Τι είναι τα "Βιολόγια";

Εικόνα NOESI.gr

Τα "βιολόγια" είναι το πιο εμπειρικό μέρος του www.noesi.gr. Γράφονται από γονείς παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άλλα άτομα με αναπηρία. Αφορούν όλους όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ή έχουν κάτι να πουν που ίσως βοηθήσει κάποιον από όλους όσοι διαβάζουν και συζητούν.

  • Τα πιο απλά "βιολόγια" περιλαμβάνουν λίγες δημοσιεύσεις με απορίες ή συμβουλές για το πώς να μεγαλώσεις ένα παιδί ή να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο.
  • Τα "βιολόγια", που γράφονται σε βάθος χρόνου, περιλαμβάνουν μία ιστορία ζωής για μία οικογένεια ή ένα παιδί. Γράφονται για μήνες ή και χρόνια και θυμίζουν περισσότερο ένα προσωπικό ημερολόγιο με σκέψεις. Εκεί μπορεί ο αναγνώστης να δει τα στάδια που περνά ένας γονιός, τα βιώματα, τα συναισθήματα αλλά ακόμη και τις σχέσεις που αναπτύσσει με τους αναγνώστες τους, που αργά - αργά γίνονται ...συνοδοιπόροι του.

Δείτε όλα τα βιολόγια εδώ: www.noesi.gr/featured και όσα έχουν ακόμη εκκρεμή ζητήματα εδώ: www.noesi.gr/blog.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.