Ζητείται ειδική παιδαγωγός

Εικόνα ελενη-ανδρεας

Ζητείται ειδική παιδαγωγός για μερικη απασχόληση για παιδί 3 χρονών με πρόβλημα υγείας και ενός βρέφους 7 μηνών. Πληροφορίες με προσωπικό μήνυμα.  Ευχαριστώ. 

Tip! 

Για να στείλετε προσωπικό μήνυμα (Email) μπείτε στον λογαριασμό μέλους σας στο NOESI.gr και πατήστε στο όνομα μέλους αυτής της ανάρτησης. 

Σχόλια

Απάντηση στην αγγελία: Ζητείται ειδική παιδαγωγός

Εικόνα Άννα Κολτσιδοπούλου

Καλησπέρα!

Προσπαθώ να βρω τρόπο να σας απαντήσω με προσωπικό μήυμα, μα δεν τα καταφέρνω. Θα ήθελα πολύ να κουβεντιάσουμε, αν θέλετε κι εσείς στείλτε μου ένα μήνυμα στο drama4education@gmail.com 

Ευχαριστώ και ελπίζω να ακούσω από εσάς σύντομα.

Με εκτίμηση, 

Κολτσιδοπούλου Άννα

like0

Επικοινωνία εφικτή μεταξύ επιλεγμένων μελών

Εικόνα NOESI.gr

Γεια σας από το NOESI.gr :)

Ο λογαριασμός σας δεν επιτρέπει την προσωπική επικοινωνία με άλλα μέλη. Επικοινωνία με άλλα μέλη είναι εφικτή μόνο μεταξύ γονέων ή σε συνδρομητές μας (Pro, Specials, Προνόησε, Προνόησε+, κ.ά.) ώστε να παρουσιάζονται ξεκάθαρα στο NOESI.gr και να υπάρχει μία σταθερή σελίδα για το προφίλ τους.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στη σελίδα www.noesi.gr/inou/members και www.noesi.gr/inou.

Το μήνυμά σας εφόσον δημοσιεύτηκε θα παραδοθεί στον παραλήπτη του.
NOESI.gr

like0

Θα μπορούσα να έχω περισσότερες πληροφορίες για την αγγελία;

Εικόνα ΛΗΔΑ ΦΛΩΡΟΥΣ

Καλησπέρα,

θα μπορούσα να έχω περισσοτερες πληροφορίες για την αγγελία; Προσπάθησα κι εγώ να βρω τον τρόπο επικονωνίας που προτείνεται εδώ αλλα δεν τα κατάφερα! Το email μου ειναι lidaflo@windowslive.com.

Ευχαριστώ πολύ!
Λήδα Φλωρούς

like0

Θα ήθελα να έρθουμε σε επαφή

Εικόνα antaliakopoulou

Καλησπέρα σας θα ήθελα να έρθουμε σε επαφή για περαιτέρω πληροφορίες εφόσον βεβαίως το επιθυμητε και εσείς. Το Email μου ειναι antaliakopoulou@yahoo.gr

Με εκτίμηση

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΑ.

 

like0

Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός

Εικόνα veatriki_glinou

Καλημέρα σας,

Εαν χρειάζεστε ακόμα ειδική παιδαγωγό, μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να συζητήσουμε,γιατι με ενδιαφέρει η συνεργασία. Εάν θελήσετε, μπορείτε να στείλετε στο Εmail μου : veatrikiglinou@gmail.com 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Γλυνού Βεατρίκη,
Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός

Tip από το NOESI.gr :)

Η Βεατρίκη είναι μέλος του δικτύου επαγγελματιών που παρουσιάζει το NOESI.gr. Γνωρίστε τη στη σελίδα www.noesi.gr/glinou

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.