Ζητείται ειδικός παιδαγωγός ή ψυχολόγος για κορίτσι με διάγνωση ΔΑΦ

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός ή ψυχολόγος για κορίτσι με διάγνωση ΔΑΦ, 8 ετών, το οποία παρακολουθεί τη Β' τάξη σε δημόσιο Δημοτικό Σχολείο (ωράριο 08:00-13:15) στην περιοχή Τούφα Χαλανδρίου. Έχει περιορισμένη γλωσσική παραγωγή και ελλιπείς κοινωνικές δεξιότητες. Δεν παρουσιάζει στερεοτυπίες. Μαθησιακά έχει κατακτήσει την ανάγνωση και τη γραφή, παρουσιάζει όμως έντονες δυσκολίες στα μαθηματικά και στην κατανόηση. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: *

(*) Η αγγελία έληξε. Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Σχόλια

Χρήστου Αναστασία (Ψυχολόγος)

Εικόνα Αναστασία Χρήστου
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να έρθω σε επικοινωνία με την οικογένειά, καθώς ενδιαφέρομαι για την παράλληλη στήριξη. Είμαι ψυχολόγος, απόφοιτη Προγράμματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ με μεταπτυχιακό στην κλινική κοινοτική Ψυχολογία και εργασιακή εμπειρία στον κλάδο της ειδικής Αγωγής.
like0

Γράψα Μόνικα (Ψυχολόγος)

Εικόνα ΜΟΝΙΚΑ ΓΡΑΨΑ
Καλησπέρα σας! Είμαι ψυχολόγος και θα ήθελα να επικοινωνήσω με την οικογένεια. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε;
like1

Ονουφριου Άννα Μαρία (Φιλόλογος)

Εικόνα Άννα Μαρία Ονουφριου

Καλησπέρα σας,

Είμαι Φιλόλογος με Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγη, μένω Παλλήνη και είμαι διαθέσιμη! Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την οικογένεια;

like1

Προς τον παρόν δεν μπορείτε

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Προς το παρόν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε. Σε συνεννόηση με το μέλος που έστειλε την αγγελία, εξετάζουμε πρώτα τη δυνατότητα να βρεθεί το κατάλληλο άτομο από τον κατάλογο επαγγελματιών του NOESI.gr (www.noesi.gr/pro).

ΑΓΚ

like1
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.