Καλωσορίζουμε τους επαγγελματίες στις συνεργατικές ομάδες noesi.gr/coworking :)

Γεια σας από τη νόηση στο διαδίκτυο :)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τον επόμενο έναν χρόνο μπορείτε να είστε ένας / μία από τους χίλιους επαγγελματίες, που διαθέτουν και αξιοποιούν έναν ονομαστικό εταιρικό λογαριασμό Google με την κατάληξη @noesi.gr.

Τίποτα το σπουδαίο από μόνο του σε αυτή την είδηση, αλλά πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνουν σπουδαία πράγματα, από πολλούς ανθρώπους μικρούς, κάνοντας πολλά πράγματα μικρά, σε πολλά μέρη της γης μικρά, για να αλλάξει το πρόσωπο αυτού του μεγάλου κόσμου :)

Ο λογαριασμός με την κατάληξη @noesi.gr σας παρέχει πρόσβαση σε μία σειρά από υπηρεσίες, με την τεχνική υποστήριξη της Google και με την τεχνογνωσία της νόησης στο διαδίκτυο (noesi.gr).

Θυμηθείτε ότι είναι ένας προσωπικός λογαριασμός σας με τη Google και το noesi.gr και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με αυτόν. Έχετε πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες της Google ήδη, όπως πρόσβαση σε ομάδες επαγγελματιών του noesi.gr (Google Groups), πρόσβαση στο αρχείο των συνεργατικών ομάδων (Google Drive), πρόσβαση στους χάρτες για τις προκηρύξεις και τις ημερίδες (Google Maps). Μπορείτε ακόμη και να επικοινωνήσετε με όλα τα μέλη των συνεργατικών ομάδων με κλήσεις, βιντεοκλήσεις ή με instant messenger αν προτιμάτε (Google Hangouts). Σύντομα, νέες υπηρεσίες θα προστίθενται στους λογαριασμούς των μελών των συνεργατικών ομάδων από τη Google (π.χ. Gmail). Μάθετε περισσότερα για τις συνεργατικές ομάδες στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/coworking.

Μπορείτε να δείτε όλες τις υπηρεσίες (Apps) της Google που έχουν ρυθμιστεί για λογαριασμό σας @noesi.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.https://google.com/a/noesi.gr


  • Να θυμάστε: google.com κάθετος "a" — όπως “A με τόνο” — κάθετος noesi.gr :)


Drive and Docs iconDocs iconSheets iconSlides iconForms iconContacts iconGoogle Hangouts iconAsana iconCalendar iconGroups icon 

 

Το εταιρικό σας Gmail @noesi.gr από τη Google!

Gmail icon

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.