Πώς μπορώ να βρω εθελοντή; Πρόγραμμα "Τριγωνοομετρία"

Τριγωνοομετρία: Σκεφτείτε το μέλλον σας! Κλικ για περισσότερα.To NOESI.gr παροτρύνει νέους επαγγελματίες στην Ειδική Αγωγή να προσφέρουν εθελοντική εργασία άμεσα και ουσιαστικά. Εργαστείτε εθελοντικά με παιδιά. Τα παιδιά όπως και οι γονείς τους χρειάζονται ένα δημιουργικό διάλειμμα.

 "Τριγωνooμετρία! Εσείς, το παιδί και οι γονείς"... Θα μάθετε περισσότερα από όσα θα διδάξετε και σας προσφέρουν περισσότερα από όσα θα δώσετε.

Ζητούνται φοιτητές / εθελοντές για συνοδοί σε Summer Camp ​για​ παιδιά ​με​ αυτισμό τον Αύγουστο (Κατάκολο, Ηλεία)

Εικόνα GlobedNews

Ζητούνται φοιτητές / εθελοντές για συνοδοί σε Summer Camp ​για​ παιδιά ​με​ αυτισμό και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, από 21-30 Αυγούστου στο Κατάκολο, Πύργου Ηλείας, στην Πελοπόννησο.​ Οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν ειδικότητα σε λογοθεραπεία, εργοθεραπεία και θεραπεία μέσω τέχνης (art therapy) και να έχουν εμπειρία σε παιδιά με αυτισμό. Θα προτιμηθούν άτομα από τις γύρω περιοχές. Σε περίπτωση που οι εθελοντές διαμένουν σε μακρινές περιοχές, υπάρχει δυνατότητα για παροχή διαμονής και διατροφής εντός του Camp.

Η "Ευχέρεια" αναζητά Εργοθεραπευτή /-τρια για εθελοντική εργασία

Δωρεάν παροχής υπηρεσιών "Πλάι σου" :)
Το Θεραπευτικό Κέντρο "Ευχέρεια" στο Νέο Ηράκλειο ζητάει εθελοντή εργοθεραπευτή /-τρια για το πρόγραμμα Δωρεάν παροχής υπηρεσιών σε ευπαθείς ομάδες "Πλάι σου". Υπάρχει και η προοπτική πρόσληψης αργότερα ανάλογα με τις ανάγκες του Κέντρου.

Λογότυπο Θεραπευτικού Κέντρο ΕΥΧΕΡΕΙΑ στο Νέο Ηράκλειο.Το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο Ευχέρεια στελεχώνεται από μία άριστα καταρτισμένη διεπιστημονική ομάδα που αποτελείται από: ψυχολόγους, λογοπεδικούς, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας και παιδοψυχίατρο. Η "Ευχέρεια" δέχεται παιδιά 2-18 ετών που αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε δυσκολία - μεγάλη ή μικρή, παθολογική ή περιβαλλοντολογική - σε κάποιο τομέα της ανάπτυξής τους.

Λογότυπο του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr.Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ΕΥΧΕΡΕΙΑ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/efheria

Εθελοντική παράλληλη στήριξη (Άγιος Δημήτριος)

Ζητείται εθελοντική παράλληλη στήριξη, για αγοράκι της Β Δημοτικού, με διάσπαση προσοχής και σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες, για τις ώρες των βασικών μαθημάτων μόνο, Γλώσσας και Μαθηματικών. Δεν υπάρχουν θέματα συμπεριφοράς. 

Περιοχή: Άγιος Δημήτριος (οδός Σουλίου), κοντά στο μετρό Ηλιούπολης.

Τηλ.: 6946060922, 2155105550

Ζητείται εθελόντρια για παράλληλη στήριξη (Κολωνάκι)

Ζητείται κοπέλα με γνώσεις ειδικής αγωγής, ως εθελόντρια για παράλληλη στήριξη μαθήτριας στην τετάρτη τάξη, στο φάσμα του αυτισμού. Περιοχή: Κολωνάκι. Τηλ. επικοιν.: 6988602000. E-mail: rdelim@gmail.com

Ζητείται εθελόντρια για μαθησιακή υποστήριξη μαθήτριας Α' Γυμνασίου (Διαβατά Θεσσαλονίκης)

Εικόνα ntari_k

Ζητείται κοπέλα ​για εθελοντική εργασία ​για μαθησιακή υποστήριξη (2-3 φορές/εβδομάδα) ​μαθήτριας Α' Γυμνασίου με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή καλής λειτουργικότητας. Περιοχή Διαβατά Θεσσαλονίκης. 

Πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε ως εξής:

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932316535 (Νταρή Κατερίνα, Ψυχολόγος) 
  • Ιστοσελίδα: www.noesi.gr/ntari

Θα ήθελα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου

Εικόνα Anonymous

Είμαι συνταξιούχος νηπιαγωγός. Ήθελα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον χώρο τις ειδικής αγωγής για νήπια. Μένω Θεσσαλονίκη. Έχω μία ψυχική διαταραχή υπό έλεγχο αρκετά, τώρα πια στα 55 μου.

Ζητείται συνοδός εθελοντής στη θεραπευτική ιππασία (Πειραιάς - Βαρυμπόμπη)

Ζητείται εθελοντής να με συνοδεύει στα μαθήματα θεραπευτικής ιππασίας κάποιες Κυριακές ή Τετάρτες το μήνα. Τα μαθήματα είναι στη Βαρυμπόμπη και κατοικώ στον Πειραιά. Αυτοκίνητο απαραίτητο.

Ζητείται εθελοντής για παράλληλη στήριξη μαθήτριας Α' Λυκείου

Εικόνα najia

Ζητείται εθελοντής/ντρια πτυχιούχος, απόφοιτος/η ή φοιτητής/τρια στο τελευταίο έτος από τους κλάδους των ανθρωπιστικών σπουδών (ψυχολόγος, εκπαιδευτικός, ειδικός/ή παιδαγωγός, κοινωνικός/ή λειτουργός κτλ) για παράλληλη στήριξη σε έφηβη 16 ετών στην Α' Λυκείου.  Υπάρχει η δυνατότητα χαμηλού κόστους αμοιβής και θα υπάρχει συνεργασία με ειδικούς ψυχικής υγείας που συνεργάζονται με την οικογένεια. Περιοχή: Ζωγράφου.

Πρόθυμη για εθελοντική εργασία

Καλησπέρα! Ονομάζομαι Γεωργούση Αντωνία και ενδιαφέρομαι να προσφέρω εθελοντική εργασία. Είμαι φοιτήτρια της ιατρικής στο 3ο έτος, εδώ στην Αθήνα, 20 χρονών και όνειρο μου ως γιατρός αλλά και ως μέλλουσα μητέρα, είναι να βοηθάω και να στηρίζω τα παιδιά, που έχουν σφοδρή την ανάγκη για μία αγκαλιά και ένα χάδι. Αν και νωρίς, στο μέλλον θέλω ειδικότερα να στραφώ στην υγεία του παιδιού. Με ενδιαφέρει, η ειδικότητα του θωρακοκάρδιοχειρουργού, αλλά συγκεκριμένα για παιδιά μόνο.

Σελίδες

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!
Εγγραφή στο Εθελοντισμός και πρακτική

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;