Επαγγελματίες σε συνεργατικές ομάδες noesi.gr :)

Εικόνα NOESI.gr

ΝΕΟ! Με αίτημα πολλών διαπιστευμένων μελών, ενώνουμε την ανάγκη για επιστημονική γνώση με την ανάγκη για εργασία (και εγένετο ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ on the Cloud). Με έναν αναβαθμισμένο λογαριασμό μέλους, οι επαγγελματίες μπορούν οικονομικά (μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων), να έχουν πρόσβαση στις προκηρύξεις που αφορούν θέσεις εργασίας σε οργανισμούς του επαγγελματικού πεδίου τους αλλά και να επικοινωνούν ιδιωτικά μέσω E-mail με όλα τα μέλη του noesi.gr ανάλογα με τις ανάγκες τους (π.χ. με γονείς που αναζητούν ειδικό ή χρειάζονται συμβουλευτική, με άλλους επαγγελματίες για συνεργασίες).

Πάρτε μία γεύση! Δείτε τις Προκηρύξεις on the Cloud από τον Η/Υ, το smarthphone ή το tablet.

Φέτος, δημιουργούμε την πρώτη μεγάλη κοινότητα του noesi.gr από διαπιστευμένα μέλη - επαγγελματίες, που αναζητούν εξωστρέφεια, τεκμηριωμένη θεωρητική κατάρτιση, ευκαιρίες για διεπιστημονική συνεργασία και επαγγελματική δικτύωση.

Με 36,50€ ανά έτος (12μηνη συνδρομή)!

» επικοινωνείτε με όλα τα μέλη του noesi.gr για όποιο επαγγελματικό ή προσωπικό θέμα θέλετε.

» είστε μέλος σε ομάδες επαγγελματιών ανάλογα με τα επαγγελματικά ενδιαφέροντά σας και έχετε άμεση πρόσβαση στο επιστημονικό αρχείο των συνεργατικών ομάδων του noesi.gr -- πολλοί άνθρωποι μικροί σε πολλά μέρη μικρά... θυμάστε το μότο μας.

» έχετε πρόσβαση σε μια πλατφόρμα με προκηρύξεις στο Cloud για όλες τις θέσεις σε οργανισμούς στο ευρύτερο επαγγελματικό πεδίο σας.

» αποκτάτε ένα επαγγελματικό E-mail* @noesi.gr -- για να είστε με τη βούλα μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας επαγγελματιών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (*) παρέχεται σε επιλεγμένους λογαριασμούς μελών.


Ως μέλος των συνεργατικών ομάδων αποκτάτε έναν ειδικό λογαριασμό μέλους με κατάληξη @noesi.gr — και αυτόματη πρόσβαση στις παρακάτω υπηρεσίες για συνεργατικές ομάδες επαγγελματιών (Coworking Groups).

Παροχές συνδρομητών

Τα μέλη αποκτούν ένα επαγγελματικό λογαριασμό @noesi.gr που υποστηρίζεται από τη Google, με τις ακόλουθες υπηρεσίες:

1. Πρόσβαση στην επικοινωνία με όλα τα μέλη του noesi.gr.

Κυριολεκτικά όλα, κυριολεκτικά για ό,τι σας ενδιαφέρει.

2. Προσωπικό Cloud και πρόσβαση στο επιστημονικό αρχείο του noesi.gr.

Μπορείτε να αποθηκεύετε όλα τα προσωπικά αρχεία σας online σε αποθηκευτικό χώρο 15Gb (Cloud) ενώ, παράλληλα, το Cloud σας συνδέεται με πρόσβαση σε όλο το επιστημονικό αρχείο του noesi.gr (Οδηγούς για επαγγελματίες) σε μία πλατφόρμα γνώριμη σε πολλούς, το Google Drive.

Πάρτε μία γεύση! Δείτε το Αρχείο των συνεργατικών ομάδων από τον Η/Υ, το smarthphone ή το tablet.

