Σεμινάριο: "Η εξοικείωση των παιδιών με την εικόνα και την ιδέα της αναπηρίας"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής, Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009 ώρα 18.00 σεμινάριο με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών της πόλης μας από τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κα Λίλα Πατρόκλου, με θέμα: «Η εξοικείωση των παιδιών με την εικόνα και την ιδέα της αναπηρίας».

Διημερίδα: "Λακανική κλινική του εφήβου"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Η Ελληνική Εταιρεία της Νέας Λακανικής Σχολής Ψυχολογίας οργανώνει διημερίδα ψυχαναλυτικής κλινικής στη Θεσσαλονίκη με θέμα "Λακανική κλινική του εφήβου" με τον Paulo Siqueira, Ψυχαναλυτή, μέλος της Σχολής του Φροϋδικού Αιτίου, Διευθυντή Νοσοκομείου Ημέρας για εφήβους.

Bazaar από το "Το Μέλλον"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Λογότυπο φορέα.Ο Σύλλογος Ατόμων με Γενετικά Προβλήματα "Το Μέλλον" διοργανώνει το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 ώρες 11.00 - 16.00 στο Ξενοδοχείο Semiramis (Χαριλάου Τρικούπη 48) στο Κεφαλάρι Κηφισιάς ένα χριστουγεννιάτικο Bazaar με όμορφα προϊόντα ιδανικά για γιορτινά δώρα.

Ημερίδα για το το έργο των φορέων για ΑμεΑ στην Αιτωλοακαρνανία

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Eνόψει της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία – 3 Δεκεμβρίου, όπως είχε αποφασιστεί από την Ολομέλεια του Δικτύου Φορέων ΑμεΑ Αιτωλοακαρνανίας, το Δίκτυο θα διοργανώσει Ημερίδα, στις 27 Νοεμβρίου 2009, ημέρα Παρασκευή, στις 10.00π.μ., στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας Αιτωλοακαρνανίας.

Διοργάνωση: 4η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση ΑμεΑ 2009

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Αφίσα εκδήλωσης.O Δήμος Περιστερίου, η "ΕΔΡΑ" και Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων σας καλούν στην 4η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση ΑΜΕΑ 2009 για παιδιά και ενήλικες με ψυχικές διαταραχές και νοητική υστέρηση στις 25/11/2009. Δείτε το πρόγραμμα...

Ημερίδα: «Διαδρομές ζωής - Διαδρομές Ψυχοθεραπείας»

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Αφίσα ημερίδας.Το Κ.Ψ.Υ. Δυτικού Τομέα, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Σταυρούπολης οργανώνουν επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Διαδρομές ζωής - Διαδρομές Ψυχοθεραπείας" το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009 στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» του Δήμου Σταυρούπολης (Λαγκαδά 221). Είσοδος ελεύθερη. Δείτε το πρόγραμμα...

Έκθεση: Έργων παιδιών και νέων με τίτλο "ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Λογότυπο Μουσείου ΒορρέΤο Μουσείο Βορρέ και ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους – Σ.Κ.Ε.Π. παρουσιάζουν έργα παιδιών και νέων που σπάνια έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν μαζί: παιδιά και νέοι με αναπηρίες, παιδιά και νέοι σε ιδρύματα, παιδιά από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και φοιτητές.

Διοργάνωση: Αγώνες Bowling από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων "η Χαρά"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ένταξης, το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» διοργανώνει στο Blanos Sports Park, στα Σπάτα, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009 μικτούς αγώνες bowling για άτομα με αναπηρία και μαθητές γενικού σχολείου.

34,5 μηνών...

Εικόνα Ιωάννα
Καλησπερα σας, σε 1μιση μηνα γινομαστε 3 ετων!!! Μεγαλωνουμε, ψηλωνουμε, λεμε ενα σωρο κουβεντες... προτασεις που πλεον εχω σταματησει να μετραω ποσες λεξεις εχουν...σημερα πηγα με την μικρη μου παλι για υπνο... με θελει παρεα μεχρι να κοιμηθει... μιλαει μιλαει μιλαει... λεει ενα σωρο πραγματα που εγιναν κατα την διαρκεια της ημερας... και ενω ο μπαμπας της φωναζει κοιμησου επιτελους Δαναη... εγω δεν χορτενω να την ακουω να μιλαει!!

Ημερίδα: "Περιοδεία για το Σύνδρομο Down - Αμφινόμη"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Η Αμφινόμη «Μια Περιοδεία για το Σύνδρομο Down» μέλος του Συλλόγου Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down "Ηλιαχτίδα" οργανώνει σε συνεργασία με την Νέα Γενιά και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκπαίδευσης και πολιτισμού μια περιοδεία για το Σύνδρομο Down σε όλη την Ελλάδα.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.