Θέλω να επικοινωνώ με άλλα μέλη: Πώς μπορώ να τους στείλω E-mail;

Διαπιστώσαμε προς ημερών, ότι μερικά μέλη είχαν δυσκολία να επικοινωνήσουν με άλλα μέλη μέσω προσωπικού E-mail στο www.noesi.gr. Το πρόβλημα φαίνεται να έχει διορθωθεί. Η βασική δυσκολία ήταν ότι το σύστημα που διασφαλίζει τους λογαριασμούς των μελών και το περιεχόμενο που αναρτάται ή διακινείται μέσω του site, έβαζε λανθασμένους περιορισμούς σε λογαριασμούς μελών που φαίνονταν να έχουν μη φυσιολογική χρήση.

Διορθώσαμε το σύστημα ασφάλειας και φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά. Έχουμε επιβεβαιώσει τη δυνατότητα αποστολής E-mail προς άλλα μέλη, και στα δύο μέλη μας που ανέφεραν το πρόβλημα.

Αν αντιμετωπίζατε παρόμοιο πρόβλημα, π.χ. να μην μπορείτε να στείλετε E-mail σε άλλα μέλη ή να μην μπορείτε να αναρτήσετε μία δημοσίευση γιατί το σύστημα είχε "μπλοκάρει" τον λογαριασμό σας, παρακαλούμε δοκιμάσετε ξανά.

Αν διαπιστώνετε παρόμοια ή γενικότερα τεχνικά προβλήματα, μπορείτε να μας ενημερώνετε μέσω της σελίδας www.noesi.gr/contact.

Καλή συνέχεια!
Άγγελος Γ. Κουτουμάνος
Εκδότης NOESI.gr

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.