Τι είναι και τι παρέχουν οι συνεργατικές ομάδες noesi.gr ;)

Εικόνα NOESI.gr

Οι συνεργατικές ομάδες βασίζονται σε μία κοινή ηλεκτρονική πλατφόρμα χιλίων (1.000) επαγγελματικών λογαριασμών μελών του NOESI.gr που υλοποιείται με δωρεά της Google – αξίας 60.000$ σε ετήσια βάση. Οι επαγγελματίες έχουν διαρκή επαφή με τις νέες επιστημονικές τάσεις και ειδήσεις, πανελλαδικά και όχι μόνο, τις προκηρύξεις θέσεων εργασίας, τις ευκαιρίες επαγγελματικής κατάρτισης (ημερίδες, συνέδρια, σεμινάρια), ώστε να ενημερώνονται, να παράγουν και να διαχέουν την επιστημονική γνώση με επίκεντρο τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και τα άτομα με αναπηρία.

Οι υπηρεσίες των συνεργατικών ομάδων λειτουργούν στα πιο διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Android, iOS, Chrome OS κ.ά. — από το tablet, το smartphone ή τον Η/Υ σας.

Με 36,50€ ανά έτος (12μηνη συνδρομή).

» Γίνεστε μέλος στη μεγάλη διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών της νόησης στο διαδίκτυο, ανάλογα με τα επαγγελματικά ενδιαφέροντά σας.

» Έχετε άμεση πρόσβαση στο επιστημονικό αρχείο του noesi.gr με άρθρα και παρουσιάσεις — για τις διαταραχές, τα σύνδρομα, τις παρεμβάσεις, τις θεραπείες, τις διαθέσιμες υπηρεσίες πανελλαδικά κ.ά.

» Αποκτάτε πρόσβαση στην ειδικές πλατφόρμες για προκηρύξεις θέσεων εργασίας και ευκαιρίες επαγγελματικής κατάρτισης — για να βλέπετε όλες τις θέσεις σε οργανισμούς και να ενημερώνεστε για τις πιο σημαντικές επιστημονικές εκδηλώσεις (ημερίδες, σεμινάρια, συνέδρια) σε πανελλαδικό επίπεδο, στο ευρύτερο επαγγελματικό πεδίο σας.

» Αποκτάτε ένα επαγγελματικό E-mail @noesi.gr — ως μέλος της μεγάλης κοινότητας της νόησης στο διαδίκτυο (παρέχεται με όρους και προϋποθέσεις — ρωτήστε μας).

» Επικοινωνείτε ελεύθερα με όλα τα μέλη του noesi.gr — για όποιο επαγγελματικό ή προσωπικό θέμα θέλετε (προϋποθέτει τη χρήση του επαγγελματικού E-mail @noesi.gr).


Ως μέλος των συνεργατικών ομάδων αποκτάτε έναν ειδικό εταιρικό λογαριασμό με το όνομά σας και κατάληξη @noesi.gr — και αυτόματη πρόσβαση στις υπηρεσίες για συνεργατικές ομάδες επαγγελματιών (Coworking Groups).

Παροχές συνδρομητών

Τα μέλη αποκτούν έναν ονομαστικό εταιρικό λογαριασμό @noesi.gr που υποστηρίζεται από τη Google, με τις ακόλουθες υπηρεσίες:

1. Προσωπικό Cloud και πρόσβαση στο επιστημονικό αρχείο του noesi.gr.

Αποθηκεύετε όλα τα προσωπικά αρχεία σας online σε αποθηκευτικό χώρο 15Gb (Cloud) ενώ, παράλληλα, το Cloud σας συνδέεται με πρόσβαση σε όλο το επιστημονικό αρχείο του noesi.gr (Οδηγούς για επαγγελματίες) σε μία πλατφόρμα γνώριμη σε πολλούς, το Google Drive.

Πάρτε μία γεύση! Δείτε το αρχείο των συνεργατικών ομάδων από τον Η/Υ, το smarthphone ή το tablet.

Αν είστε συνεργατικός τύπος, μπορείτε επίσης μέσω του λογαριασμού σας να συμμετέχετε στην ανάπτυξη όλων των Οδηγών για τις διαταραχές, τις παρεμβάσεις, τους δικαιούχους και τις διαθέσιμες δομές σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στην Ελλάδα. Νέες παρουσιάσεις προστίθενται συνεχώς, καθώς τα μέλη διορθώνουν ή προσθέτουν πληροφορίες με βάση την ιδιότητά τους — με το μοντέλο που λειτουργεί η Wikipedia (συνεργασία διαφόρων ατόμων για να συνταχθεί μία παρουσίαση).

2. Σύνδεση του λογαριασμού σας με τις Προκηρύξεις και τις Επαγγελματική Κατάρτιση on the Cloud.

Δείτε τις θέσεις εργασίας, που προκηρύσσονται σε οργανισμούς του επαγγελματικού πεδίου τους, και τις σημαντικές εκδηλώσεις στο επιστημονικό πεδίο σας. Το Cloud σας, ως μέλος των συνεργατικών ομάδων, συνδέεται αυτόματα με τις ανακοινώσεις και τους χάρτες μας, σε πανελλαδικό επίπεδο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ on the Cloud

4. Πρόσβαση στις ομάδες επαγγελματιών ειδικού ενδιαφέροντος.

Με την υπηρεσία Groups των συνεργατικών ομάδων μπορείτε να συνομιλείτε με E-mail με άλλους επαγγελματίες. Μπορείτε, ακόμη να καλέσετε με βιντεοκλήση οποιοδήποτε μέλος ή να κάνετε τηλεδιάσκεψη (teleconference) ταυτόχρονα με πολλά μέλη με την υπηρεσία Hangouts.

5. Προσωπικό λογαριασμό επαγγελματικού E-mail με την κατάληξη @noesi.gr.

Αποκτήστε το προσωπικό σας επαγγελματικό E-mail με το onomasas [@] noesi.gr — για όλα τα μηνύματά σας σε μία πλατφόρμα γνώριμη, το Gmail της Google. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται σε επιλεγμένους λογαριασμούς (group moderators, experts, specials κ.ά.)

Οι δυνατότητες του νέου λογαριασμού @noesi.gr είναι τεράστιες. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ακόμη και για διαδικτυακή συμβουλευτική ενηλίκων, διαδικτυακές εποπτείες ή σεμινάρια (webinars).

Υποβάλετε αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σήμερα!

Αποκτήστε τώρα έναν λογαριασμό @noesi.gr!

Εφόσον λάβουμε το αίτημά σας, θα λάβετε περαιτέρω οδηγίες για τον τρόπο εξόφλησης της συνδρομής σας.

Απορίες; Εδώ είμαστε :)

Δείτε στοιχεία επικοινωνίας με την ομάδα noesi.gr στη σελίδα www.noesi.gr/contact. Επίσης, αν έχετε Facebook, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το NOESI.gr επιλέγοντας το θέμα του αιτήματός σας και στέλνοντας άμεσο μήνυμα στο Inbox.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.