Τι είναι οι "Ομάδες";

Εικόνα NOESI.gr

Οι "Ομάδες" είναι μία νέα υλοποίηση στο NOESI.gr. Δημιουργούμε τις ομάδες με γνώμονα την ανάγκη των ανθρώπων να ανήκουν κάπου, σε ένα μέρος ή σε μία κοινότητα.

  • Έτσι, τα μέλη μπορούν να μαθαίνουν τα νέα στην γύρω περιοχή τους, ανάλογα σε ποια περιφέρεια της Ελλάδας κατοικούν.
  • Επίσης, μπορούν να ακολουθούν τα νέα που δημοσιεύονται από άλλα μέλη, με τους οποίους τους συνδέει κάτι κοινό.

Το site προσαρμόζεται στις ανάγκες των μελών του, ώστε η κεντρική σελίδα να εμφανίζει τις σχετικές πληροφορίες, ανάλογα με τις ρυθμίσεις και τα ενδιαφέροντα κάθε μέλους (τόπο διαμονής / εργασίας, μέλη - φίλοι, θεματολογία). Φυσικά, υπάρχει η συνήθης δυνατότητα να δει κάποιος την κεντρική σελίδα, όπως την θέλουν οι διαχειριστές του site.

Δείτε τις Ομάδες του NOESI.gr στην ιστοσελίδα noesi.gr/omades

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.