Τι είναι τα "Βιολόγια";

Εικόνα NOESI.gr

Τα "βιολόγια" είναι το πιο εμπειρικό μέρος του www.noesi.gr. Γράφονται από γονείς παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άλλα άτομα με αναπηρία. Αφορούν όλους όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ή έχουν κάτι να πουν που ίσως βοηθήσει κάποιον από όλους όσοι διαβάζουν και συζητούν.

  • Τα πιο απλά "βιολόγια" περιλαμβάνουν λίγες δημοσιεύσεις με απορίες ή συμβουλές για το πώς να μεγαλώσεις ένα παιδί ή να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο.
  • Τα "βιολόγια", που γράφονται σε βάθος χρόνου, περιλαμβάνουν μία ιστορία ζωής για μία οικογένεια ή ένα παιδί. Γράφονται για μήνες ή και χρόνια και θυμίζουν περισσότερο ένα προσωπικό ημερολόγιο με σκέψεις. Εκεί μπορεί ο αναγνώστης να δει τα στάδια που περνά ένας γονιός, τα βιώματα, τα συναισθήματα αλλά ακόμη και τις σχέσεις που αναπτύσσει με τους αναγνώστες τους, που αργά - αργά γίνονται ...συνοδοιπόροι του.

Δείτε όλα τα βιολόγια εδώ: www.noesi.gr/featured και όσα έχουν ακόμη εκκρεμή ζητήματα εδώ: www.noesi.gr/blog.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;