Τι είναι οι συνεργατικές ομάδες noesi.gr :)

Εικόνα NOESI.gr

Φέτος δημιουργούμε μία κοινότητα διαπιστευμένων μελών — επαγγελματιών που αναζητούν εξωστρέφεια, τεκμηριωμένη θεωρητική κατάρτιση, ευκαιρίες για διεπιστημονική συνεργασία και επαγγελματική δικτύωση. Ως μέλος της ομάδας noesi.gr αποκτάτε έναν ειδικό λογαριασμό Google με την κατάληξη @noesi.gr — με τον οποίο η Google και η Νόηση στο διαδίκτυο (noesi.gr), υλοποιούν τις συνεργατικές ομάδες επαγγελματιών. Οι υπηρεσίες των συνεργατικών ομάδων λειτουργούν σε όλα τα λειτουργικά Windows, Android, iOS — από το tablet, το smartphone ή τον Η/Υ σας.

Με 36,50€ ανά έτος (12μηνη συνδρομή).

» Γίνεστε μέλος στη μεγάλη διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών της νόησης στο διαδίκτυο, ανάλογα με τα επαγγελματικά ενδιαφέροντά σας.

» Έχετε άμεση πρόσβαση στο επιστημονικό αρχείο του noesi.gr με άρθρα και παρουσιάσεις — για τις διαταραχές, τα σύνδρομα, τις παρεμβάσεις, τις θεραπείες, τις διαθέσιμες υπηρεσίες πανελλαδικά κ.ά.

» Αποκτάτε πρόσβαση στην ειδικές πλατφόρμες για Προκηρύξεις και Ημερίδες — για να βλέπετε όλες τις θέσεις σε οργανισμούς και να ενημερώνεστε για τις πιο σημαντικές επιστημονικές εκδηλώσεις (ημερίδες, σεμινάρια) σε πανελλαδικό επίπεδο, στο ευρύτερο επαγγελματικό πεδίο σας.

» Αποκτάτε ένα επαγγελματικό E-mail @noesi.gr — ως μέλος της μεγάλης κοινότητας της νόησης στο διαδίκτυο (παρέχεται με όρους και προϋποθέσεις — ρωτήστε μας).

» Επικοινωνείτε ελεύθερα με όλα τα μέλη του noesi.gr — για όποιο επαγγελματικό ή προσωπικό θέμα θέλετε (προϋποθέτει τη χρήση του επαγγελματικού E-mail @noesi.gr).


Ως μέλος των συνεργατικών ομάδων αποκτάτε έναν ειδικό εταιρικό λογαριασμό με το όνομά σας και κατάληξη @noesi.gr — και αυτόματη πρόσβαση στις υπηρεσίες για συνεργατικές ομάδες επαγγελματιών (Coworking Groups).

Παροχές συνδρομητών

Τα μέλη αποκτούν έναν ονομαστικό εταιρικό λογαριασμό @noesi.gr που υποστηρίζεται από τη Google, με τις ακόλουθες υπηρεσίες:

1. Πρόσβαση στην επικοινωνία με όλα τα μέλη του noesi.gr.

Πατήστε απλά στο όνομα του μέλους, που έχει κάνει μία ανάρτηση, και στείλτε το μήνυμά σας μέσω E-mail.

2. Προσωπικό Cloud και πρόσβαση στο επιστημονικό αρχείο του noesi.gr.

Αποθηκεύετε όλα τα προσωπικά αρχεία σας online σε αποθηκευτικό χώρο 15Gb (Cloud) ενώ, παράλληλα, το Cloud σας συνδέεται με πρόσβαση σε όλο το επιστημονικό αρχείο του noesi.gr (Οδηγούς για επαγγελματίες) σε μία πλατφόρμα γνώριμη σε πολλούς, το Google Drive.

Πάρτε μία γεύση! Δείτε το αρχείο των συνεργατικών ομάδων από τον Η/Υ, το smarthphone ή το tablet.

