Πώς μπορώ να βρω εθελοντή; Πρόγραμμα "Τριγωνοομετρία"

Τριγωνοομετρία: Σκεφτείτε το μέλλον σας! Κλικ για περισσότερα.To NOESI.gr παροτρύνει νέους επαγγελματίες στην Ειδική Αγωγή να προσφέρουν εθελοντική εργασία άμεσα και ουσιαστικά. Εργαστείτε εθελοντικά με παιδιά. Τα παιδιά όπως και οι γονείς τους χρειάζονται ένα δημιουργικό διάλειμμα.

 "Τριγωνooμετρία! Εσείς, το παιδί και οι γονείς"... Θα μάθετε περισσότερα από όσα θα διδάξετε και σας προσφέρουν περισσότερα από όσα θα δώσετε.

Αγγελία για εθελοντή ειδικό παιδαγωγό στον πολυχώρο της ActionAid Ελλάς

Εικόνα Stathis

Στο Επίκεντρο, τον χώρο που στεγάζει το νέο πρόγραμμα της ActionAid Hellas στην Αθήνα, αναζητούμε κάποιον /-α ενθουσιώδη ειδικό παιδαγωγό για να υποστηρίξει εθελοντικά τη δράση μας! Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΗΛΙΑΝΘΟΣ

Λογότυπο του Ηλίανθου.Ο "Ηλίανθος" είναι Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (Δ.Α.Φ.). Λειτουργεί από το 2010 στο Περιστέρι Αττικής, ως μία δομή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (Α.Μ.Κ.Ε.) "Κέντρο Παιδιού και Εφήβου", και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών, εφήβους και νεαρούς ενήλικες. Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα του Ηλίανθου εδώ.

Η "Ευχέρεια" αναζητά Εργοθεραπευτή /-τρια για εθελοντική εργασία

Δωρεάν παροχής υπηρεσιών "Πλάι σου" :)
Το Θεραπευτικό Κέντρο "Ευχέρεια" στο Νέο Ηράκλειο ζητάει εθελοντή εργοθεραπευτή /-τρια για το πρόγραμμα Δωρεάν παροχής υπηρεσιών σε ευπαθείς ομάδες "Πλάι σου". Υπάρχει και η προοπτική πρόσληψης αργότερα ανάλογα με τις ανάγκες του Κέντρου.

Λογότυπο Θεραπευτικού Κέντρο ΕΥΧΕΡΕΙΑ στο Νέο Ηράκλειο.Το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο Ευχέρεια στελεχώνεται από μία άριστα καταρτισμένη διεπιστημονική ομάδα που αποτελείται από: ψυχολόγους, λογοπεδικούς, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας και παιδοψυχίατρο. Η "Ευχέρεια" δέχεται παιδιά 2-18 ετών που αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε δυσκολία - μεγάλη ή μικρή, παθολογική ή περιβαλλοντολογική - σε κάποιο τομέα της ανάπτυξής τους.

Λογότυπο του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr.Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ΕΥΧΕΡΕΙΑ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/efheria

Εθελοντική παράλληλη στήριξη (Άγιος Δημήτριος)

Ζητείται εθελοντική παράλληλη στήριξη, για αγοράκι της Β Δημοτικού, με διάσπαση προσοχής και σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες, για τις ώρες των βασικών μαθημάτων μόνο, Γλώσσας και Μαθηματικών. Δεν υπάρχουν θέματα συμπεριφοράς. 

Περιοχή: Άγιος Δημήτριος (οδός Σουλίου), κοντά στο μετρό Ηλιούπολης.

Τηλ.: 6946060922, 2155105550

Ζητείται εθελόντρια για παράλληλη στήριξη (Κολωνάκι)

Ζητείται κοπέλα με γνώσεις ειδικής αγωγής, ως εθελόντρια για παράλληλη στήριξη μαθήτριας στην τετάρτη τάξη, στο φάσμα του αυτισμού. Περιοχή: Κολωνάκι. Τηλ. επικοιν.: 6988602000. E-mail: rdelim@gmail.com

Ζητείται εθελόντρια για μαθησιακή υποστήριξη μαθήτριας Α' Γυμνασίου (Διαβατά Θεσσαλονίκης)

Εικόνα ntari_k

Ζητείται κοπέλα ​για εθελοντική εργασία ​για μαθησιακή υποστήριξη (2-3 φορές/εβδομάδα) ​μαθήτριας Α' Γυμνασίου με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή καλής λειτουργικότητας. Περιοχή Διαβατά Θεσσαλονίκης. 

Πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε ως εξής:

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932316535 (Νταρή Κατερίνα, Ψυχολόγος) 
  • Ιστοσελίδα: www.noesi.gr/ntari

Θα ήθελα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου

Εικόνα Anonymous

Είμαι συνταξιούχος νηπιαγωγός. Ήθελα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον χώρο τις ειδικής αγωγής για νήπια. Μένω Θεσσαλονίκη. Έχω μία ψυχική διαταραχή υπό έλεγχο αρκετά, τώρα πια στα 55 μου.

Ζητείται συνοδός εθελοντής στη θεραπευτική ιππασία (Πειραιάς - Βαρυμπόμπη)

Ζητείται εθελοντής να με συνοδεύει στα μαθήματα θεραπευτικής ιππασίας κάποιες Κυριακές ή Τετάρτες το μήνα. Τα μαθήματα είναι στη Βαρυμπόμπη και κατοικώ στον Πειραιά. Αυτοκίνητο απαραίτητο.

Ζητείται εθελοντής για παράλληλη στήριξη μαθήτριας Α' Λυκείου

Εικόνα najia

Ζητείται εθελοντής/ντρια πτυχιούχος, απόφοιτος/η ή φοιτητής/τρια στο τελευταίο έτος από τους κλάδους των ανθρωπιστικών σπουδών (ψυχολόγος, εκπαιδευτικός, ειδικός/ή παιδαγωγός, κοινωνικός/ή λειτουργός κτλ) για παράλληλη στήριξη σε έφηβη 16 ετών στην Α' Λυκείου.  Υπάρχει η δυνατότητα χαμηλού κόστους αμοιβής και θα υπάρχει συνεργασία με ειδικούς ψυχικής υγείας που συνεργάζονται με την οικογένεια. Περιοχή: Ζωγράφου.

Σελίδες

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.