Αναζητώ...

Εικόνα NOESI.gr

Πολλοί γονείς και επαγγελματίες αναζητούν πληροφορίες, ανθρώπους και υπηρεσίες. Παρακάτω, έχουμε ομαδοποιήσει τα πιο σημαντικά αιτήματα αναζήτησης, που ίσως ταιριάζουν με κάτι που αναζητείτε κι εσείς. Οι παρακάτω τίτλοι είναι σύνδεσμοι (links) σε ιστοσελίδες, που ομαδοποιούν τις αναρτήσεις για κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Εμπλουτίζονται διαρκώς και θα τους βρείτε από το "Μενού Πλοήγηση" ως "Βρείτε αναρτήσεις ανά θέμα".

❶ Διάγνωση
❷ Πρώιμη παρέμβα­ση
❸ Κέντρα
❹ Ελεύθερος χρόνος
❺ Στέγες (ΣΥΔ) Οικοτροφεία
❻ Λοιπά

Σχόλια

Επιληπτολόγος ενηλίκων

Εικόνα Anamela

Καλησπέρα Σας! Αναζητούμε επιληπτολόγο ενηλίκων για το γιο μας , που είναι 26 ετών και έχει φαρμακοανθεκτική επιληψία. Ο μέχρι τώρα γιατρός μας αποχωρεί από την ενεργό δράση. Προτιμάμε κάποιον νοσοκομειακό γιατρό. έχει κανείς κάποια αξιόπιστη πρόταση; Ευχαριστώ.

like1

Παράλληλη στήριξη στην 1η δημοτικού

Εικόνα Micheldim

Καλημέρα..Μήπως γνωρίζετε πόσο περίπου στοιχίζει η ιδιωτική παράλληλη στήριξη για παιδί με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας για την 1η δημοτικού?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

like1

Places to play in Thessaloniki

Εικόνα Veronica Popa

Η ανάρτηση αυτή έχει μεταφερθεί σε αυτή την ιστοσελίδα: http://www.noesi.gr/post/places-play-thessaloniki

like1
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!