Οδηγός παρεμβάσεων

Ο Οδηγός των παρεμβάσεων περιγράφει προγράμματα παρέμβασης, θεραπείας, αντιμετώπισης, στους τομείς της υγείας εκπαίδευσηςΟ Οδηγός περιγράφει προγράμματα (μοντέλα) παρέμβασης, θεραπείας, αποκατάστασης ή αντιμετώπισης στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης. Στοχεύει σε μία απλή περιγραφή των σκοπών και μεθόδων που χρησιμοποιούνται από τα διάφορα πρωτόκολλα (μοντέλα).

Έχει πιστοποιηθεί από το HoN Foundation για να παρέχει αξιόπιστες γενικές, όχι εξατομικευμένες, κατευθύνσεις.

 Εάν σας ενδιαφέρει συγκεκριμένα ο αυτισμός, δείτε εδώ το ειδικό αφιέρωμα στις παρεμβάσεις στον αυτισμό, θα σας βοηθήσει να ομαδοποιήσετε τις μεθόδους και να ενημερωθείτε πιο εύκολα.

Συνεισφέρετε οικονομικά, αν θέλετε στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Οδηγού παρεμβάσεων.

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo