Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Τιμοκατάλογος παροχών συνδρομητών και εργαλειοθήκης διαπιστευμένων μελών

Εικόνα NOESI.gr

Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες παροχές και την εργαλειοθήκη για διαπιστευμένα μέλη / συνδρομητές - φυσικά και νομικά πρόσωπα - του NOESI.gr. Μας ενδιαφέρει να γνωρίζουμε από κοντά κάθε μικρή ή μεγάλη ιδέα που συμβάλλει στη δικτύωση των ατόμων με τις υπηρεσίες, κοντά στο σπίτι τους. Οι γονείς και τα Ειδικώς Αναγνωρισμένα ως Φιλανθρωπικά Σωματεία λαμβάνουν τις υπηρεσίες δωρεάν.


Νέο! Άμεση πρόσβαση στις αγγελίες (JOBS) με 25€ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ) για το διάστημα έως 31/07/2017. Η προσφορά ισχύει από 05/06/2017.

Τι είναι και σε τι χρησιμεύει το Δίκτυο επαγγελματιών;

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο Δικτύου SPECIALS επαγγελματιών του NOESI.gr.To NOESI.gr αναπτύσσει το δίκτυο "SPECIALS" με επίκεντρο τους ιδιώτες επαγγελματίες στην εκπαίδευση, την υγεία και την πρόνοια. Το δίκτυο είναι πανελλαδικό, για όλες τις ειδικότητες. Αναπτύσσεται μέσω της σελίδας noesi.gr/specials, όπου αναρτώνται επαγγελματικά προφίλ και βιογραφικά των μελών του δικτύου. Μπορείτε να αναζητήσετε μόνοι σας τον επαγγελματία ή να μας στείλετε ένα μήνυμα για να σας βοηθήσουμε στην αναζήτηση.

Πώς μπορώ να αποκτήσω συνδρομητικό λογαριασμό πρόσβασης ως ιδιώτης επαγγελματίας ή ως φορέας;

Εικόνα NOESI.gr

Ας πάρουμε τα εξής σενάρια:

 • Θέλετε να ενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό πρόσβασης στο site, ώστε να μπορείτε να κάνετε δημοσιεύσεις και να αλληλεπιδράτε με άλλα μέλη. Είναι δωρεάν. Επισκεφτείτε την κεντρική σελίδα και πατήστε "Εγγραφή". Διαβάστε τους όρους χρήσης.
 • Θέλετε να καταχωρήσετε άμεσα ένα διαφημιστικό μήνυμα ή μία αφίσα (banner). Χρειάζεται να καθορίσουμε το κόστος, τη διάρκεια και τη θέση προβολής. Επισκεφτείτε τη σελίδα: "Καταχώρηση διαφημίσεων - Πληροφορίες και κόστος"
 • Θέλετε να προβάλλετε το έργο σας ως ιδιώτης ή φορέας. Παρουσιάσετε τις υπηρεσίες σας, σε ...συνεννόηση μαζί μας. Διαβάστε πώς ακριβώς εδώ.
 • Θέλετε να στηρίξετε το NOESI.gr. Έχουμε αναρτήσει ένα άρθρο για αυτό το θέμα. Δείτε: "Πώς μπορώ να στηρίξω το NOESI.gr".

Τι είναι και σε τι χρησιμεύει το Δίκτυο υπηρεσιών;

Εικόνα NOESI.gr

Το δίκτυο ''Προνόησε'' του NOESI.gr οργανώνει με πρότυπο τρόπο τους φορείς υπηρεσιών σε εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια.To Δίκτυο υπηρεσιών με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ", είναι ένα κανάλι επικοινωνίας στο www.noesi.gr με επίκεντρο το τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια. Η βάση του Δικτύου είναι ο Οδηγός υπηρεσιών για Ελλάδα και Κύπρο. Το Δίκτυο σκοπεύει να μεταφέρει έγκυρες πληροφορίες και ειδήσεις για υπηρεσίες από νομικά και φυσικά πρόσωπα, ώστε οι παρουσιάσεις να γίνονται ...ξενάγηση!

Η παρουσίαση στο Δίκτυο είναι συνδρομητική υπό προϋποθέσεις, η πρόσβαση στις σελίδες του Δικτύου είναι δωρεάν για όλους.

Πώς μπορώ να καταχωρήσω διαφήμιση στο www.noesi.gr;

Εικόνα NOESI.gr

Ας πάρουμε δύο σενάρια:

Πρώτο, έχετε να προβάλλετε άμεσα κάτι που αφορά γονείς ή φοιτητές και επαγγελματίες στους τομείς εκπαίδευση - υγεία - κοινωνική πρόνοια.

Δεύτερο, είστε ιδιώτης ή φορέας (εταιρεία, ΜΚΟ, Σύλλογος) και παρέχετε υπηρεσίες στο πλαίσιο "Ειδική Αγωγή - Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοιας.

Για άμεση προβολή, επικοινωνήστε άμεσα.

 1. Προβάλλετε μία εκδήλωση - δράση που οργανώνετε.
  ⇒ δείτε ένα παράδειγμα εδώ
 2. Προβάλλετε ένα banner (αφίσα) ως ανακοίνωση.
  ⇒ δείτε ένα παράδειγμα εδώ
 3. Αξιοποιήστε το ενημερωτικό δελτίο με 2.630 μέλη.
  ⇒ μάθετε περισσότερα εδώ
 4. Προβληθείτε με διακεκριμένο τρόπο π.χ. ειδικά banners, διαφήμιση μέσω Google ή Facebook.
  επικοινωνήστε

Επικοινωνήστε για προσφορά. Η εξόφληση γίνεται μέσω τράπεζας. Λαμβάνετε τιμολόγιο ή απόδειξη.

Πώς μπορώ να έχω μία δική μου ιστοσελίδα (SEO) στο www.noesi.gr;

Εικόνα NOESI.gr

Το ...νόημα μίας δικής σας σελίδας στο NOESI.gr είναι ότι έρχεστε υψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης σε λέξεις κλειδιά σχετικά με την ειδική αγωγή και την ψυχική υγεία. Παράλληλα, παρουσιάζεστε σε ένα περιβάλλον όπως το NOESI.gr με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εκπαίδευση, την υγεία, την πρόνοια. Αν έχετε δική σας σελίδα, προωθήστε την μέσω του NOESI.gr. Αν δεν έχετε δική σας σελίδα, αποκτήστε μία απλά και εύκολα, όπως τη θέλετε.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!
Εγγραφή στο Διαφήμιση στο NOESI.gr

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;