Πώς μπορώ να βρω εθελοντή; Πρόγραμμα "Τριγωνοομετρία"

Τριγωνοομετρία: Σκεφτείτε το μέλλον σας! Κλικ για περισσότερα.To NOESI.gr παροτρύνει νέους επαγγελματίες στην Ειδική Αγωγή να προσφέρουν εθελοντική εργασία άμεσα και ουσιαστικά. Εργαστείτε εθελοντικά με παιδιά. Τα παιδιά όπως και οι γονείς τους χρειάζονται ένα δημιουργικό διάλειμμα.

 "Τριγωνooμετρία! Εσείς, το παιδί και οι γονείς"... Θα μάθετε περισσότερα από όσα θα διδάξετε και σας προσφέρουν περισσότερα από όσα θα δώσετε.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα "Τριγωνooμετρία"

Προσπαθούμε, στο μέτρο του δυνατού, να ερχόμαστε σε επικοινωνία με άτομα που θέλουν να συμβάλλουν εθελοντικά μέσω του NOESI.gr, βοηθώντας κάποια οικογένεια ή κάποιο παιδί με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Είναι στις προθέσεις μας να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στο "πάντρεμα" των αναγκών των οικογενειών και της προσφοράς των εθελοντών. Εξ ου και το πρόγραμμα ονομάζεται "Τριγωνοομετρία" (ένα τρίγωνο με νόημα και μέτρο: οικογένεια, εθελοντής, παιδί).

Εάν θέλετε να μας μεταφέρετε την άποψή σας για τη συνεργασία σας με κάποιον εθελοντή που σας φέραμε σε επαφή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της ιστοσελίδας www.noesi.gr/contact. Θα χαρούμε να λάβουμε θετικά σχόλια για κάποιον εθελοντή. Επίσης, θα λάβουμε σοβαρά υπόψη τα όποια αρνητικά σχόλια, αν και δεν μπορούμε να μεσολαβήσουμε.

Αναζητούν εθελοντές...

Δείτε όλες τις προσκλήσεις μας για εθελοντές εδώ.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.