Τι είναι η διαπίστευση επαγγελματία και τι παρέχει;

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο του δικτύου επαγγελματιών του NOESI.gr.Η διαπίστευση αφορά τα ευρύτερα πεδία της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας. Μπορείτε να διαπιστευτείτε υποβάλλοντας το βιογραφικό σας. Ως διαπιστευμένο μέλος, εφόσον ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αγγελίες?, να καταχωρηθείτε στον κατάλογο επαγγελματιών?, να συμμετέχετε στις συνεργατικές ομάδες? κ.ά. αναλόγως τι σας ενδιαφέρει επαγγελματικά.

 Η διαπίστευση, κατά βάση, εξασφαλίζει ότι είστε αυτός /-ή που λέτε ότι είστε στην κοινότητα των μελών μας. Ανάλογα με το πώς θα την αξιοποιήσετε, η διαπίστευσή μπορεί να σας βοηθήσει να δικτυωθείτε επαγγελματικά, να βρείτε εργασία, να αναπτύξετε νέες επαγγελματικές δεξιότητες και γνώσεις ή να προβληθείτε και να κάνετε ευρύτερα γνωστές τις υπηρεσίες σας.

Έχουμε τέσσερα (4) επίπεδα διαπίστευσης.

Λογότυπο του δικτύου επαγγελματιών του NOESI.grΣτο πρώτο (1ο) επίπεδο διαπίστευσης, αφού υποβάλετε το βιογραφικό σας, το οποίο δεν δημοσιεύεται, συμμετέχετε στη λίστα παραληπτών των αγγελιών (JOBS) — στο E-mail σας καθημερινά λαμβάνετε τις αγγελίες με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και πληροφορίες για τις περιπτώσεις αναλυτικά. ΝΕΟ! Από 01/12/2017 έχετε, παράλληλα, πρόσβαση στο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με όλα τα μέλη του noesi.gr για να επικοινωνείτε με όλα τα μέλη που ανάρτησαν αγγελίες ακόμη και πριν την διαπίστευσή σας.

Στο δεύτερο (2ο) επίπεδο, μπορείτε να καταχωρηθείτε στον κατάλογο επαγγελματιών (PRO) που αφορά εν γένει επαγγελματίες με μεγάλο εύρος σπουδών, που ειδικεύονται στους τομείς της ειδικής αγωγής - εκπαίδευσης - υγείας - πρόνοιας. Τα μέλη PRO λαμβάνουν επικοινωνίες απευθείας από τους ενδιαφερόμενους γονείς (μέσω του βιογραφικού τους) και εμφανίζονται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Στο τρίτο (3ο) επίπεδο, μπορείτε να αποκτήσετε μία προσωπική ιστοσελίδα με το επαγγελματικό προφίλ σας στο δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS), που παρουσιάζει επαγγελματίες με ιδιαίτερη εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών σε άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή/και αναπηρία. Ως μέλη του δικτύου SPECIALS παρουσιάζεστε με ειδική επισήμανση στον κατάλογο επαγγελματιών PRO ενώ η προσωπική σελίδα σας (ως SEO page) αποδίδει ιδιαίτερα υψηλά αποστελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Στο τέταρτο (4ο) επίπεδο διαπίστευσης, οι επαγγελματίες με εξωστρέφεια και με έμφαση στη διεπιστημονική συνεργασία και τη συνεχιζόμενη επιστημονική κατάρτιση, συμμετέχετε στις συνεργατικές ομάδες (COWORKING) και έχετε, σε ετήσια βάση - μέσω ειδικού εταιρικού λογαριασμού noesi.gr, πρόσβαση στο επιστημονικό Αρχείο και στις τρέχουσες Προκηρύξεις, σε οργανισμούς που προσφέρουν θέσεις εργασίας στο πεδίο τους. Παράλληλα, έχετε πρόσβαση στο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με όλα τα μέλη του noesi.gr για να επικοινωνείτε με όλα τα μέλη. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. www.noesi.gr/coworking.

Όλα τα επίπεδα μαζί, σε μία συνδρομή! 
Δείτε: Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ noesi.gr/pro/prosfora

Πρόσβαση στις αγγελίες ιδιωτών.

Η ομάδα noesi.gr διακινεί καθημερινά προς τα διαπιστευμένα μέλη αγγελίες ιδιωτών (γονέων ή ατόμων με αναπηρία), ακόμη και όσες δεν αναρτώνται στις ιστοσελίδες.

 Στις αγγελίες ιδιωτών, τα ενεργά διαπιστευμένα μέλη - επαγγελματίες του πρώτου επιπέδου (JOBS) επικοινωνούν με τις ενδιαφερόμενες οικογένειες, μέσω αναβαθμισμένων λογαριασμών πρόσβασης. Η διαπίστευση για συμμετοχή στη λίστα παραληπτών αγγελιών (JOBS) κοστίζει 24,99€ / μήνα. Το τρέχον διάστημα ισχύουν προσφορές! Δείτε www.noesi.gr/pro/prosfores

 Επιπλέον, τα μέλη των συνεργατικών ομάδων, αν και δεν λαμβάνουν τις αγγελίες στο E-mail τους, μπορούν να επικοινωνούν με όλα τα μέλη της κοινότητας του noesi.gr μέσω των εταιρικών λογαριασμών τους @noesi.gr που τους παρέχουμε με την ενεργοποίηση της συνδρομής τους.

Δείτε Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. τον τιμοκατάλογο. Η εξόφληση γίνεται μέσω Τράπεζας.

Υποβάλετε αίτημα πατώντας στον σύνδεσμο με τίτλο Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. "Υποβολή ενδιαφέροντος για υπηρεσίες συνδρομητών NOESI.gr".

Σχόλια

Για την συνδρομή και τηλέφωνα επικοινωνίας

Εικόνα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ

Ενδιαφέρομαι αρχικά την διαπίστευσή μου και εν συνεχεία την συνδρομή στο site καθώς και την δυνατότητα να επικοινωνώ απευθείας με τα άτομα των αγγελιών.

Διαπιστευτείτε μέσω του βιογραφικού σας

Εικόνα NOESI.gr

Παρακαλούμε, στείλτε μας το βιογραφικό σας συνημμένο μέσω E-mail. Επίσης, μπορείτε να γράψετε λίγα λόγια για εσάς ή τις περιπτώσεις που σας ενδιαφέρουν επαγγελματικά για να μας βοηθήσετε να ξεκινήσουμε την επικοινωνία μαζί σας.

Εφόσον διαπιστευτείτε, μπορείτε εάν θέλετε να προβάλλετε το βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας σας online στον καταλόγο διαπιστευμένων επαγγελματιών στην σελίδα www.noesi.gr/pro.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.