ΝΕΟ! Αν είστε συνεργατικός τύπος, μπορείτε μέσω του λογαριασμού σας να συμμετέχετε στην ανάπτυξη όλων των Οδηγών για τις διαταραχές, τις παρεμβάσεις και τις διαθέσιμες δομές σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στην Ελλάδα, στους τομείς της Ειδικής Αγωγής - Εκπαίδευσης - Υγείας - Πρόνοιας. Με την υπηρεσία Drive των συνεργατικών ομάδων γίνονται διαθέσιμες για ανάγνωση και επεξεργασία περισσότερες από 60 παρουσιάσεις συνδρόμων / διαταραχών, 40 παρουσιάσεις μοντέλων και μεθόδων παρέμβασης, 350 παρουσιάσεις φορέων και δομών - πλαισίων που παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Νέες παρουσιάσεις προστίθενται συνεχώς, ώστε τα μέλη να μπορούν να διορθώνουν ή να προσθέτουν πληροφορίες με βάση την ειδικότητά τους - με το μοντέλο που λειτουργεί η Wikipedia (συνεργασία διαφόρων ατόμων για να συνταχθεί μία παρουσίαση). Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε να προστεθεί κάποια νέα παρουσίαση για κάτι που σας ενδιαφέρει.

3. Σύνδεση του Cloud σας με τις προκηρύξεις on the Cloud.

Μια νέα υπηρεσία του noesi.gr για επαγγελματίες που αναζητούν διεπιστημονική συνεργασία σε θέσεις εργασίας, που προκηρύσσονται σε οργανισμούς του επαγγελματικού πεδίου τους. 

Πάρτε μία γεύση! Δείτε τις Προκηρύξεις on the Cloud από τον Η/Υ, το smarthphone ή το tablet.

4. Πρόσβαση στις ομάδες επαγγελματιών ειδικού ενδιαφέροντος.

Αποκτάτε πρόσβαση στις συνεργατικές ομάδες επαγγελματιών - που συζητούν και συνεργάζονται διεπιστημονικά μέσω ομάδων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Με την υπηρεσία Groups των συνεργατικών ομάδων του NOESI.gr μπορείτε να ανταλλάσσετε ανακοινώσεις, μηνύματα, ερωτήσεις - απαντήσεις κ.α. με άλλους επαγγελματίες. Μπορείτε, ακόμη και καλέσετε με βιντεοκλήση (video call) οποιοδήποτε μέλος της ομάδας ή να κάνετε τηλεδιάσκεψη (teleconference) ταυτόχρονα με πολλά μέλη της ομάδας με την υπηρεσία Hangouts, μία υπηρεσία Messenger της Google η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους δωρεάν εφόσον διαθέτουν σύνδεση στο ίντνερνετ, ανταλλάσσοντας άμεσα μηνύματα ή τηλεφωνικά με απλή ή βιντεοκλήση (όπως στο Facebook Messenger ή το Skype). Τέλος, ο αναβαθμισμένος λογαριασμός σας Google @noesi.gr σας δίνει πρόσβαση στην επικοινωνία με όλα τα μέλη της κοινότητας του www.noesi.gr μέσω ειδικής πλατφόρμας επικοινωνίας.

5. Προσωπικό λογαριασμό επαγγελματικού E-mail με την κατάληξη @noesi.gr.

Αποκτήστε το προσωπικό σας επαγγελματικό E-mail με το onomasas [@] noesi.gr — για όλα τα μηνύματά σας σε μία πλατφόρμα γνώριμη, το Gmail της Google. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται σε επιλεγμένους λογαριασμούς (group moderators, experts, specials κ.ά.) 

Οι δυνατότητες του νέου λογαριασμού @noesi.gr είναι τεράστιες. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ακόμη και για διαδικτυακή συμβουλευτική ενηλίκων, διαδικτυακές εποπτείες ή σεμινάρια (webinars).

Υποβάλετε αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σήμερα!

