Τι είναι η διαπίστευση επαγγελματία και τι παρέχει;

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο του δικτύου επαγγελματιών του NOESI.gr.Η διαπίστευση αφορά τα ευρύτερα πεδία της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας. Μπορείτε να διαπιστευτείτε υποβάλλοντας το βιογραφικό σας. Ως διαπιστευμένο μέλος, εφόσον ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αγγελίες?, να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας στον κατάλογο επαγγελματιών?, να συμμετέχετε στις συνεργατικές ομάδες? κ.ά. αναλόγως τι σας ενδιαφέρει επαγγελματικά.

Η διαπίστευση, κατά βάση, εξασφαλίζει ότι είστε αυτός /-ή που λέτε ότι είστε στην κοινότητα των μελών μας. Ανάλογα με το πώς θα την αξιοποιήσετε, η διαπίστευσή μπορεί να σας βοηθήσει να δικτυωθείτε επαγγελματικά, να βρείτε εργασία, να αναπτύξετε νέες επαγγελματικές δεξιότητες και γνώσεις ή να προβληθείτε και να κάνετε ευρύτερα γνωστές τις υπηρεσίες σας.

Έχουμε τέσσερα (4) επίπεδα διαπίστευσης.

Λογότυπο του δικτύου επαγγελματιών του NOESI.grΣτο πρώτο (1ο) επίπεδο διαπίστευσης, αφού υποβάλετε το βιογραφικό σας, το οποίο δεν δημοσιεύεται, συμμετέχετε στη λίστα παραληπτών των αγγελιών (JOBS) — στο E-mail σας καθημερινά λαμβάνετε τις αγγελίες με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και πληροφορίες για τις περιπτώσεις αναλυτικά.

ΝΕΟ! Παράλληλα, έχετε πρόσβαση στο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με όλα τα μέλη του noesi.gr για να επικοινωνείτε με όλα τα μέλη της κοινότητας της Νόησης στο διαδίκτυο.


Μόνο για δύο ημέρες! Διαπιστευθείτε με κόστος 24,99 ευρώ για αγγελίες που έχουν αναρτηθεί! Αν στείλατε βιογραφικό το τελευταίο διάστημα αλλά δεν ενεργοποιήσατε τη διαπίστευσή σας (μέσω της δίμηνης συνδρομής) μπορείτε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε αγγελίες που έχουν αναρτηθεί εδώ, μόνο με το κόστος της αναδρομικής πρόσβασης στις αγγελίες. Η προσφορά ισχύει για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου 2018 (ξεκινά την Παρασκευή 31/08 στις 18:00 και λήγει τη Δευτέρα 03/09 στις 14:00


Στο δεύτερο (2ο) επίπεδο, μπορείτε να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας στον κατάλογο επαγγελματιών (PRO) που αφορά επαγγελματίες, που ειδικεύονται στους τομείς της ειδικής αγωγής – εκπαίδευσης – υγείας – πρόνοιας. Τα μέλη PRO λαμβάνουν επικοινωνίες απευθείας από τους ενδιαφερόμενους γονείς και εμφανίζονται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Στο τρίτο (3ο) επίπεδο, μπορείτε να αποκτήσετε μία προσωπική ιστοσελίδα με το επαγγελματικό προφίλ σας στο δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS), που παρουσιάζει επαγγελματίες με ιδιαίτερη εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών σε άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή/και αναπηρία. Ως μέλη του δικτύου SPECIALS παρουσιάζεστε με ειδική επισήμανση στον κατάλογο επαγγελματιών PRO ενώ η προσωπική σελίδα σας (ως SEO page) αποδίδει ιδιαίτερα υψηλά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Στο τέταρτο (4ο) επίπεδο διαπίστευσης, ως επαγγελματίας με εξωστρέφεια και με έμφαση στη διεπιστημονική συνεργασία, συμμετέχετε στις συνεργατικές ομάδες (COWORKING) και έχετε, σε ετήσια βάση – μέσω ειδικού εταιρικού λογαριασμού noesi.gr, πρόσβαση στο επιστημονικό Αρχείο και στις τρέχουσες Προκηρύξεις, σε οργανισμούς που προσφέρουν θέσεις εργασίας. Μάθετε περισσότερα εδώ Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. www.noesi.gr/coworking.

Όλα τα επίπεδα μαζί, σε μία συνδρομή!
Δείτε εδώ Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.noesi.gr/pro/prosfores

Πρόσβαση στις αγγελίες ιδιωτών.

Η ομάδα noesi.gr διακινεί καθημερινά προς τα διαπιστευμένα μέλη αγγελίες ιδιωτών (γονέων ή ατόμων με αναπηρία), ακόμη και όσες δεν αναρτώνται στις ιστοσελίδες.

 Στις αγγελίες ιδιωτών, τα ενεργά διαπιστευμένα μέλη – επαγγελματίες του πρώτου επιπέδου (JOBS) επικοινωνούν με τις ενδιαφερόμενες οικογένειες, μέσω αναβαθμισμένων λογαριασμών πρόσβασης. Η διαπίστευση για συμμετοχή στη λίστα παραληπτών αγγελιών (JOBS) κοστίζει 24,99€ / μήνα. Το τρέχον διάστημα ισχύουν προσφορές αλλά και περιορισμοί! Δείτε εδώ Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. www.noesi.gr/pro/prosfores.

Δείτε εδώ Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. τον τιμοκατάλογο. Η εξόφληση γίνεται μέσω Τράπεζας.

Υποβάλετε αίτημα πατώντας στον σύνδεσμο εδώ Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. Υποβολή ενδιαφέροντος για υπηρεσίες συνδρομητών NOESI.gr.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.