Πώς μπορώ να καταχωρήσω έναν φορέα στον Οδηγό υπηρεσιών;

Εικόνα NOESI.gr

Μπορείτε να καταχωρήσετε έναν φορέα ή μία δομή στον Οδηγό υπηρεσιών, ως ΝΠΔΔ, ως ΝΠΙΔ ΜΚΟ, ως Σύλλογο ή ως ιδιωτική επιχείρηση. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε με ακριβή και άμεσο τρόπο στον Οδηγό τις υπηρεσίες στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια". Επιπρόσθετα, μέσω του δικτύου μας (με την ονομασία "Προνόησε") παρέχουμε μία online πλατφόρμα, όπου αναρτώνται ειδήσεις και ανακοινώσεις μέσω των σελίδων μας με επίκεντρο τον Οδηγό.

Τι περιέχει η παρουσίαση στον Οδηγό υπηρεσιών;

Μία παρουσίαση φορέα στον Οδηγό έχει κείμενο (text-only) με την ακόλουθη δομή: Ιστορικό, Φιλοσοφία, Υπηρεσίες, Δράσεις, Στοιχεία Επικοινωνίας. Οι φορείς είναι υπεύθυνοι για την αποστολή των κειμένων, που χρειάζονται να αναρτηθούν στις σελίδες του Οδηγού Υπηρεσιών. Οι παρουσιάσεις ακολουθούν τους κανόνες δεοντολογίας του NOESI.gr.

Πώς γίνεται η καταχώρηση στον Οδηγό υπηρεσιών;

Η καταχώρηση εξασφαλίζει ότι οι πληροφορίες που σας αφορούν είναι έγκυρες και ενημερωμένες ανά πάσα στιγμή online. Η παρουσίαση στον Οδηγό Υπηρεσιών είναι συνδρομητική υπηρεσία και κοστίζει από 40 ευρώ έως 120 ευρώ ετησίως (12 μήνες). Η εξόφληση γίνεται μέσω τράπεζας και εκδίδεται τιμολόγιο ή απόδειξη.

Η υπηρεσία (παρουσίαση στον Οδηγό) παρέχεται δωρεάν σε:

  • ΝΠΔΔ
  • ΜΚΟ που είναι Ειδικά Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία
  • ΜΚΟ από Συλλόγους Γονέων
  • ΜΚΟ όπου συμμετέχουν κατά πλειοψηφία άτομα με αναπηρία 

Πώς γίνονται δυναμικές τις σελίδες του Οδηγού;

Ο Οδηγός υπηρεσιών περιέχει τις βασικές πληροφορίες. Το Δίκτυο των ιστοσελίδων του Οδηγού (με την ονομασία "Προνόησε") μετατρέπει τις σελίδες σε πηγές ενημέρωσης με νέα για τις δράσεις των φορέων. Οι συνδρομητές του Δικτύου έχουν δυναμικές σελίδες και υποσελίδες στον Οδηγό, με φωτογραφικό υλικό, λογότυπα αλλά και ειδήσεις που αφορούν τις δράσεις τους. Οι σελίδες είναι πιο ζωντανές και ενημερωμένες (δυναμικές) και φέρνουν στην επικαιρότητα της κεντρικής σελίδας μας τα νέα για εκδηλώσεις, νέα προγράμματα και δράσεις των φορέων.

Το NOESI.gr βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους υπευθύνους των δομών, ώστε να δημιουργεί μία θερμοκοιτίδα για νέες ιδέες και δράσεις. Φυσικά, οι συνδρομητές του Δικτύου μπορούν (μέσω ειδικής πλατφόρμας) να αναρτούν αυτόνομα ή με την υποστήριξή μας τα νέα τους στις σελίδες.

Δείτε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω για τα παραπάνω;

Εάν σας ενδιαφέρει ο Οδηγός υπηρεσιών ή το δίκτυο "Προνόησε" θα περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω E-mail από τη φόρμα επικοινωνίας εδώ: www.noesi.gr/contact

Σημαντική σημείωση.

Βάσει του καταστατικού του NOESI.gr, τα Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία και οι Σύλλογοι Γονέων συμπεριλαμβάνονται στον Οδηγό υπηρεσιών με έξοδα του NOESI.gr. Στην περίπτωση των λοιπών μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, το NOESI.gr διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει ειδικές εκπτώσεις έως -50% στις καταχωρήσεις. Για δωρεάν καταχώρηση ή για ειδικές εκπτώσεις θα χρειαστεί να μας αποστείλετε με ταχυδρομείο ή E-mail το καταστατικό ίδρυσης και λειτουργίας του φορέα ή Συλλόγου, ώστε να εξετάσουμε το αίτημα.

Δείτε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Μπορώ να συνδράμω;

Το NOESI.gr είναι ένας οικονομικά βιώσιμος οργανισμός, που αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν σε άτομα και οικογένειες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως, επίσης, σε Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία και Συλλόγους Γονέων ή ΑμεΑ, βάσει καταστατικού. Βλέπετε θετικά τη συμβολή του NOESI.gr; Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή της δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά σας.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Eπισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€, 10€ από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr, Μιστράλ 4, Τ.Κ. 154 51, Ν. Ψυχικό Αττικής.

Μάθετε περισσότερα! Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi θα βρείτε μία αναλυτική παρουσίαση των σκοπών που υποστηρίζονται δωρεάν από το NOESI.gr.

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;
 
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας στο παρακάτω πεδίο.
Δείτε παλιά ...Nousletter!