,00 €1 και περιλαμβάνει την ανάπτυξη της σελίδας σας και όποιων μελλοντικών υποσελίδων αναρτηθούν για τις ειδήσεις της εταιρείας ή του οργανισμού σας. Για να ενταχθείτε στο Δίκτυο υποβάλετε αίτημα μέσω της σελίδας επικοινωνίας.

» Επισκεφτείτε τις σελίδες των Δικτύων του NOESI.gr.

 Επισκεφτείτε την κεντρική σελίδα του Δικτύου υπηρεσιών.
 Εάν είστε ιδιώτης επαγγελματίας, σας ταιριάζει το Δίκτυο επαγγελματιών.

Οι συνδρομητές του Δικτύου καταχωρούνται δωρεάν αυτόματα στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr.

(1) Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ (24%). Διατίθενται επίσης τρίμηνες και εξάμηνες συνδρομές. Για υπηρεσίες σε απομονωμένες περιοχές της Ελλάδας ή για δυσεύρετα προγράμματα, το κόστος αρχικής καταχώρησης δεν υφίσταται κατόπιν εισήγησης του διαχειριστή των Δικτύου. Οι ετήσιες ενημερώσεις της σελίδας είναι δωρεάν. Ζητήστε πληροφορίες.

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;