Αν είστε συνεργατικός τύπος, μπορείτε επίσης μέσω του λογαριασμού σας να συμμετέχετε στην ανάπτυξη όλων των Οδηγών για τις διαταραχές, τις παρεμβάσεις, τους δικαιούχους και τις διαθέσιμες δομές σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στην Ελλάδα. Νέες παρουσιάσεις προστίθενται συνεχώς, καθώς τα μέλη διορθώνουν ή προσθέτουν πληροφορίες με βάση την ιδιότητά τους — με το μοντέλο που λειτουργεί η Wikipedia (συνεργασία διαφόρων ατόμων για να συνταχθεί μία παρουσίαση).

3. Σύνδεση του λογαριασμού σας με τις Προκηρύξεις και τις Ημερίδες on the Cloud.

Δείτε τις θέσεις εργασίας, που προκηρύσσονται σε οργανισμούς του επαγγελματικού πεδίου τους, και τις σημαντικές εκδηλώσεις στο επιστημονικό πεδίο σας. Το Cloud σας, ως μέλος των συνεργατικών ομάδων, συνδέεται αυτόματα με τις ανακοινώσεις και τους χάρτες μας, σε πανελλαδικό επίπεδο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ on the Cloud

4. Πρόσβαση στις ομάδες επαγγελματιών ειδικού ενδιαφέροντος.

Αποκτάτε πρόσβαση στις συνεργατικές ομάδες επαγγελματιών - που συζητούν και συνεργάζονται διεπιστημονικά, μέσω ομάδων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Με την υπηρεσία Groups των συνεργατικών ομάδων μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα με άλλους επαγγελματίες. Μπορείτε, ακόμη να καλέσετε με βιντεοκλήση (video call) οποιοδήποτε μέλος των συνεργατικών ομάδων ή να κάνετε τηλεδιάσκεψη (teleconference) ταυτόχρονα με πολλά μέλη με την υπηρεσία Hangouts.

Η υπηρεσία Hangouts (Duo) ;της Google λειτουργεί ως Messenger και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους δωρεάν εφόσον διαθέτουν σύνδεση στο ίντνερνετ, ανταλλάσσοντας άμεσα μηνύματα ή τηλεφωνικά με απλή ή βιντεοκλήση (όπως στο Facebook ή το Skype).

5. Προσωπικό λογαριασμό επαγγελματικού E-mail με την κατάληξη @noesi.gr.

Αποκτήστε το προσωπικό σας επαγγελματικό E-mail με το onomasas [@] noesi.gr — για όλα τα μηνύματά σας σε μία πλατφόρμα γνώριμη, το Gmail της Google. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται σε επιλεγμένους λογαριασμούς (group moderators, experts, specials κ.ά.)

Οι δυνατότητες του νέου λογαριασμού @noesi.gr είναι τεράστιες. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ακόμη και για διαδικτυακή συμβουλευτική ενηλίκων, διαδικτυακές εποπτείες ή σεμινάρια (webinars).

Υποβάλετε αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σήμερα!

Οι αιτήσεις για τις πρώτες θέσεις άνοιξαν τον Αύγουστο 2017. Το τρέχον διάστημα, οι θέσεις είναι πολλές (περίπου 80) αλλά καθώς καλύπτονται αναμένουμε να έχουμε περιορισμένη διαθεσιμότητα και τότε νέες θέσεις θα ανοίγουν τμηματικά σε πανελλαδική βάση. Όταν καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις, πανελλαδικά, καθώς πρόκειται για υπηρεσία που παρέχεται σε ετήσια βάση, θέσεις θα ανοίξουν ξανά τον Αύγουστο 2018 εφόσον κάποια μέλη παραχωρούν τη θέση τους με τη λήξη της συνδρομής τους.

Αποκτήστε τώρα έναν λογαριασμό @noesi.gr!

Εφόσον λάβουμε το αίτημά σας, θα λάβετε περαιτέρω οδηγίες για τον τρόπο εξόφλησης της συνδρομής σας.

Απορίες; Εδώ είμαστε :)

Δείτε στοιχεία επικοινωνίας με την ομάδα noesi.gr στη σελίδα www.noesi.gr/contact. Επίσης, αν έχετε Facebook, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το NOESI.gr με μήνυμα στο Inbox.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.