Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Θα σας μιλήσω για τον Παναγιώτη (14 ετών)

Εικόνα βιβη

Καλησπέρα, θέλω να σας μιλήσω για τον Παναγιώτη. Ειναι ενας αγγελος μου κραταει το χερι και με κοιταει στα ματια και εγω νιωθω τοσο αδυναμη γιατι δεν καταλαβαινω τι θελει. Ο Παναγιωτης ειναι ενα δεκατετραχρονο παιδι που εχει νοητικη στεριση [αγενεσια μεσολοβιου] δεν μιλαει, δεν αυτοεξυπηρετείται. Οταν γεννηθηκε ο μικρος μολις ειχαμε τελειωσει ευτυχως καλα με την περιπετεια υγειας του μεγαλου παιδιου μας. Οταν ο κυριος Γιουρουκος μας ειπε τι συμβαινει νομιζα οτι δεν καταλαβα καλα τι μας λεει και οτι ο Θεος μας εκανε πλακα...

Ο δικός μου άγγελος (3 ετών)

Εικόνα Σόλωνας
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους. Ονομάζομαι Δώρα και είμαι από Κύπρο. Εχει λίγο καιρό που ανακάλυψα αυτή την ιστοσελίδα και με έχετε όλοι καταπλήξει. Είναι κάτι που αναζητούσα από καιρό και τελικά ήρθε η ώρα να το βρω. Παίρνω δύναμη από όλους σας και νοιώθω δυνατή να αντεπεξέλθω οτιδήποτε. Η δική μου ιστορία έχει ως εξής: Ο άγγελος μου (Σόλωνας) ήλθε να με βρει στις 23/05/03. Το πρώτο μας παιδί... Ήμασταν σε πελάγη ευτυχίας. Μετά από λίγους μήνες ο παιδίατρος μας (ο θεός να τον έχει καλά) υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Σόλωνα.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!
Εγγραφή στο Αγενεσία μεσολοβίου

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;