Αναζητώ...

Εικόνα NOESI.gr

Πολλοί γονείς και επαγγελματίες αναζητούν πληροφορίες, ανθρώπους και υπηρεσίες. Παρακάτω, έχουμε ομαδοποιήσει τα πιο σημαντικά αιτήματα αναζήτησης, που ίσως ταιριάζουν με κάτι που αναζητείτε κι εσείς. Οι παρακάτω τίτλοι είναι σύνδεσμοι (links) σε ιστοσελίδες, που ομαδοποιούν τις αναρτήσεις για κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Εμπλουτίζονται διαρκώς και θα τους βρείτε από το "Μενού Πλοήγηση" ως "Βρείτε αναρτήσεις ανά θέμα".

❶ Διάγνωση
❷ Πρώιμη παρέμβα­ση
❸ Κέντρα
❹ Ελεύθερος χρόνος
❺ Στέγες (ΣΥΔ) Οικοτροφεία
❻ Λοιπά

Σχόλια

Επιληπτολόγος ενηλίκων

Εικόνα Anamela

Καλησπέρα Σας! Αναζητούμε επιληπτολόγο ενηλίκων για το γιο μας , που είναι 26 ετών και έχει φαρμακοανθεκτική επιληψία. Ο μέχρι τώρα γιατρός μας αποχωρεί από την ενεργό δράση. Προτιμάμε κάποιον νοσοκομειακό γιατρό. έχει κανείς κάποια αξιόπιστη πρόταση; Ευχαριστώ.

Παράλληλη στήριξη στην 1η δημοτικού

Εικόνα micheldim

Καλημέρα..Μήπως γνωρίζετε πόσο περίπου στοιχίζει η ιδιωτική παράλληλη στήριξη για παιδί με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας για την 1η δημοτικού?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Places to play in Thessaloniki

Εικόνα Veronica Popa

Η ανάρτηση αυτή έχει μεταφερθεί σε αυτή την ιστοσελίδα: http://www.noesi.gr/post/places-play-thessaloniki

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.