Οι αιτήσεις για τις πρώτες θέσεις άνοιξαν τον Αύγουστο 2017. Το τρέχον διάστημα, οι θέσεις είναι πολλές (περίπου 100) αλλά καθώς καλύπτονται, από Σεπτέμβριο, αναμένουμε να έχουμε περιορισμένη διαθεσιμότητα και, τότε, νέες θέσεις θα ανοίγουν τμηματικά σε πανελλαδική βάση. Όταν καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις, πανελλαδικά, καθώς πρόκειται για υπηρεσία που παρέχεται σε ετήσια βάση, θέσεις θα ανοίξουν ξανά τον Αύγουστο 2018 εφόσον κάποια μέλη παραχωρούν τη θέση τους με τη λήξη της συνδρομής τους. 

Αποκτήστε τώρα έναν λογαριασμό @noesi.gr με 36,50 € για ένα έτος!

Εφόσον λάβουμε το αίτημά σας, θα λάβετε περαιτέρω οδηγίες για τον τρόπο εξόφλησης της συνδρομής σας.

Προφίλ υποψηφίων

Φέτος, δημιουργούμε μία μεγάλη κοινότητα διαπιστευμένων μελών που αναζητούν εξωστρέφεια, τεκμηριωμένη θεωρητική κατάρτιση, ευκαιρίες για διεπιστημονική συνεργασία και επαγγελματική δικτύωση.

Μόλις αποκτήσουν τον λογαριασμό Google τα μέλη επιλέγουν έναν τουλάχιστο τομέα επαγγελματικού ενδιαφέροντος ή εξειδίκευσης από τους ακόλουθους τομείς στο τρίπτυχο “Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση ‒ Υγεία ‒ Πρόνοια”.

Τέχνες & Πολιτισμός

 • Μουσική.
 • Θέατρο.
 • Χορός.
 • Εικαστικά.

Αυτονομία & Ένταξη

 • Πρόγραμμα κοινωνικών δεξιοτήτων (εξωτερικές δραστηριότητες).
 • Ανάπτυξη αυτονομίας.
 • Ανάπτυξη φιλίας.
 • Ομαδικό πρόγραμμα (ψυχαγωγία / αθλητισμός σε υπαίθριο χώρο).
 • Ομαδικό πρόγραμμα (σε εσωτερικό χώρο).

Μαθησιακά & Εκπαίδευση

 • Πρόγραμμα αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών (ειδικό μαθησιακό).
 • Προετοιμασία ένταξης στη σχολική τάξη.

Ψυχική Υγεία & Αγωγή Κοινότητας

 • Υποστήριξη ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές.
 • Ψυχοθεραπεία.
 • Συμβουλευτική γονέων / ενηλίκων.

Νέες συνεργατικές ομάδες θα δημιουργούνται, καθώς δεχόμαστε αιτήματα από νέα μέλη. Τα μέλη, μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα στις ομάδες για να ζητήσουν συμβουλές από άλλα μέλη (mentoring). Επίσης, μπορούν να ενημερώνουν τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στους Οδηγούς (επιστημονική γνώση) για τα θέματα που αφορούν την ειδικότητά τους (moderation). Τέλος, μπορούν να συνομιλούν δημόσια ή ιδιωτικά - με σχόλια και αναρτήσεις ή προσωπικά μηνύματα (Inbox) ή E-mail - με τους γονείς στα "βιολόγια" (counseling). 

Απορίες; Εδώ είμαστε :)

Καλέστε στο 6984751366 ​(Cosmote*) από τις 08:00 έως τις 20:00 καθημερινά ή στείλτε ​SMS ή iMessage στον αριθμό αυτό, με τα στοιχεία σας και τις ώρες που θέλετε να σας καλέσουμε. Επίσης, αν έχετε Facebook, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το NOESI.gr με μήνυμα στο Inbox (​πατήστε στον σύνδεσμο). 

(*) Η τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας με το noesi.gr αλλάζει λόγω ...καλοκαιριού!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ on the Cloud (χάρτης Beta)

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;