Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Τιμοκατάλογος συνδρομητικών υπηρεσιών και εργαλειοθήκη διαπιστευμένων μελών

Εικόνα NOESI.gr

Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες συνδρομητικές υπηρεσίες του noesi.gr για φυσικά και νομικά πρόσωπα . Μας ενδιαφέρει να γνωρίζουμε από κοντά κάθε μικρή ή μεγάλη ιδέα που συμβάλλει στη δικτύωση των ατόμων με τις υπηρεσίες, κοντά στο σπίτι τους. Οι γονείς και τα Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία λαμβάνουν τις υπηρεσίες δωρεάν.

Τι είναι και σε τι χρησιμεύει το Δίκτυο επαγγελματιών;

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο Δικτύου SPECIALS επαγγελματιών του NOESI.gr.To NOESI.gr αναπτύσσει το δίκτυο "SPECIALS" με επίκεντρο τους ιδιώτες επαγγελματίες στην εκπαίδευση, την υγεία και την πρόνοια. Το δίκτυο είναι πανελλαδικό, για όλες τις ειδικότητες. Αναπτύσσεται μέσω της σελίδας noesi.gr/specials, όπου αναρτώνται επαγγελματικά προφίλ και βιογραφικά των μελών του δικτύου. Μπορείτε να αναζητήσετε μόνοι σας τον επαγγελματία ή να μας στείλετε ένα μήνυμα για να σας βοηθήσουμε στην αναζήτηση.

Πώς μπορώ να αποκτήσω συνδρομητικό λογαριασμό πρόσβασης;

Εικόνα NOESI.gr

Ας πάρουμε τα εξής σενάρια:

  • Θέλετε να ενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό πρόσβασης στο site, ώστε να μπορείτε να κάνετε δημοσιεύσεις και να αλληλεπιδράτε με άλλα μέλη. Είναι δωρεάν. Επισκεφτείτε την κεντρική σελίδα και πατήστε "Εγγραφή". Διαβάστε τους όρους χρήσης.
  • Θέλετε να καταχωρήσετε άμεσα ένα διαφημιστικό μήνυμα ή μία αφίσα (banner). Χρειάζεται να καθορίσουμε το κόστος, τη διάρκεια και τη θέση προβολής. Επισκεφτείτε τη σελίδα: "Καταχώρηση διαφημίσεων - Πληροφορίες και κόστος"
  • Θέλετε να προβάλλετε το έργο σας ως ιδιώτης ή φορέας. Παρουσιάσετε τις υπηρεσίες σας, σε ...συνεννόηση μαζί μας. Διαβάστε πώς ακριβώς εδώ.
  • Θέλετε να στηρίξετε το NOESI.gr. Έχουμε αναρτήσει ένα άρθρο για αυτό το θέμα. Δείτε: "Πώς μπορώ να στηρίξω το NOESI.gr".

Τι είναι και σε τι χρησιμεύει το Δίκτυο διαπιστευμένων υπηρεσιών;

Εικόνα NOESI.gr

Το δίκτυο ''Προνόησε'' του NOESI.gr οργανώνει με πρότυπο τρόπο τους φορείς υπηρεσιών σε εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια.To Δίκτυο διαπιστευμένων υπηρεσιών με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ", είναι ένα κανάλι επικοινωνίας στο www.noesi.gr με επίκεντρο το τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια. Η βάση του Δικτύου είναι ο Οδηγός υπηρεσιών για Ελλάδα και Κύπρο. Το Δίκτυο σκοπεύει να μεταφέρει έγκυρες πληροφορίες και ειδήσεις για υπηρεσίες από νομικά και φυσικά πρόσωπα, ώστε οι παρουσιάσεις να γίνονται ...ξενάγηση!

Η παρουσίαση στο Δίκτυο είναι συνδρομητική υπό προϋποθέσεις, η πρόσβαση στις σελίδες του Δικτύου είναι δωρεάν για όλους.

Πώς μπορώ να καταχωρήσω μία επαγγελματική / εταιρική ιστοσελίδα (SEO) στο www.noesi.gr;

Εικόνα NOESI.gr

Το ...νόημα μίας δικής σας επαγγελματικής ή εταιρικής στο www.noesi.gr είναι ότι έρχεστε υψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης σε λέξεις κλειδιά σχετικά με την ειδική αγωγή και την ψυχική υγεία. Παράλληλα, παρουσιάζεστε σε ένα περιβάλλον όπως το noesi.gr με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εκπαίδευση, την υγεία, την πρόνοια. Αν έχετε δική σας σελίδα, προωθήστε την μέσω του noesi.gr. Αν δεν έχετε δική σας σελίδα, αποκτήστε μία απλά και εύκολα, όπως τη θέλετε.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.