Τι είναι η διαπίστευση επαγγελματιών και τι παρέχει;

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο του δικτύου επαγγελματιών του NOESI.gr.Η διαπίστευση αφορά τα ευρύτερα πεδία της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας. Μπορείτε να διαπιστευτείτε υποβάλλοντας το βιογραφικό σας. Ως διαπιστευμένο μέλος, εφόσον ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αγγελίες?, να καταχωρηθείτε στον κατάλογο επαγγελματιών?, να συμμετέχετε στις συνεργατικές ομάδες? κ.ά. αναλόγως τι σας ενδιαφέρει επαγγελματικά.

 Η διαπίστευση, κατά βάση, εξασφαλίζει ότι είστε αυτός /-ή που λέτε ότι είστε στην κοινότητα των μελών μας. Ανάλογα με το πώς θα την αξιοποιήσετε, η διαπίστευσή μπορεί να σας βοηθήσει να δικτυωθείτε επαγγελματικά, να βρείτε εργασία, να αναπτύξετε νέες επαγγελματικές δεξιότητες και γνώσεις ή να προβληθείτε και να κάνετε ευρύτερα γνωστές τις υπηρεσίες σας.

Έχουμε τέσσερα (4) επίπεδα διαπίστευσης.

Λογότυπο του δικτύου επαγγελματιών του NOESI.grΣτο πρώτο (1ο) επίπεδο διαπίστευσης, αφού υποβάλετε το βιογραφικό σας, το οποίο δεν δημοσιεύεται, συμμετέχετε στη λίστα παραληπτών των αγγελιών (JOBS) που διακινεί το NOESI.gr.

Στο δεύτερο (2ο) επίπεδο, μπορείτε να καταχωρηθείτε στον κατάλογο επαγγελματιών (PRO) που αφορά εν γένει επαγγελματίες με μεγάλο εύρος σπουδών, που ειδικεύονται στους τομείς της ειδικής αγωγής - εκπαίδευσης - υγείας - πρόνοιας. Τα μέλη PRO λαμβάνουν επικοινωνίες απευθείας από τους ενδιαφερόμενους γονείς (μέσω του βιογραφικού τους) και, παράλληλα, λαμβάνουν μέσω E-mail τις αγγελίες που διακινούνται από ΜΚΟ και ιδιωτικά Κέντρα (ΝΠΙΔ) που αναζητούν προσωπικό.

Στο τρίτο (3ο) επίπεδο, μπορείτε να αποκτήσετε μία προσωπική ιστοσελίδα με το επαγγελματικό προφίλ σας στο δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS), που παρουσιάζει επαγγελματίες με ιδιαίτερη εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών σε άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή/και αναπηρία. Τα μέλη του δικτύου SPECIALS παρουσιάζονται με ειδική επισήμανση στον κατάλογο επαγγελματιών PRO ενώ, απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια με επιπρόθετη μία δωρεάν συμμετοχή (συνδρομή) στις συνεργατικές ομάδες (βλ. επόμενο επίπεδο διαπίστευσης).

Στο τέταρτο (4ο) επίπεδο διαπίστευσης, οι επαγγελματίες με εξωστρέφεια και με έμφαση στη διεπιστημονική συνεργασία και τη συνεχιζόμενη επιστημονική κατάρτιση, συμμετέχουν στις συνεργατικές ομάδες (COWORKING) και έχουν, σε ετήσια βάση - μέσω ειδικού λογαριασμού Google που παρέχεται από το noesi.gr, πρόσβαση στο επιστημονικό Αρχείο και στις τρέχουσες Προκηρύξεις, σε οργανισμούς που προσφέρουν θέσεις εργασίας στο πεδίο τους. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. www.noesi.gr/coworking.

Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου: Προσφέρουμε όλα τα επίπεδα διαπίστευσης, στην καλύτερη τιμή συνδυαστικά, με 124€ για 12 μήνες! Ισχύουν προϋποθέσεις. Μάθετε περισσότερα.

Πάρτε μία γεύση! Δείτε τις Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. Προκηρύξεις on the Cloud από τον Η/Υ, το smarthphone ή το tablet.
Κατάλογος διαπιστευμένων μελών - επαγγελματιών σε Εκπαίδευση, Υγεία, Πρόνοια (PRO).

Πρόσβαση στις αγγελίες ιδιωτών.

Η ομάδα noesi.gr διακινεί καθημερινά προς τα διαπιστευμένα μέλη αγγελίες ιδιωτών (γονέων ή ατόμων με αναπηρία), ακόμη και όσες δεν αναρτώνται στις ιστοσελίδες.

 Στις αγγελίες ιδιωτών, τα ενεργά διαπιστευμένα μέλη - επαγγελματίες του πρώτου επιπέδου (JOBS) επικοινωνούν με τις ενδιαφερόμενες οικογένειες, μέσω αναβαθμισμένων λογαριασμών πρόσβασης. Η διαπίστευση, για τη συμμετοχή στη λίστα παραληπτών αγγελιών (JOBS), κοστίζει 25 € / ανά μήνα.

Δείτε Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. τον τιμοκατάλογο. Η εξόφληση γίνεται μέσω Τράπεζας.

Υποβάλετε αίτημα πατώντας στον σύνδεσμο με τίτλο Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. "Υποβολή ενδιαφέροντος για υπηρεσίες συνδρομητών NOESI.gr".

Σχόλια

Για την συνδρομή και τηλέφωνα επικοινωνίας

Εικόνα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ

Ενδιαφέρομαι αρχικά την διαπίστευσή μου και εν συνεχεία την συνδρομή στο site καθώς και την δυνατότητα να επικοινωνώ απευθείας με τα άτομα των αγγελιών.

Διαπιστευτείτε μέσω του βιογραφικού σας

Εικόνα NOESI.gr

Παρακαλούμε, στείλτε μας το βιογραφικό σας συνημμένο μέσω E-mail. Επίσης, μπορείτε να γράψετε λίγα λόγια για εσάς ή τις περιπτώσεις που σας ενδιαφέρουν επαγγελματικά για να μας βοηθήσετε να ξεκινήσουμε την επικοινωνία μαζί σας.

Εφόσον διαπιστευτείτε, μπορείτε εάν θέλετε να προβάλλετε το βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας σας online στον καταλόγο διαπιστευμένων επαγγελματιών στην σελίδα www.noesi.gr/pro.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.