Θέλω να επικοινωνώ με άλλα μέλη: Πώς μπορώ να τους στείλω E-mail;

Διαπιστώσαμε προς ημερών, ότι μερικά μέλη είχαν δυσκολία να επικοινωνήσουν με άλλα μέλη μέσω προσωπικού E-mail στο www.noesi.gr. Το πρόβλημα φαίνεται να έχει διορθωθεί. Η βασική δυσκολία ήταν ότι το σύστημα που διασφαλίζει τους λογαριασμούς των μελών και το περιεχόμενο που αναρτάται ή διακινείται μέσω του site, έβαζε λανθασμένους περιορισμούς σε λογαριασμούς μελών που φαίνονταν να έχουν μη φυσιολογική χρήση.

Διορθώσαμε το σύστημα ασφάλειας και φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά. Έχουμε επιβεβαιώσει τη δυνατότητα αποστολής E-mail προς άλλα μέλη, και στα δύο μέλη μας που ανέφεραν το πρόβλημα.

Αν αντιμετωπίζατε παρόμοιο πρόβλημα, π.χ. να μην μπορείτε να στείλετε E-mail σε άλλα μέλη ή να μην μπορείτε να αναρτήσετε μία δημοσίευση γιατί το σύστημα είχε "μπλοκάρει" τον λογαριασμό σας, παρακαλούμε δοκιμάσετε ξανά.

Αν διαπιστώνετε παρόμοια ή γενικότερα τεχνικά προβλήματα, μπορείτε να μας ενημερώνετε μέσω της σελίδας www.noesi.gr/contact.

Καλή συνέχεια!
Άγγελος Γ. Κουτουμάνος
Εκδότης NOESI.gr

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.