Γιατί το NOESI.gr συντονίζει δίκτυα;

Εικόνα NOESI.gr

Τα δίκτυα αφορούν υπηρεσίες. Τις παρουσιάζουμε πρότυπα αφού πρώτα γνωρίσουμε τους ανθρώπους που τις προσφέρουν. Το NOESI.gr οργανώνει σε ένα πανελλαδικό δίκτυο τις σελίδες του, που αφορούν επαγγελματίες και φορείς στο πλαίσιο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια". Μας ενδιαφέρει οι γονείς να έχουν μία σταθερή βάση, που χρησιμοποιούν για να αναζητήσουν και να βρουν να επικοινωνήσουν με ανθρώπους για το θέμα ή το πρόβλημα που τους απασχολεί.

Δίκτυο επαγγελματιών "Specials"

Λογότυπο Specials.Tο δίκτυο "Specials" έχει επίκεντρο τους επαγγελματίες (μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες, ανέργους) στην εκπαίδευση, την υγεία και την πρόνοια. Η πρότυπη παρουσίασή του είναι ένα εργαλείο αναζήτησης ειδικών για θεραπείες, συνεδρίες, εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα - ατομικά και ομαδικά. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε αυτόνομα ή να ζητήσετε να σας προτείνουμε κάποιον επαγγελματία.

Δίκτυο υπηρεσιών "Προνόησε"

Το δίκτυο ''Προνόησε'' του NOESI.gr οργανώνει με πρότυπο τρόπο τους φορείς υπηρεσιών σε εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια.Μέσω του δικτύου "Προνόησε", το NOESI.gr οργανώνει ένα κανάλι επικοινωνίας για την υγεία - πρόνοια και την ειδική εκπαίδευση, με έγκυρες πληροφορίες και ειδήσεις για φορείς, που θέλουν να προβάλλουν το έργο τους. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε τις υπηρεσίες με εργαλεία αναζήτησης και πρότυπα προβολής, ώστε η παρουσίαση να γίνεται ...ξενάγηση! Η συμμετοχή στο δίκτυο είναι συνδρομητική για τους φορείς, η χρήση του είναι δωρεάν για όλους.

Νέo: "Ομάδες" για όλους!

Βασικό στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνεται η ενημέρωση, η μάθηση, η κατάρτιση, η ανταλλαγή συμβουλών και γνώσεων. Απώτερο σκοπό αποτελεί η δια βίου εκπαίδευση και εν γένει η κοινωνική και επαγγελματική ένταξη των ατόμων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Σε συνάφεια με τους σκοπούς της εταιρείας, καθορίζεται η κατά κανόνα δωρεάν παροχή υπηρεσιών από το NOESI.gr προς τα άτο­μα από ευπαθείς ομάδες, τις οικογένειές τους και τους μη κερδοσκοπικούς φορείς, όπου ενδεχο­μένως διαβιούν ή φοιτούν. Στο μέτρο του δυνατού, ακολουθούμε και προτείνουμε σε όλα τα μέλη των δικτύων μας έναν απλό αλλά ευρύ κώδικα δεοντολογίας, που πλαισιώνει το έργο τους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στον κανονισμό λειτουργίας του NOESI.gr. Οι "Ομάδες" στο μενού πλοήγησης στο πάνω μέρος των σελίδων του νέου www.nossi.gr φέρνουν online όλες τις γειτονιές της Ελλάδας. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε. Βρείτε παρακάτω τη γειτονιά σας, γνωρίστε τη!

Tο NOESI.gr στο E-mail σας σε ενημερωτικό δελτίο :)
Εγγραφείτε στο ...Nousletter!
Γράψτε το E-mail σας εδώ: 
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Τo ...Nousletter ® είναι το ενημερωτικό δελτίο (newsletter μέσω E-mail), που δημοσιεύει πληροφορίες για τα δίκτυα, τις δράσεις, τις ειδήσεις, που προβάλλουμε. Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ένα E-mail τακτικά ή ένα συγκεντρωτικό αραιά ή να διαβάζετε το ενημερωτικό δελτίο από αυτή την ιστοσελίδα

Ενημερωτικό Δελτίο από το NOESI.gr

Το ...Nousletter έχει 2.500+ συνδρομητές! Εγγραφείτε ή διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή! Το E-mail σας παραμένει κρυφό από όλους και δε χρειάζεται να δώσετε το ονοματεπώνυμό σας.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.